Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

Kizlar adet olmama bir hafta var fakat benm goguslrm agrimaya basladi kasigimda adet olacakmism gibi hafif agri var ,acaba adet mi olucm yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi

Kizlar adet olmama bir hafta var fakat benm goguslrm agrimaya basladi kasigimda adet olacakmism gibi hafif agri var ,acaba adet mi olucm yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi
adet öncesi belirtiler ve gebelik öncesi belirtiler birbirine benziyorlar zaten. bir hafta sonra belli olur, gecikme varsa test yapın, umarım hamilesinizdir :)

adet öncesi belirtiler ve gebelik öncesi belirtiler birbirine benziyorlar zaten. bir hafta sonra belli olur, gecikme varsa test yapın, umarım hamilesinizdir :)
Gecikme yok bir hafta var daha ,fajat hafif kasik ve gogus agrisindan baska bisey yok ,hamilelik annenin icine dogar mi ,ben yine hamile degilmisim gibi geliyor

Seninle aynı durumdaydim ikk defa bu kadar yoğun hissettim bugün adet günüm bakalım hayırlısı.

Gecikme yok bir hafta var daha ,fajat hafif kasik ve gogus agrisindan baska bisey yok ,hamilelik annenin icine dogar mi ,ben yine hamile degilmisim gibi geliyor
Bende senle ayni duygular icindeyim adet
Duygularima tercumn oldun bende hamile kalacagimda hisedecekmisim gibi geliyor ve ayni belirtileri bende yaşıyorum 6 gun icinde adet olacam adet belirtileri var gogus agrisi sirt ve kasik agrisi

Duygularima tercumn oldun bende hamile kalacagimda hisedecekmisim gibi geliyor ve ayni belirtileri bende yaşıyorum 6 gun icinde adet olacam adet belirtileri var gogus agrisi sirt ve kasik agrisi
Aynen hamile oldugumu hissetmiyorum ama belirti gibi gözüme gözüme sokuyorum sıkıntılarimi yok acaba şimdi başım mi döndü midem bulandı sık idrsra cikiyorum kasiklarim agriyo. Herseyden onemlisi ilkkez bu kadar yoğun ağrıyor. Bugün 27 ocak son adet tarihim genelde bi gün gecikmeli adet oluyorum ve o geciken 1 gunde 2 3 test yapiyorum. Şuan elimde test yok 1 hafta oncesinden yaomaya basladigim icin bitti. Bakalim egre pazartesiye kkadar olmazsam doğru doktora güzel haberi alırsamda tiyolari sizle paylaşırım

İNŞALLAH ADET OLMAZSIN HAMİLESİNDİR AMA BENİM UMUDUM YOK ÇÜNKÜ ADET AĞRILARIM BİR HAFTA ÖNCE BASLAR SASMADI YNE BASLADI AMA BEN ADETİM BİTTİKTEN SONRA HEP KASIK AGRISI BEL AGRISI CEKTİM BAS DÖNMESİ FİLANDA OLDU AMA BENİMKİ PSİKOLOJİK COK İSTİYORUM DİĞE HERHALDE ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN EVLAT KOKUSUNA HASRET BIRAKMASIN AMİNNNNN

Evet doğru stres yapmamam gerek . Ama istek var o yüzden önüne geçemiyorum

butun yazilan yorumlari okumadim ama ovulasyon testi denedin mi? yumurtlama gunu takibi icin guzel bi yontem,her hangi bi fizyolojik probleminiz yoksa esinle beraber,yumurtlama gununu tuttaramiyorsunuzdur belki.dene derim,eczanelerde satiliyor bu test yada internetten daha ucuza alabilirsin.burda da konulari donuyor aktif sekilde..

Bir kere denedim ama anlayamadim cift cizgiyi bulamadım. Sonrada tekrar denemedim . Doktira yaptırdım takibi vajinal ultrasonla denedik . Dün adet günümdu genelde düzensiz olduğum için en az bi gün atar adetim. Bugün olmazsam umitleNmicem. pazartesi giderim doktora olmazsam. Geçen hafta pazartesi kan testinde negatif çıkmıştı.

Tamamnsq

Ve sonuç negatif biraz once eczaneye gittim test almaya yapmak için lavaboya gittim adet oldumm

Ben aldim ovulasyon testi 3 defa kullandım silik çizgi cikti.. Biz birlikte olduk iki defa... Yarin tekrar olacak.. İncir yiyorum.. Sabahları bal tarcin çörek otu.. Folik asit kullanmaya basladim. Kafama takmamaya calisiyorim.. Oluruna biraktim.. İnsallah bu sefer olur..

Ne kadardır deniyorsun inciri nasıl yiyorsun hangi yöntemde bende foluk iciyorum 2 aydur. Benim 3 ay bitti olmadı . Hayırlısı inşallah tez zamanda

Merhaba arkadaşlar okey sıcak temas kayganlastirici kullaniyorum hamile kalmami engellermi kullanıp hamile kalan varmi acaba yada herhangi bir kayganlastirici yi kullanip hamile kalan varmi tanidigi yada bilgisi olan varsa lutfen yardim edin arastirdim ama yinede nekadar net bilmiyorum. Kayganlastirici olmadan da olmuyor

Ne kadardır deniyorsun inciri nasıl yiyorsun hangi yöntemde bende foluk iciyorum 2 aydur. Benim 3 ay bitti olmadı . Hayırlısı inşallah tez zamanda
Canim incir kuru uygulamadim günde 5.6 tane kuru incirlerden yiyorum. İnsallah canim. Gün asiri yapmak gerek birlikteliği.. Ben bu zamana kadar yapamadim. Ama dikkat edeceğim bundan sonra. İnsallah canim insallahhh tes zamanda

Benm de icime dogmuyor hamilelik kendimi kaptirmak istemiyorum galiba ,kaptirinca husrana ugruyorum ,yine adet olCakmisim gibi geliyo ;(

Canim incir kuru uygulamadim günde 5.6 tane kuru incirlerden yiyorum. İnsallah canim. Gün asiri yapmak gerek birlikteliği.. Ben bu zamana kadar yapamadim. Ama dikkat edeceğim bundan sonra. İnsallah canim insallahhh tes zamanda
Bende bu sitedeki yumurtlama gününe göre gün aşırı gireceğim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…