masaallah ne kadar guzel Rabbim bizleride gorsun insaallah duanizi eksik etmeyin ne olur hamilelerin duasi kabul olur derlerBugun doktora gittim 1,5 aylik hamileymisim cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin
amınn rabbım saglıklı hayırlısını nasıp etsınn canmmm darısı bıze ınsallahBugun doktora gittim 1,5 aylik hamileymisim cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tebrik ederiz, darisi basimiza insallah canim.. Hic birşey anladin mi gebelikle ilgili.. Herşey ayni gibimiydi ? Hayir bende bi bulanti olsa aha falan diyorum da:))Bugun doktora gittim 1,5 aylik hamileymisim cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sadece cok sık acikiyordum yemek yedikten sonrada midem yaniyordu bi de goguslrm hassaslasmisti ,onun disinda biseyim yoktuTebrik ederiz, darisi basimiza insallah canim.. Hic birşey anladin mi gebelikle ilgili.. Herşey ayni gibimiydi ? Hayir bende bi bulanti olsa aha falan diyorum da:))
Nasil yapıyorsun diyeti canim anlatir misin kitabin aldin miBu arada dukanla 2 günde 2 kilo verdim.
Çok sevindim inşallah bizlerde yaşarız. Taktikleri bizlede Paylaş.. allah kucagina almayi saglik sihati nasip etsin.Bugun doktora gittim 1,5 aylik hamileymisim cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah önümüzdeki ay hamileyim yazarsın buraya bende çalışmalara ağırlık verdim. 10 gün var adetimeKızlar ben bu sabahta kırmızıları gördüm
Evet canım kitabiyla yaptim. Sadece hayvansal besleniyorsun. Ekmek olarwk yulaf kepeği yapiyorsun. 1.5kaşıktan bi kaç ot ve salatalik turşusu serbest onun disainda hersey yasak . 3. 5 gün böyle yaptiktan sonra 1. Gün protein birgün sebze protein yapiyorsun. Ayda 7 8 kilo gidiyo. Kafaya koymadan yapmayı denemeyinNasil yapıyorsun diyeti canim anlatir misin kitabin aldin mi
Canim ne yaptın ?? Var mi gebelikhayırlı aksamlar kızlar ben de yenı uyeyım 8 aylık evlıım bes ayddırda denıyoruz acıkcası ama bu ay sankı olacak gıbı nede dersenız hastalıgım dort gun geciktı ınsalhh bebısım mınnıgım cıka gelır dualarınızı beklıyorum
ınsAllah rabim hayırlısı cook ıstıyorum artıkİnşallah önümüzdeki ay hamileyim yazarsın buraya bende çalışmalara ağırlık verdim. 10 gün var adetime
Malesefff canim yok hastalimin besinci gunu hasta oldum niye boyle oldu bilmiyorum daa bundan uc hafta oncede doktora gttim folic asit basladim hayirlisi olsunCanim ne yaptın ?? Var mi gebelik
Bende 2 ayrir folik iciyorum. 3. Aydayim foligin yumurtalama donemimdeyim . Merak ediyorum sonucu inşallah rabbimiz sağlıklı hayirlisini nasioe der bizlere.Malesefff canim yok hastalimin besinci gunu hasta oldum niye boyle oldu bilmiyorum daa bundan uc hafta oncede doktora gttim folic asit basladim hayirlisi olsun
Amin canim hayorlisi rabbim golumuzde olani versin hayirlisiylaBende 2 ayrir folik iciyorum. 3. Aydayim foligin yumurtalama donemimdeyim . Merak ediyorum sonucu inşallah rabbimiz sağlıklı hayirlisini nasioe der bizlere.
Aynen bende bubay umitliyim 1 haftam varbende 1 aydır folik asit kullanıyorum.bu ay ümitliyim inş hamileyimdir hayırlısı olsun 1 hafta beklemem lazım bu bekleyiş çok heyecanlı :)
Valla yumurtalamayi yakalamak o kadar da kolay olmuyo şans yani kader.benim ilk denemem.olma ihtimali ne acaba merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?