Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

hamıle kalabılmek için artık herbişeyı araştırır okur oldum :) boyle bı duşuncem yokken yumurtlama gunu oldugunu bıle bılmıyordum

hamıle kalabılmek için artık herbişeyı araştırır okur oldum :) boyle bı duşuncem yokken yumurtlama gunu oldugunu bıle bılmıyordum
Aynen ben de daha yeni ogrendim yumurtlama gunume denk getirmek gerektigini, ovulasyon testi diye bir testin varligini vs :)

bende burdan okuya okuya öğrendim yumurtlamayı biliyordum ama günü olduğunu falan bilmezdim mesela :) yani her an hamilelik mümkündür sanırdım ama değilmiş :) çok bilgili bi forum kesinlikle :)

Bn kulladım iki ay canım evet çok acio uçları özellikle iğneden kaynaklı o ama inşallah seninki bebişten kaynaklıdr :)

Merhaba hanımlar bende kendimi tanıtıyim 27 yaşındaym 3 buçuk yıldr evliyim 2 sene korunduk 1 buçuk yildrda bebiş içn bkliyoruz ilk 3 aydan snra doktora gttik hic bi problem yok dediler bu süre içinde 2 3 doktr degiştm tabi bi sene bkliyelim dedik ama bn o arada incir kürü havuç kürü ovu.testleri, bal çorek otu tarçın karışimi,sıcak sütün buharına oturma, preseed jel, rahim filmi,, eşime keçiboynuzu pekmezi... yumurta takibi, ve şuan hatrlayamadğm daha birsürü sey uyguladım en son bi sene doldktan snra doktora yalvardm aģldm dedim bna klomen ver bi de öyle deniyim senin yumurtan oluo catlio hic gerek yok fln dedi ama bn cok yalvarnca verdi herkese 2 3 yumurta ypn ilaç bna yapmadi bi yumurtam kndisi oldu zaten heray oluyodu şaşrdı doktorda neyse sonra ki ay klomen vermedi sadece çatlatma iğnesi vurcam dedi ok dedim yine gttim bu arada çalışıyorum ve isyerimde kimse bilmio bu durumlarimi yüzbin şeyle izin al koştr koştr git zor oluo tabi iğne vurdu son ay yine regl oldm tabi üzüldük eşimle aģldk fln eşim yine gtti bi doktora doktor varikosel teşhisi koydu bu kdar zaman kimse söylememiştm zaten elle muayenede anlaşiliomuş sperm testlerinden direk anlaşilmiomuş simdude ameliyat dedi doktor olcak heralde tam karar veremedik böyle yani bnm hikayem bu süreçte öğrendim ki ben amudada kalksam 40 taklada atsam her duyduğumu uygulasamda Rabbim ol derse olucak doktor fln hikaye 2 sene korundum hiç pişman değilim zaten Rabbim bize bebek nasip etseydi korunurkende hamile kalirdim ki örnekleri çok :) ay çok konuştum inşallah hepimiz için rabbim ol desin olsun kimse çok beklemesin :)

ins. allah isteyen herkese versin ...dedigin gibi bende buna inanir oldum artik allh ol dedikten sonra olur...bnde 5 aydir korunmuyorum bakalim catlatma ignesi vuruldum ilk defa buay eger tutmazsa artik oluruna birakicam aman yumurtlama gunum aman 2 gunde bir iliski aman bugunde hani derken yoruluyosun zaten 2 gunde birde iliski sanki emirvaki gorev gibi oluyo daha zorlaniyosun :)) ay sonunu bekle bekle derken ha bugun ha yarin sene bitiyo valla :)) bu aydan sonra korunmasiz ama canim nezamn isterse :)

Bn kulladım iki ay canım evet çok acio uçları özellikle iğneden kaynaklı o ama inşallah seninki bebişten kaynaklıdr :)
ayyy ins.canim yaa normal regli agrisindan degil belli zaten ara arada sagda veya soldi bi kasik agriyosu oluyo bianda geciyo sonra

Mrb arkadaslar benimde su an Moralim o kadar bozuk ki anlatamam agliyorm bunlari yazarken. Ben 5 aylik evliym evlendgmden beri korunmama ragmen olmuyo. Napâcam bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar. Bende anne olmak isteyenlerdim. 10 aylık evliyim. bebek tedavisi görüyorum. eylülde klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı. rahim filmi çektirdim tüplerim açıkmış ama küçük tıkanıklık vardı açıldı ilaç ile rahim içi temizlenir dedi. daha sonra rahimden parça aldılar patalojiye gönderdiler ve rahim içi yaramın olduğunu söyledi doktor. yaram yakıldı ve 2 ay bebek çalışmasına ara verdik. yaram geçti şükür ve klomen kullanıyorum günde 1 adet olmak üzere 5 gün kullanmamı söyledi. ocak 1 ve 2 de pregnyl iğne 5000 olmak üzere 2 kere vurunucam. eğer tutunursa annesine ocağın 15inde öğrenicem :) muhabbet etmek iyi gelir insana. dertleşmek lazım böyle :)

Ins gonlunden gecenleri rabbim verir sana cnm cok iyi anlıyorum seni (

daha dur 5 aylık yeni evlisin stres yapma sakın çok etkiler.
O kadar stres yapıyorum ki anlatamam elimde değil herkes sorup duruyo erken diyorm ama iste anlamiyorlar benim esim ve ailesi dogulu onlarda cocuk hemen olur 5 ay bize gore cok erken ama onun ailesi çok farkli cocuk gordugumde kucagima aldgmda aglamamk için çok zor tutuyorum kendimi bu çok farklı bisey yaa rabbim bize sağlıklı evlatlar verir ins en yakin zamanda

canım doktora bir görün bir sorun vs. varsa çıkar. ama kendini rahat bırak stres yapma.

Iyi akşamlar hanımlar.. umarım burda ki bütün anne adayları bir gün bebeğini kucağına alır inşallah..
Bende yaklaşık 2 senedir Bebeğimi bekliyorum.. bizim Sperm sayımız az.. bir tüp bebek denemesi var ..olmadı. şimdi ise bitkisel Şeyler deniyoruz 3 aydır ...

Rabbim adımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip etsin

Amin cnm benim ins ins

Doktora 2 ay once gittm daha erken dedi ultrasonla karnima bakti yumurtaliklarn temiz dedi bide kan ve idrar tahlili aldi sorun yok dedi acaba tekrardan mi gitsem sence

daha gerçekten erken ben 10 aydır ugraşıyorum. herşey temizse eşinin de görünmesi gerekir sperm tahlili yaptırması gerekir ürolojiye gözükmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…