Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

hayırlı aksamlar kızlar ben de yenı uyeyım 8 aylık evlıım bes ayddırda denıyoruz acıkcası ama bu ay sankı olacak gıbı nede dersenız hastalıgım dort gun geciktı ınsalhh bebısım mınnıgım cıka gelır dualarınızı beklıyorum

Tebrik ederiz, darisi basimiza insallah canim.. Hic birşey anladin mi gebelikle ilgili.. Herşey ayni gibimiydi ? Hayir bende bi bulanti olsa aha falan diyorum da:))
Sadece cok sık acikiyordum yemek yedikten sonrada midem yaniyordu bi de goguslrm hassaslasmisti ,onun disinda biseyim yoktu

Bugun doktora gittim 1,5 aylik hamileymisim cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok sevindim inşallah bizlerde yaşarız. Taktikleri bizlede Paylaş.. allah kucagina almayi saglik sihati nasip etsin.

Nasil yapıyorsun diyeti canim anlatir misin kitabin aldin mi
Evet canım kitabiyla yaptim. Sadece hayvansal besleniyorsun. Ekmek olarwk yulaf kepeği yapiyorsun. 1.5kaşıktan bi kaç ot ve salatalik turşusu serbest onun disainda hersey yasak . 3. 5 gün böyle yaptiktan sonra 1. Gün protein birgün sebze protein yapiyorsun. Ayda 7 8 kilo gidiyo. Kafaya koymadan yapmayı denemeyin

Canim ne yaptın ?? Var mi gebelik

Malesefff canim yok hastalimin besinci gunu hasta oldum niye boyle oldu bilmiyorum daa bundan uc hafta oncede doktora gttim folic asit basladim hayirlisi olsun
Bende 2 ayrir folik iciyorum. 3. Aydayim foligin yumurtalama donemimdeyim . Merak ediyorum sonucu inşallah rabbimiz sağlıklı hayirlisini nasioe der bizlere.

bende 1 aydır folik asit kullanıyorum.bu ay ümitliyim inş hamileyimdir hayırlısı olsun 1 hafta beklemem lazım bu bekleyiş çok heyecanlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…