Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

yokk canimm Hnm san ayida olmadi doktora gittim hastalimiin ucuncu gunu hormon testi ve ultrsyona bakti yumurtaliklarin gayet tenizz dedi sikkinti yapma yeni evlisin dedi beklemedeyim bu ay gun asiri ilsiskki taakibi yapacaz issde hayirlisi
Banada yeni evlisiniz diyo ama çok zor allah yardımcimiz olsun

Mrb.arkadaslar keci boynuzu kurude cok iyiymis spermler icin.hem hateketliligi icin hem sayilarini arttirmak icin.netten bakin faydasini goreceginize eminim.

CANIM BENDE INTERNETEN TAKIP YAPIYORUM AMA BIR YERDEKI DIGERINE UYMUYOR HATTA TLFNA BIR UYGULAMA INDIRDIM TAkip günleri haber veriyor bir gun onceden ben cok sabirsizim hani derler ya 8 aylik mi dogdun evet 8 aylik dogmusum hic bir seye sabrim yok bunda elinden gelen birsey yok cok üzülüyorum bu ayla 3 ay olacak daha ve ben artik anne olmak istiyorum durmadan dua ediyorum kabul olur inşallah allah kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin aminnn

Kız kime baksam hamile komşu dizideki sevdigim karakterler en son aldigim hamilelik haberine cok sevindim tabi 13 yil bekleyen birisinden allajim bizi o kadar bekletmesin. Hayırlı saglikli bir evlat nasip etsin

Banada yeni evlisiniz diyo ama çok zor allah yardımcimiz olsun
Ayy artik insanlar xanimi sikiyor ne bir bebegin yok niye istemiyormusun bak su hamile bak bu hamile bak sunun dogumu yakin senle evlendi diye iyice benim psikoljimi bozuyorlar takmamak da elde degil hayirlisi olsunda cevremizde bir manyak ya

Kız hamilesindemek çok sevindim canım ya ilk ayında kaldın dimi neler yapmıştın anlatir misin
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah..ilk denememizdi.tek yaptığım adet gördüğüm günden 9. Gün 11.gün 13.gün 14.günler ilişki oldu.allah nasip etti.birde yataktan hemen kalkmadım yarım saat 1 saat bekledim.

slm kızlar doktora gorunmek ısteyıpte 1 sene olmadı dıye bakmayan doktorlara 1,5 senedır denıyoruz deyın kımse evlılık cuzdanı ıstemıyor ıstese bıle nerden bılecek ben 18 aylık evlıyım ıkı kere denedık olmadı adetımde azalınca dedım doktora 1 senedır olmuyor dıye klomen ıstedım verdı ve yum takıbı yapıldı bgun gıttım pko dan suphelendı duzensız yumurtlama dıye bısıymıs dıyecegım o kı onlara bırakmayın gıdın yaptırın kontrollerı bekleyeceksenızde ıcınız rahat bekleyın en azından acabalardan daha cok stres oluyor ınsan ve bugun daha ıyı anladım ıyıkıde kandırmısım doktoru yoksa daha cok beklermısım

Onu iki gun oncwe banada yaptilar daha erken acele etme bir sene daha gecsin dedi bakalim yumurtaliklarinda temiz hormonlarimda iyi dedi

Gecikmemin 3.günü bu gece avuc ici dolmayacak kadar kahverengi kanamam oldu. Acaba yerleşme kanamasi olabilir mi?daha önce boyle birsey yasayan varsa yardimci olabilir mi lütfen?

Ola
Gecikmemin 3.günü bu gece avuc ici dolmayacak kadar kahverengi kanamam oldu. Acaba yerleşme kanamasi olabilir mi?daha önce boyle birsey yasayan varsa yardimci olabilir mi lütfen?

ewt olabilir benim kızımda ve dusugumde öyle olmusdu testde silik cıkmıştııı hadiiii iiinşsllllahhhhhhh hamişsindir

Kızlarr bide sürekli ya variss çekin Allah dan ümit kesilmez her şeyin başı dua ii geclr

Merhaba arkadaşlar benimde üçüncü ayim ve sonu yine husran canimi cok sikmaya basladim acaba tuplerimmi tikali yumurtammi catlamio bir sorunmu var yada yanlis biseymi yapıyorum doktora gidiom bekle on iki ay dio tahlillerim falan hersey temiz cikmisti hamilelik dusundugumuzde yapılan testlerde..cok kafaya takiyorum takmamaya çalışıyorum ama olmuo dun gece yine adet oldum oturdum agladim..insAllah birgun bizimde bebeklerimiz olur. Cok zor Rabbim kim istiyorsa versin..

aminnnn strese yapma hiç,düşünmemeye çalış evliliğin tadını çıkar

Kızlar benim de 1 yilim doldu. Kist ameliyati oldum yeni. .. Doktorum herseyim in gayet iyi olduğunu . 1 yıl bekleyelim ha mile kalamasan gelirsin . dedi.. Hamile kal mkolaylaştıracaracakk şeyler deniyonuz mu...

ah canımm ya bn de dort aydır beklemedeyızz dr gıttım yenı 8 aylık evlıyım hersey temız acele etme dedı banada folıc kullanıyorumm bnde evde esıme fındık fıstık sucuk cevızlı sonra boyle sperm attırıcı seylşer yedırıyorumm eslerımıze ıı bakalım bırde gun asırı ılıskımız varr canım sonra ayaklarımı havaya kaldırıyorum duvara koyup yarımm satt beklıyorum oyle yılmak yokk tatlımm uzulme bekle sabrett senı cok ıı anlıyorumm bak bnde sıkntıdaydım ama akısına bırakmak en guzelı

Merhaba kızlar,zor bi bekleyiş ama stres yapmamanız gerekiyor.eger stres yaparsanız vücut antikor üretir bu da spermi öldürür.zor Oldugunu biliyorum ama psikolojimizi iyi tutmalıyız.banada doktorum folik aside başlamamı önerdi Folıo diye bi hap önerdi.folik asit dışında b12 ve iyot varmış daha başlamadım sizlere hangi hapı önerdi öğrenebilir miyim cokta inanamıyorum doktorlara ilaç firmalarıyla anlaşmalı çalıştıkları için

canım eşin peki testlerini yaptırdı mı?
bende senin gibi önceden kendim gittim herşey temiz biraz süt hormonum fazla çıkmıştı 1 yıldır bekle bekle yok meğer eşimin spermleri çok düşükmüş keşke baştan eşimde doktora görünseydi onda da vardır hayır diyorum ama eşin mutlaka gidip sperm testi yaptırsın,şimdi eşimin spermlerini çoğaltmak için kürler yapıyorum içiriyorum inşallah şifa olsun bebişimiz yakın zamanda katılır ailemize.vee tüm isteyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…