Aynen ben de daha yeni ogrendim yumurtlama gunume denk getirmek gerektigini, ovulasyon testi diye bir testin varligini vs :)hamıle kalabılmek için artık herbişeyı araştırır okur oldum :) boyle bı duşuncem yokken yumurtlama gunu oldugunu bıle bılmıyordum
Bn kulladım iki ay canım evet çok acio uçları özellikle iğneden kaynaklı o ama inşallah seninki bebişten kaynaklıdr :)hadi inşallah canım :) bende gecen ay ılk defa duzenlı ılışkıye gırmıştım 12.14.16.18 de gırdık 15.de yumurta çatlatma ıgnesı yaptırdım bakalım ınş benımkısıde tutar:) bu ıgneyı yaptıranlarda goguslerde agrısı olan varmı yaaaa ? normalde reglı donemınde de agrırı ama busefer uçları fln da acıyo ıgneden mı acaba
ayyy ins.canim yaa normal regli agrisindan degil belli zaten ara arada sagda veya soldi bi kasik agriyosu oluyo bianda geciyo sonraBn kulladım iki ay canım evet çok acio uçları özellikle iğneden kaynaklı o ama inşallah seninki bebişten kaynaklıdr :)
Mrb arkadaslar benimde su an Moralim o kadar bozuk ki anlatamam agliyorm bunlari yazarken. Ben 5 aylik evliym evlendgmden beri korunmama ragmen olmuyo. Napâcam bilmiyorum
Ins gonlunden gecenleri rabbim verir sana cnm cok iyi anlıyorum seniMerhaba arkadaşlar. Bende anne olmak isteyenlerdim. 10 aylık evliyim. bebek tedavisi görüyorum. eylülde klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı. rahim filmi çektirdim tüplerim açıkmış ama küçük tıkanıklık vardı açıldı ilaç ile rahim içi temizlenir dedi. daha sonra rahimden parça aldılar patalojiye gönderdiler ve rahim içi yaramın olduğunu söyledi doktor. yaram yakıldı ve 2 ay bebek çalışmasına ara verdik. yaram geçti şükür ve klomen kullanıyorum günde 1 adet olmak üzere 5 gün kullanmamı söyledi. ocak 1 ve 2 de pregnyl iğne 5000 olmak üzere 2 kere vurunucam. eğer tutunursa annesine ocağın 15inde öğrenicem :) muhabbet etmek iyi gelir insana. dertleşmek lazım böyle :)
O kadar stres yapıyorum ki anlatamam elimde değil herkes sorup duruyo erken diyorm ama iste anlamiyorlar benim esim ve ailesi dogulu onlarda cocuk hemen olur 5 ay bize gore cok erken ama onun ailesi çok farkli cocuk gordugumde kucagima aldgmda aglamamk için çok zor tutuyorum kendimi bu çok farklı bisey yaa rabbim bize sağlıklı evlatlar verir ins en yakin zamandadaha dur 5 aylık yeni evlisin stres yapma sakın çok etkiler.
Ins gonlunden gecenleri rabbim verir sana cnm cok iyi anlıyorum seni(
Amin amin ins hepimize rabbim verir sabrediyorm rabbim ins bana da evlat verecekİnşallahh Allaahhhm isteyen herkese tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin... sen yeni evlisin seni anlıyorum ama sabret.
O kadar stres yapıyorum ki anlatamam elimde değil herkes sorup duruyo erken diyorm ama iste anlamiyorlar benim esim ve ailesi dogulu onlarda cocuk hemen olur 5 ay bize gore cok erken ama onun ailesi çok farkli cocuk gordugumde kucagima aldgmda aglamamk için çok zor tutuyorum kendimi bu çok farklı bisey yaa rabbim bize sağlıklı evlatlar verir ins en yakin zamanda
Doktora 2 ay once gittm daha erken dedi ultrasonla karnima bakti yumurtaliklarn temiz dedi bide kan ve idrar tahlili aldi sorun yok dedi acaba tekrardan mi gitsem sencecanım doktora bir görün bir sorun vs. varsa çıkar. ama kendini rahat bırak stres yapma.
Amin amin ins hepimize rabbim verir sabrediyorm rabbim ins bana da evlat verecek
Amin cnm benim ins insIyi akşamlar hanımlar.. umarım burda ki bütün anne adayları bir gün bebeğini kucağına alır inşallah..
Bende yaklaşık 2 senedir Bebeğimi bekliyorum.. bizim Sperm sayımız az.. bir tüp bebek denemesi var ..olmadı. şimdi ise bitkisel Şeyler deniyoruz 3 aydır ...
Rabbim adımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip etsin
Doktora 2 ay once gittm daha erken dedi ultrasonla karnima bakti yumurtaliklarn temiz dedi bide kan ve idrar tahlili aldi sorun yok dedi acaba tekrardan mi gitsem sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?