Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

Ve sonuç negatif biraz once eczaneye gittim test almaya yapmak için lavaboya gittim adet oldumm
Hayirlisi buymus canim allah gonlumuzdekini nasip etsin ne digelim bugun sanki bana karsiydi ailemde herkes hamiletmis maşallah teyzem kuzenim yengem ve bir kuzenim daha ve cocuk istemiyordu ikizmiş allah bagislasin bizede nasip etsin

Hayirlisi buymus canim allah gonlumuzdekini nasip etsin ne digelim bugun sanki bana karsiydi ailemde herkes hamiletmis maşallah teyzem kuzenim yengem ve bir kuzenim daha ve cocuk istemiyordu ikizmiş allah bagislasin bizede nasip etsin
Benim de cevrem öyle arkadaslar filan allah saglikli hayirlisini nasip etsin

Klomen ve dekort içen var mı acaba arkadaşlar ????

KIzlar gunaydin dun drmla konustum test sonuclarim aciklanmis adetime 3 gun var bu ay sadece inofolic kullandim ve sogansuyu kurunu denedim simdi beklemedeyim doktorum reglyn gecikebilir demisti adetten sonra yeni bi ilaca baslicakmisiz femara bu ilaci kullanan var mi ?

Aa bu forumdan tanistigim bi arkadas bu ila la gecen ay hamile olduğunu öğrendi banada önerdi. İyiymis . Bana klomen verdi yine

Soğan suyu gemelik düşünürken icilebiliyo mu puko mu var sende bende düşünüyorum aslında ama

Soğan suyu gemelik düşünürken icilebiliyo mu puko mu var sende bende düşünüyorum aslında ama
Evet kullanilabiliyormus hatta cogu kisi bu sekilde hamile kalmis adet bitiminden 7 gun sonra baslaniomus bu kure 15 gun boyunca yapiliyor ben 11 gun yapabildim bu ay olursam oteki ayda bi 10 gun daha yapip incir havuc kurune gecmeyi dusunuyorum polikistikoverim var benimde sag overde hemde ileri derecede polikistik

Aa bu forumdan tanistigim bi arkadas bu ila la gecen ay hamile olduğunu öğrendi banada önerdi. İyiymis . Bana klomen verdi yine
Bende burdaki yorumlarda hamile kalan bi kac kisi okudum fakat cok fazla kisi yok sanirim klomen kac aydir kullaniosun en fazla 3 ay kullanilio yazio sitelerde 3 ay olmazsa drunla konus femarayi ben bu ay kullaniyim bakalim sonucu bildiririm size

Valla bilemedim ki şimdi daha cok varmis adetine inş yerlesme kanamasidir diyecegim ama başka bi kanama Bence. Dikkatli ol

Dr u aradim, bugün kan gelmeye başladı.. Adet oluyorsunuz dedi. Moralim bozuldu.. Tam boyle mutlu oluyorum kafama takmamaya calisiyorum. Ama bu yumurtalar niye boyle yapiyor en son 17 şubatta adet oldum.. Offfff...

Bende burdaki yorumlarda hamile kalan bi kac kisi okudum fakat cok fazla kisi yok sanirim klomen kac aydir kullaniosun en fazla 3 ay kullanilio yazio sitelerde 3 ay olmazsa drunla konus femarayi ben bu ay kullaniyim bakalim sonucu bildiririm size
2. Klomenim canım birdahakini femara olur belki bilemiyorum. Hayirlisi. Dekort kulkanan var mi ??

Dr u aradim, bugün kan gelmeye başladı.. Adet oluyorsunuz dedi. Moralim bozuldu.. Tam boyle mutlu oluyorum kafama takmamaya calisiyorum. Ama bu yumurtalar niye boyle yapiyor en son 17 şubatta adet oldum.. Offfff...
Üzülme canim hayırlısı rabbim hayırlısıni versin

Üzülme canim hayırlısı rabbim hayırlısıni versin

Sağol canim.. Esim gelene kadar bi lokma birse yememistim. Pijamalarim dahi ustumdeydi.. Geldi de toparlanabildim anca.. İste .. Rabbim büyük bizde boyle sinaniyoruz demek ki.. Allahim duysun dualarimizi.. Tez zamanda hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin..

geçen gün bende öyleydim . Eşim sağolsun gerçi bizim çok yeni o yüzden çok korkmuyorumm. Doktora kontrollü olmak için gidiyorum. Neyse sonuç olarak allah huzurumuzu bozmasin sağlık huzur versin.

Bugün diyete başladim . 66 kiloyla bari fizikle moral bulayım dedim. :$

Hayırlısı dostum. Bend ilaclara başladım daha 3. Ayda şevkim gitti desem inanir misin
Caanik bu kadar ümitsiz olma daha yolun basindayiz ilk 6 aydan sonra 9 ay ve 12 ay icinde bebis olmazsa o zaman sorun var demek biz cok istiyoruz dige herhalde umutsuzluğa düşüyoruz benim 1. Ayim bakalim artik gelecek ay inşallah hayirlisiysa olur zaten bu arada folik asit kullaniyor musun ve kullaniyorsan adetken iciyor musun bnm dr verdi ama adetken kullaniyim mi dige sormayi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…