Ben 89 kiloyum, kilo vermeye calisiyorum diyetteyim, spora da basladim.80 kiloyum ve acil kilo vermem lazım başka hiçbir sorun yok dedi doktor. sen kaç kilosun canım?
ben de bugün başladım diyete kendiniz mi yapıyorsunuz diyeti yoksa diyetisyene mi gittiniz.?Ben 89 kiloyum, kilo vermeye calisiyorum diyetteyim, spora da basladim.
Yok cnm hormon testi degil adetliyken yaptirmadm ama bu ay da olmazsa gidip yaptircam ve senin dedign gibi söyleyeceğim 1 yildir çalışıyoruz diy3cmbizde 1.5 yılda bunların hepsini denedik sonuç hep hüsran
doktora git 5 aydır korunmuyorum falan deme bu defa öyle olunca ilgilenmiyolar. nerden bilcek senin ne zamandır korunmadığını
1 yıl bekleyin diyolarda 1 yıl beklemek çok saçma, bi sorun varsa erkenden çözmeye çalışırsın. gerçi biz 1.5 yıldır hala çözemedik
kan tahlili dediğin hormon testimi adetliykenmi yaptırdın
rahim filmini yenimi çektirdin, benimde adetlerim 4 gün sürer rahim filminden sonra 6 gün sürmüştücanım aynen bende öyle eski formları okuyorm acaba hamile kaldımı diye merak ediyorum sonra
2.5 yıllık evliyim hiç korunmadık o süreden bu yana çocuk istiyorum ama olmuyor adet düzensizliğim hipo troidim var rahim filmi çekindim temiz çıktı 3 ay kolen çatlatma iğnesi ve gonal-f folik asit kullandım gevbelik yok
bu ay 18 gün arayla adet oldum dün doktoruma gittim rahim filminden olabilir dedi bu ay yenide klomene başlıyoruz
hayırlısı allahım bebek isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın annelik duygusunu bizde yaşayalım inşallah
Canim hayran kaldim tevekkülune insallah rabbim saglikli hayirli evlat nasip eder hepimize hos geldinMerhaba hanımlar bende kendimi tanıtıyim 27 yaşındaym 3 buçuk yıldr evliyim 2 sene korunduk 1 buçuk yildrda bebiş içn bkliyoruz ilk 3 aydan snra doktora gttik hic bi problem yok dediler bu süre içinde 2 3 doktr degiştm tabi bi sene bkliyelim dedik ama bn o arada incir kürü havuç kürü ovu.testleri, bal çorek otu tarçın karışimi,sıcak sütün buharına oturma, preseed jel, rahim filmi,, eşime keçiboynuzu pekmezi... yumurta takibi, ve şuan hatrlayamadğm daha birsürü sey uyguladım en son bi sene doldktan snra doktora yalvardm aģldm dedim bna klomen ver bi de öyle deniyim senin yumurtan oluo catlio hic gerek yok fln dedi ama bn cok yalvarnca verdi herkese 2 3 yumurta ypn ilaç bna yapmadi bi yumurtam kndisi oldu zaten heray oluyodu şaşrdı doktorda neyse sonra ki ay klomen vermedi sadece çatlatma iğnesi vurcam dedi ok dedim yine gttim bu arada çalışıyorum ve isyerimde kimse bilmio bu durumlarimi yüzbin şeyle izin al koştr koştr git zor oluo tabi iğne vurdu son ay yine regl oldm tabi üzüldük eşimle aģldk fln eşim yine gtti bi doktora doktor varikosel teşhisi koydu bu kdar zaman kimse söylememiştm zaten elle muayenede anlaşiliomuş sperm testlerinden direk anlaşilmiomuş simdude ameliyat dedi doktor olcak heralde tam karar veremedik böyle yani bnm hikayem bu süreçte öğrendim ki ben amudada kalksam 40 taklada atsam her duyduğumu uygulasamda Rabbim ol derse olucak doktor fln hikaye 2 sene korundum hiç pişman değilim zaten Rabbim bize bebek nasip etseydi korunurkende hamile kalirdim ki örnekleri çok :) ay çok konuştum inşallah hepimiz için rabbim ol desin olsun kimse çok beklemesin :)
Bide kim icin ameliyat dedi elle anlaşılma durumunu anlamadim anlatirmisin belki ayni durumda olanlar vardirCanim hayran kaldim tevekkülune insallah rabbim saglikli hayirli evlat nasip eder hepimize hos geldin
Canim üzülme sadece hayırlısıni dile bugün kadin doğuma gittim. Yan oda cocuk polikilinigi sagliksiz çocukları gördüm. Yani sagliksizdan aklina ne gelebilirse düşün . Mesela lösemi . Bi anne nasıl dayanabilir yavrusunu kaybatmeye. Biz bulmadan ne sıkıntılardayiz. Rabbimizin sinavindan geçeriz inş sabır edelim dost olalim sirdasiz beraberizMrb arkadaslar benimde su an Moralim o kadar bozuk ki anlatamam agliyorm bunlari yazarken. Ben 5 aylik evliym evlendgmden beri korunmama ragmen olmuyo. Napâcam bilmiyorum
Umut bambaşka hic kaybetmedim korunurken bile her mide bulantisini acaba mi dedim. Hosgeldin Yoldaşmerhaba benide araniza alin bende yaklasik 2yildir bekliyorum yorgunnn ve umutlu ikisi bi arada
Selam canımSelam kizlar
Sperm testi eşimiz kötü deil ama yapısal bozukluklar varmış ilk test yaptrdiğimizda iyi fln dedi doktor sperm sayisi cok iyi biraz hareket hizi zayif dedi bizde sevindik iyi fln dedik sonra başka bişey için gitti eşim ürolojiye doktor muayene ederkn fark etmiş varikosel oldugunu damar genişlemesi yani... doktorlar sperm testini yorumluyor sadece o yüzden arkadaşlara tavsiyem eşleriniz spermlerin durumu iyi olsa bile bi ultrason istesinler doktordanBide kim icin ameliyat dedi elle anlaşılma durumunu anlamadim anlatirmisin belki ayni durumda olanlar vardir
Tşk edrm tatlm çok haklısın. Sen ne zamandır evlisn ve cocuk istiyon peki tatlmCanim üzülme sadece hayırlısıni dile bugün kadin doğuma gittim. Yan oda cocuk polikilinigi sagliksiz çocukları gördüm. Yani sagliksizdan aklina ne gelebilirse düşün . Mesela lösemi . Bi anne nasıl dayanabilir yavrusunu kaybatmeye. Biz bulmadan ne sıkıntılardayiz. Rabbimizin sinavindan geçeriz inş sabır edelim dost olalim sirdasiz beraberiz
Evet canim bu ay cekildim yeniden klomene baslicam cuma gunu birde ben aktardan macunu mubarek aldin onu kullaniyorum sabah aksamrahim filmini yenimi çektirdin, benimde adetlerim 4 gün sürer rahim filminden sonra 6 gün sürmüştü
ne macunuEvet canim bu ay cekildim yeniden klomene baslicam cuma gunu birde ben aktardan macunu mubarek aldin onu kullaniyorum sabah aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?