Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

gunaydınlar herkese kızlar kendınız ıcın kuru ıncır yıyın yumları çatlatıyor olgunlaştırıp hayıt çayı ıcın eşinizede keçiboynuzu pekmezı yedırın ne verdıyse rabbım bı derman ıcın vermıstır hıc bır seyı boşa yaratmamıstır hepsı saglıklı şeyler denemekten zarar gelmez

Gecikmemin 3.günü bu gece avuc ici dolmayacak kadar kahverengi kanamam oldu. Acaba yerleşme kanamasi olabilir mi?daha önce boyle birsey yasayan varsa yardimci olabilir mi lütfen?
Ah canım inşallah yerleşme kanamasidir ne durumdasin acaba ?
Canim psikoloji onemliymis ama takmamak elde değil seni anliyorum negatif ciktikcada acabalar mi basliyo allah sevindirsin

Kızlar benim de 1 yilim doldu. Kist ameliyati oldum yeni. .. Doktorum herseyim in gayet iyi olduğunu . 1 yıl bekleyelim ha mile kalamasan gelirsin . dedi.. Hamile kal mkolaylaştıracaracakk şeyler deniyonuz mu...
valla pozisyon dışında cok birsey denemedik. keçiboynuzu suyu incir yapiyodu eşim ki onda sıkıntı yok. Bende incir yemeye çalıştim sevmedim. Zaten yumurta oluyo çatlıyor cok sukur

Bu arada herkesden dua bekliyorum hayirlisiyla inşallah hamileyimdir . 2 gün var adetime beynim hamile degilsin desede kalbim istiyo. Nasılsıniz bu arada sevgiler

Merhaba kızlar 2012 den beri istiyorum bebeğimin gelmesini ama gelmedi bir türlü ...

mrb arkadaşlar bende 1 kürtaj sonrası hamileliği bekleyendenim
Allahım kısa sürede hepimize nasip eder inşallah

Merhaba kızlar 2012 den beri istiyorum bebeğimin gelmesini ama gelmedi bir türlü ...
Bir rahatsızlık var mi canım tedavi yada
mrb arkadaşlar bende 1 kürtaj sonrası hamileliği bekleyendenim
Allahım kısa sürede hepimize nasip eder inşallah
ne kadardir bekliyorsun kürtaji neden oldun şimdi nasılsın Hayırlisi hakkimizda

Canim öncelikle nedeni var mi tedavi oldun mu şimdi birşey uyguluyor musun ?? Yaş

Canım Simdiye kadar bütün tetiklri yaptım temiz çıktı rahim filmi dahi yaptım eşimde gereken her yere gitti tahlilleri temiz bu gün hastaneye gittim kontrolum vardı kan tahlili almıştım bi degerim yuksek çıkmış doktor önemli değil halledilir dedi. 4 senelik evliyim 23 yaşına bascam. Eylulde tedaviye başladık klomen kullandım iki de catlatma iğnesi sonuç alamadım yumurtluyorum catliyo ama gebelik olusmuyo 26 mm ye kadar büyüdü yumurtam ama tik yok.

Kalbi durmustu bebegimin kurtaj olmak zorunda kaldm iki aydir deniyoruz olmuyo bakali hayirkisi hakkimizda
Hayirlisi canim üzüldüm ama şimdi bi dayanagin var bir kere hamile kalmış olmak sana güç verir. Dualarim seninle
bende 2 kere klomen kullandim igne olmadim benim de büyüdü çatladi ama olmadı yarin adet günüm insallah hamileyimdir genelde 1 gün geçikiyor ya yarin ya öbür günde olmazsam cok sevicem Şuraya hamileyim yazmak istiyorum.

Bende 3 aydır uğraşıyorum.. 2yıllık evliyim... Prolaktin (süt hormonu) yüksekti onu düşürdük ama yine olmadı... Bu ayda olmazsa gidicem doktora... Özellkile gidilmesi gereken bi gün varmı kızlar. Regl öncesi yada sonrası yada regl zamanı gibi? Ovulasyon testimden anladığım kadarıyla sanırım ben 12. Gün yumurtluyorum

Evet canım çok küçük olmasina bagli değer küçük 7.5 sanırım bu sefer oldu allaha cok sukur . Ayrinilari yazarim netlesince. Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Benim de öyle olmuştu klomen kullanmadigim ayda sevindim allahda sebi sevindirsin. Klomensizde dene çatlama gününu yakalamalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…