ilişkiden sonra kasık ağrılarım oldu.sizlerde de böyle şeyler oldu mu?Valla yumurtalamayi yakalamak o kadar da kolay olmuyo şans yani kader.
Ya normalde hic olmazdi ama son iliskimde 2 gün sürdü inşallah tutmuşturilişkiden sonra kasık ağrılarım oldu.sizlerde de böyle şeyler oldu mu?
Sanki bu ayda olmuycak gibi � hic birsey hissetmiyorum bugun yumurtlama gunumdu gerci dogrumu onuda bilmiyorum 31 Mart adet oldum 21 gunde bir adet oluyorum bundan önceki 4 martta adet oldum nasıl hesapliyorsunuz yumutlama gunlerinizi hamile kalmak icin onerilerinz var mi
merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 2.5 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef olmuyor..bütün tetkikler yapıldı, eşimin spremlerinin az olması dışında bi sorunumuz yok, ki o da geçti ilaç tedavisiyle..yaklaşık 5 aydır herşeyimiz normal ama tutmuyo malesefherkes kafana taktıkça olmaz stres yapma oluruna bırak diyo ama yapamıyorum...durumumu bilmeyen insanların çocuk yapın artık laflarından da, benden sonra evlenmiş olan arkadaşlarımın çatır çatır doğurmasından da gına geldi...cidden psikolojik destek almam gerektiğini düşünüyorum artık..bu süreç çok yıpratıcıymış allah isteyen herkese nasip etsin ne diyim...
onu da denedik ama maalesef o da bi sonuç vermedi..doktor eşime kilo ver ve sigarayı bırak dedi adam 3 ayda 20 kilo verdi sigarayı 4 günde 1 pakete düşürdü..sperm sayısı 50 milyonlara çıktı ama tık yok malesef..benim tüplerim açık hormonlarım normal sigara çok az tüketiyorum alkol hiç yok zaten..nasipten ötesi olmuyo işte malesefcanm sıkma canını belki yine aynı laflar diicen ama stresten uzak dur sigara varsa fazla tüketme bide sabah uyanınca ilişkiye girmeye bak ben hiç haz almam sabahın köründe ilişkiden ama erkeğin spermleri dinlenmiş olduğundan daha etkiliymiş dr tavsiyesi
onu da denedik ama maalesef o da bi sonuç vermedi..doktor eşime kilo ver ve sigarayı bırak dedi adam 3 ayda 20 kilo verdi sigarayı 4 günde 1 pakete düşürdü..sperm sayısı 50 milyonlara çıktı ama tık yok malesef..benim tüplerim açık hormonlarım normal sigara çok az tüketiyorum alkol hiç yok zaten..nasipten ötesi olmuyo işte malesef
bişey diyimmi ben çok araştırdım bitkisel olarak arı sütünden daha etkili bişey yok sperm için onu denedinmi
hmm onu duymamıştım..saol cnm söylediğin için eczanelere bi bakayım onu da deneyelim deneme tahtası gibi olduk nasılsa
Kız hamilesindemek çok sevindim canım ya ilk ayında kaldın dimi neler yapmıştın anlatir misinbende ümitlendim tutmuştur diye düşündüm.adetime 10 gün var sabırsızlıkla test yapmayı bekliyorum.
Valla canım ben takip yaptiriyoum birde internetteki hesaplayicilara göre davraniuorum ama olmuyor. Şu sayfaya hamileyim yazmak istiyorumSanki bu ayda olmuycak gibi � hic birsey hissetmiyorum bugun yumurtlama gunumdu gerci dogrumu onuda bilmiyorum 31 Mart adet oldum 21 gunde bir adet oluyorum bundan önceki 4 martta adet oldum nasıl hesapliyorsunuz yumutlama gunlerinizi hamile kalmak icin onerilerinz var mi
Ah canim hem doktora takibini yaptirdim hemde bu internetteki hesaplayicilari baz aldım ama olmadı inşallah sizin olur.Sanki bu ayda olmuycak gibi � hic birsey hissetmiyorum bugun yumurtlama gunumdu gerci dogrumu onuda bilmiyorum 31 Mart adet oldum 21 gunde bir adet oluyorum bundan önceki 4 martta adet oldum nasıl hesapliyorsunuz yumutlama gunlerinizi hamile kalmak icin onerilerinz var mi
Yıl az degilmis kimine ilk ayda kimine 20 sene sonrw veriyor rabbin allah bizede hayırlı zqmanda hayırlı evkatkwr nasip etsin benim 4 ay bitti ama 4 ay bile uzun geliyomerhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 2.5 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef olmuyor..bütün tetkikler yapıldı, eşimin spremlerinin az olması dışında bi sorunumuz yok, ki o da geçti ilaç tedavisiyle..yaklaşık 5 aydır herşeyimiz normal ama tutmuyo malesefherkes kafana taktıkça olmaz stres yapma oluruna bırak diyo ama yapamıyorum...durumumu bilmeyen insanların çocuk yapın artık laflarından da, benden sonra evlenmiş olan arkadaşlarımın çatır çatır doğurmasından da gına geldi...cidden psikolojik destek almam gerektiğini düşünüyorum artık..bu süreç çok yıpratıcıymış allah isteyen herkese nasip etsin ne diyim...
Be durumdasin bu ay var mi birseyınsAllah rabim hayırlısı cook ıstıyorum artık
Var mı birseyler neler yapıyorsunuzMalesefff canim yok hastalimin besinci gunu hasta oldum niye boyle oldu bilmiyorum daa bundan uc hafta oncede doktora gttim folic asit basladim hayirlisi olsun
yokk canimm Hnm san ayida olmadi doktora gittim hastalimiin ucuncu gunu hormon testi ve ultrsyona bakti yumurtaliklarin gayet tenizz dedi sikkinti yapma yeni evlisin dedi beklemedeyim bu ay gun asiri ilsiskki taakibi yapacaz issde hayirlisiVar mı birseyler neler yapıyorsunuz
Valla canım ben takip yaptiriyoum birde internetteki hesaplayicilara göre davraniuorum ama olmuyor. Şu sayfaya hamileyim yazmak istiyorum
Ah canim hem doktora takibini yaptirdim hemde bu internetteki hesaplayicilari baz aldım ama olmadı inşallah sizin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?