Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

daha gerçekten erken ben 10 aydır ugraşıyorum. herşey temizse eşinin de görünmesi gerekir sperm tahlili yaptırması gerekir ürolojiye gözükmeli.
Anladm cnm bu ay kendim sogan kuru yapip kullaniyorm 7 gun oldu esime de k.boynuzu kuru yapip sabah aksam veriyorm su an yumurtlama donemindeym ins faydasi olur da bu aaay güzel haberler alirm :))

bende gecen sene denemistim sogan kuru ,bide gecen ay denedim sogan kurunu bu ayda incire basladim umut dunyasi

bizde 1.5 yılda bunların hepsini denedik sonuç hep hüsran
Doktora 2 ay once gittm daha erken dedi ultrasonla karnima bakti yumurtaliklarn temiz dedi bide kan ve idrar tahlili aldi sorun yok dedi acaba tekrardan mi gitsem sence
doktora git 5 aydır korunmuyorum falan deme bu defa öyle olunca ilgilenmiyolar. nerden bilcek senin ne zamandır korunmadığını
1 yıl bekleyin diyolarda 1 yıl beklemek çok saçma, bi sorun varsa erkenden çözmeye çalışırsın. gerçi biz 1.5 yıldır hala çözemedik
kan tahlili dediğin hormon testimi adetliykenmi yaptırdın

bende dün rahim filmi çektirdim doktor tüpler açık dedi ama kiloluyum kilo vermen lazım dedi inşallah hayırlısı ile olur ya herkese Rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

bende dün rahim filmi çektirdim doktor tüpler açık dedi ama kiloluyum kilo vermen lazım dedi inşallah hayırlısı ile olur ya herkese Rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
Kac kilosunuz? Ben de kiloluyum, bana da kilo vermen lazim dedi

günaydın kızlaar, bende hamile kalmak istiyorum. 6 ay korunmadık ama bir gelişme olmadı. pco tanısı konuldu bana ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…