Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

İçiyorum 3. Ayimdayim adetkende iciyorum günlük alinmasi gerektiği icin. Yani umitsizlik demiyimde Bebeğim kebdimden bi parça istiyorum merak ediyorum. Evimiz getireceği neşeyi.

Kizlarrrr hamilelik testi yaptim belirgin cift cizgi cikti kan testi verdim ogleden sonra sonucu alicam ,sizcee hamileyimdir dimi

Tesekkur ederim cnm Rabbim hayirsiyla isteyen herkese nasip etsin, bir hafta sonra kontrole gidicem ters bisey olmaz insallah korkuyorum ,

Neden korkuyorsun.. Ters gidecek hicbir şey olmayacak. İçine kotu şeyler getirme. Allahin izniyle herşey yolunda gidecek. İyi şeyler düşün... Amin canimm.. İnsallah allahim bize de nasip.eder ..

Tesekkur ederim cnm Rabbim hayirsiyla isteyen herkese nasip etsin, bir hafta sonra kontrole gidicem ters bisey olmaz insallah korkuyorum ,
Amin inşallah yine yaz bize dualarimiz seninle. Bu arada tüyolarda ver bize bu ay ne yaptin farklı birsey mi yada birsey kesfettin mi tabiki nasip ama belki bizede o gereklidir allaha emanet ol. Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin

merhaba kızlr ben de subatın 28ınde adet gormem gerekıyrdu ama oncesınde esımle cınsel bırlıktelık yasamadık mesafeler vardı aramızda. butun adet belırtılerım olmasına ragmen olmadım gecıkecek dusuncesıyle 4gun once bırlıktelık yasadık bebiş amaçlı :) gogslerım ıkı gundur cok hassas bılemıyrm pek umudum yok acıkcası ve ılk deneyım sanırım once vucut spermlere alıscak da sonra bıdahakı sefere tutar gbı dusunuyorum bılemedım

Sagolun Allah razi olsun bu ay ovulasyon haftamda iki gunde bir iliskiye girdik ve girdikten sonra esim ayagimi havaya kaldirdi ben de karnima asagidan yukari dogru masaj yaptim iki dakika . ben 10 aydir istiyordum cok sukur bir sene olmadan verdi Rabbim

Merhaba kizlar klomen kullanan var mi aranizda bende yine 4 yumurta olmuş geçen ay da böyle olmuştu bi yumurta kalmisti kendiliğindende catlamisti simdi yine aynısı mi olacak acaba brnim gibi çok yumurtasi olan var mi ?

ben de klomen kullandım klomenden sonra 4 yumurta 15 mm oldu 2 gün sonra da çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim

yumurta olusturdu buyudu 4 taneydi biri digerlerini gecti çatladi ama döllenme olmadı. Bu ay da yumurta oluştu catlayip catlamayacagi meçhul olduğu gibi döllenmesi dahada meçhul. Bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…