İçiyorum 3. Ayimdayim adetkende iciyorum günlük alinmasi gerektiği icin. Yani umitsizlik demiyimde Bebeğim kebdimden bi parça istiyorum merak ediyorum. Evimiz getireceği neşeyi.Caanik bu kadar ümitsiz olma daha yolun basindayiz ilk 6 aydan sonra 9 ay ve 12 ay icinde bebis olmazsa o zaman sorun var demek biz cok istiyoruz dige herhalde umutsuzluğa düşüyoruz benim 1. Ayim bakalim artik gelecek ay inşallah hayirlisiysa olur zaten bu arada folik asit kullaniyor musun ve kullaniyorsan adetken iciyor musun bnm dr verdi ama adetken kullaniyim mi dige sormayi unuttum
darısı başımıza ne ciktiKizlarrrr hamilelik testi yaptim belirgin cift cizgi cikti kan testi verdim ogleden sonra sonucu alicam ,sizcee hamileyimdir dimi
Hcg 150000,00 yaziyordu hamilesin dedi doktorTabiki hamilesindir
darısı başımıza ne cikti
Hcg 150000,00 yaziyordu hamilesin dedi doktor
Tesekkur ederim cnm Rabbim hayirsiyla isteyen herkese nasip etsin, bir hafta sonra kontrole gidicem ters bisey olmaz insallah korkuyorum ,Tebriklerrr... Darisi basimiza ne olur Allahimmm
Tesekkur ederim cnm Rabbim hayirsiyla isteyen herkese nasip etsin, bir hafta sonra kontrole gidicem ters bisey olmaz insallah korkuyorum ,
Amin inşallah yine yaz bize dualarimiz seninle. Bu arada tüyolarda ver bize bu ay ne yaptin farklı birsey mi yada birsey kesfettin mi tabiki nasip ama belki bizede o gereklidir allaha emanet ol. Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsinTesekkur ederim cnm Rabbim hayirsiyla isteyen herkese nasip etsin, bir hafta sonra kontrole gidicem ters bisey olmaz insallah korkuyorum ,
Kızimiymis onu mu yankis yazdın.Gulfem , Halidenin kiziymissssssss
Sagolun Allah razi olsun bu ay ovulasyon haftamda iki gunde bir iliskiye girdik ve girdikten sonra esim ayagimi havaya kaldirdi ben de karnima asagidan yukari dogru masaj yaptim iki dakika . ben 10 aydir istiyordum cok sukur bir sene olmadan verdi RabbimAmin inşallah yine yaz bize dualarimiz seninle. Bu arada tüyolarda ver bize bu ay ne yaptin farklı birsey mi yada birsey kesfettin mi tabiki nasip ama belki bizede o gereklidir allaha emanet ol. Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin
Yanlis olarak siteye yazdim Kızimiymis onu mu yankis yazdın.
Bana iğne yapmayalim 4 tane dedi. Daha önce kullandin mi bu ay ne olacak acababen de klomen kullandım klomenden sonra 4 yumurta 15 mm oldu 2 gün sonra da çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim
Benim ilk denemem 6 aylık evliyim ama şimdiden çok istiyorum neden yapmadı sana acabaBana iğne yapmayalim 4 tane dedi. Daha önce kullandin mi bu ay ne olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?