Banada yeni evlisiniz diyo ama çok zor allah yardımcimiz olsunyokk canimm Hnm san ayida olmadi doktora gittim hastalimiin ucuncu gunu hormon testi ve ultrsyona bakti yumurtaliklarin gayet tenizz dedi sikkinti yapma yeni evlisin dedi beklemedeyim bu ay gun asiri ilsiskki taakibi yapacaz issde hayirlisi
Valla canım ben takip yaptiriyoum birde internetteki hesaplayicilara göre davraniuorum ama olmuyor. Şu sayfaya hamileyim yazmak istiyorum
Ah canim hem doktora takibini yaptirdim hemde bu internetteki hesaplayicilari baz aldım ama olmadı inşallah sizin olur.
Allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek çok zor ama ümit yitirmek yok sabır lazm
Denedim zaten spermler iyi durumda maşallahMrb.arkadaslar keci boynuzu kurude cok iyiymis spermler icin.hem hateketliligi icin hem sayilarini arttirmak icin.netten bakin faydasini goreceginize eminim.
Kız kime baksam hamile komşu dizideki sevdigim karakterler en son aldigim hamilelik haberine cok sevindim tabi 13 yil bekleyen birisinden allajim bizi o kadar bekletmesin. Hayırlı saglikli bir evlat nasip etsinCANIM BENDE INTERNETEN TAKIP YAPIYORUM AMA BIR YERDEKI DIGERINE UYMUYOR HATTA TLFNA BIR UYGULAMA INDIRDIM TAkip günleri haber veriyor bir gun onceden ben cok sabirsizim hani derler ya 8 aylik mi dogdun evet 8 aylik dogmusum hic bir seye sabrim yok bunda elinden gelen birsey yok cok üzülüyorum bu ayla 3 ay olacak daha ve ben artik anne olmak istiyorum durmadan dua ediyorum kabul olur inşallah allah kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin aminnn
Ayy artik insanlar xanimi sikiyor ne bir bebegin yok niye istemiyormusun bak su hamile bak bu hamile bak sunun dogumu yakin senle evlendi diye iyice benim psikoljimi bozuyorlar takmamak da elde degil hayirlisi olsunda cevremizde bir manyak yaBanada yeni evlisiniz diyo ama çok zor allah yardımcimiz olsun
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah..ilk denememizdi.tek yaptığım adet gördüğüm günden 9. Gün 11.gün 13.gün 14.günler ilişki oldu.allah nasip etti.birde yataktan hemen kalkmadım yarım saat 1 saat bekledim.Kız hamilesindemek çok sevindim canım ya ilk ayında kaldın dimi neler yapmıştın anlatir misin
Onu iki gun oncwe banada yaptilar daha erken acele etme bir sene daha gecsin dedi bakalim yumurtaliklarinda temiz hormonlarimda iyi dedislm kızlar doktora gorunmek ısteyıpte 1 sene olmadı dıye bakmayan doktorlara 1,5 senedır denıyoruz deyın kımse evlılık cuzdanı ıstemıyor ıstese bıle nerden bılecek ben 18 aylık evlıyım ıkı kere denedık olmadı adetımde azalınca dedım doktora 1 senedır olmuyor dıye klomen ıstedım verdı ve yum takıbı yapıldı bgun gıttım pko dan suphelendı duzensız yumurtlama dıye bısıymıs dıyecegım o kı onlara bırakmayın gıdın yaptırın kontrollerı bekleyeceksenızde ıcınız rahat bekleyın en azından acabalardan daha cok stres oluyor ınsan ve bugun daha ıyı anladım ıyıkıde kandırmısım doktoru yoksa daha cok beklermısım
Gecikmemin 3.günü bu gece avuc ici dolmayacak kadar kahverengi kanamam oldu. Acaba yerleşme kanamasi olabilir mi?daha önce boyle birsey yasayan varsa yardimci olabilir mi lütfen?
Merhaba arkadaşlar benimde üçüncü ayim ve sonu yine husran canimi cok sikmaya basladim acaba tuplerimmi tikali yumurtammi catlamio bir sorunmu var yada yanlis biseymi yapıyorum doktora gidiom bekle on iki ay dio tahlillerim falan hersey temiz cikmisti hamilelik dusundugumuzde yapılan testlerde..cok kafaya takiyorum takmamaya çalışıyorum ama olmuo dun gece yine adet oldum oturdum agladim..insAllah birgun bizimde bebeklerimiz olur. Cok zor Rabbim kim istiyorsa versin..
ah canımm ya bn de dort aydır beklemedeyızz dr gıttım yenı 8 aylık evlıyım hersey temız acele etme dedı banada folıc kullanıyorumm bnde evde esıme fındık fıstık sucuk cevızlı sonra boyle sperm attırıcı seylşer yedırıyorumm eslerımıze ıı bakalım bırde gun asırı ılıskımız varr canım sonra ayaklarımı havaya kaldırıyorum duvara koyup yarımm satt beklıyorum oyle yılmak yokk tatlımm uzulme bekle sabrett senı cok ıı anlıyorumm bak bnde sıkntıdaydım ama akısına bırakmak en guzelıMerhaba arkadaşlar benimde üçüncü ayim ve sonu yine husran canimi cok sikmaya basladim acaba tuplerimmi tikali yumurtammi catlamio bir sorunmu var yada yanlis biseymi yapıyorum doktora gidiom bekle on iki ay dio tahlillerim falan hersey temiz cikmisti hamilelik dusundugumuzde yapılan testlerde..cok kafaya takiyorum takmamaya çalışıyorum ama olmuo dun gece yine adet oldum oturdum agladim..insAllah birgun bizimde bebeklerimiz olur. Cok zor Rabbim kim istiyorsa versin..
Merhaba arkadaşlar benimde üçüncü ayim ve sonu yine husran canimi cok sikmaya basladim acaba tuplerimmi tikali yumurtammi catlamio bir sorunmu var yada yanlis biseymi yapıyorum doktora gidiom bekle on iki ay dio tahlillerim falan hersey temiz cikmisti hamilelik dusundugumuzde yapılan testlerde..cok kafaya takiyorum takmamaya çalışıyorum ama olmuo dun gece yine adet oldum oturdum agladim..insAllah birgun bizimde bebeklerimiz olur. Cok zor Rabbim kim istiyorsa versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?