- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Anladm cnm bu ay kendim sogan kuru yapip kullaniyorm 7 gun oldu esime de k.boynuzu kuru yapip sabah aksam veriyorm su an yumurtlama donemindeym ins faydasi olur da bu aaay güzel haberler alirm :))daha gerçekten erken ben 10 aydır ugraşıyorum. herşey temizse eşinin de görünmesi gerekir sperm tahlili yaptırması gerekir ürolojiye gözükmeli.
Anladm cnm bu ay kendim sogan kuru yapip kullaniyorm 7 gun oldu esime de k.boynuzu kuru yapip sabah aksam veriyorm su an yumurtlama donemindeym ins faydasi olur da bu aaay güzel haberler alirm :))
Ind canim insaminnn canimm. inşallahh nasip eder tez zamanda hepimize.
H.g canim :))merhaba benide araniza alin bende yaklasik 2yildir bekliyorum yorgunnn ve umutlu ikisi bi arada
Nasilsn tatlim :)merhabalarr HB
Aynen 5 aydir tek dusundugum bunlar benimde umut istetesekkurler.... her ayi bir umutla bekleyerek geciriyorum benim hayatim bu . ya sen?
Ins canim yaa bakalm ins bebisim bana umut olur rabbim hepimize nasip etsin insssbu arada sogan kurun hayirli olsun yumurtlama donemindeymissin hadi bakalim guzel haberler duyalim :)
bizde 1.5 yılda bunların hepsini denedik sonuç hep hüsranMerhaba hanımlar bende kendimi tanıtıyim 27 yaşındaym 3 buçuk yıldr evliyim 2 sene korunduk 1 buçuk yildrda bebiş içn bkliyoruz ilk 3 aydan snra doktora gttik hic bi problem yok dediler bu süre içinde 2 3 doktr degiştm tabi bi sene bkliyelim dedik ama bn o arada incir kürü havuç kürü ovu.testleri, bal çorek otu tarçın karışimi,sıcak sütün buharına oturma, preseed jel, rahim filmi,, eşime keçiboynuzu pekmezi... yumurta takibi, ve şuan hatrlayamadğm daha birsürü sey uyguladım en son bi sene doldktan snra doktora yalvardm aģldm dedim bna klomen ver bi de öyle deniyim senin yumurtan oluo catlio hic gerek yok fln dedi ama bn cok yalvarnca verdi herkese 2 3 yumurta ypn ilaç bna yapmadi bi yumurtam kndisi oldu zaten heray oluyodu şaşrdı doktorda neyse sonra ki ay klomen vermedi sadece çatlatma iğnesi vurcam dedi ok dedim yine gttim bu arada çalışıyorum ve isyerimde kimse bilmio bu durumlarimi yüzbin şeyle izin al koştr koştr git zor oluo tabi iğne vurdu son ay yine regl oldm tabi üzüldük eşimle aģldk fln eşim yine gtti bi doktora doktor varikosel teşhisi koydu bu kdar zaman kimse söylememiştm zaten elle muayenede anlaşiliomuş sperm testlerinden direk anlaşilmiomuş simdude ameliyat dedi doktor olcak heralde tam karar veremedik böyle yani bnm hikayem bu süreçte öğrendim ki ben amudada kalksam 40 taklada atsam her duyduğumu uygulasamda Rabbim ol derse olucak doktor fln hikaye 2 sene korundum hiç pişman değilim zaten Rabbim bize bebek nasip etseydi korunurkende hamile kalirdim ki örnekleri çok :) ay çok konuştum inşallah hepimiz için rabbim ol desin olsun kimse çok beklemesin :)
doktora git 5 aydır korunmuyorum falan deme bu defa öyle olunca ilgilenmiyolar. nerden bilcek senin ne zamandır korunmadığınıDoktora 2 ay once gittm daha erken dedi ultrasonla karnima bakti yumurtaliklarn temiz dedi bide kan ve idrar tahlili aldi sorun yok dedi acaba tekrardan mi gitsem sence
Kac kilosunuz? Ben de kiloluyum, bana da kilo vermen lazim dedibende dün rahim filmi çektirdim doktor tüpler açık dedi ama kiloluyum kilo vermen lazım dedi inşallah hayırlısı ile olur ya herkese Rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
80 kiloyum ve acil kilo vermem lazım başka hiçbir sorun yok dedi doktor. sen kaç kilosun canım?Kac kilosunuz? Ben de kiloluyum, bana da kilo vermen lazim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?