Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

Agustos arkadaşa katiliyorum bnde ilk gittim kimse ilgilenmedi daha erken flb dediler başka doktor buld dedim bnm 1 sene oldu rahim filmi cektrmk istiyorum hani buralardada okuyorum film cektrdim hmn hamile kaldim fln dedim blki bnada sebep olur doktor 1 sene oldu diyince hmn sevk etti 7.ayimda cektrdim tüplerim aćik cikti şükür yine hamile kalamadm ama olsun kafamdan cikmiş oldu

kızlar mrb.

öncelikle Rabbim herkese bebiş sahibi olmayı nasip etsin diorum ben 2,50 yıldır vajinismusluydum daha bu ay
ilişkiye başladık ve tabi bu kadar zaman kaybettiğim için korunmuyoruz bebiş olur inş. yumurtlama günlerime dikkat ettim bu ay tregile 3 gun var. sankı adet belirtileri var gibi ama yıne umut ediyorum belki gelmez diye daha çok erken herkes dioki
ilk ay daa durr bakalım önünde çok zaman var dio ama ben zaten 2,50 yılı vajiyle kaybettim inş. çok beklemeden beişlerimize kavuşuruz sağlıkla

Yok cnm hormon testi degil adetliyken yaptirmadm ama bu ay da olmazsa gidip yaptircam ve senin dedign gibi söyleyeceğim 1 yildir çalışıyoruz diy3cm

canım aynen bende öyle eski formları okuyorm acaba hamile kaldımı diye merak ediyorum sonra
2.5 yıllık evliyim hiç korunmadık o süreden bu yana çocuk istiyorum ama olmuyor adet düzensizliğim hipo troidim var rahim filmi çekindim temiz çıktı 3 ay kolen çatlatma iğnesi ve gonal-f folik asit kullandım gevbelik yok
bu ay 18 gün arayla adet oldum dün doktoruma gittim rahim filminden olabilir dedi bu ay yenide klomene başlıyoruz
hayırlısı allahım bebek isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın annelik duygusunu bizde yaşayalım inşallah

rahim filmini yenimi çektirdin, benimde adetlerim 4 gün sürer rahim filminden sonra 6 gün sürmüştü

Canim hayran kaldim tevekkülune insallah rabbim saglikli hayirli evlat nasip eder hepimize hos geldin

Mrb arkadaslar benimde su an Moralim o kadar bozuk ki anlatamam agliyorm bunlari yazarken. Ben 5 aylik evliym evlendgmden beri korunmama ragmen olmuyo. Napâcam bilmiyorum
Canim üzülme sadece hayırlısıni dile bugün kadin doğuma gittim. Yan oda cocuk polikilinigi sagliksiz çocukları gördüm. Yani sagliksizdan aklina ne gelebilirse düşün . Mesela lösemi . Bi anne nasıl dayanabilir yavrusunu kaybatmeye. Biz bulmadan ne sıkıntılardayiz. Rabbimizin sinavindan geçeriz inş sabır edelim dost olalim sirdasiz beraberiz

Bide kim icin ameliyat dedi elle anlaşılma durumunu anlamadim anlatirmisin belki ayni durumda olanlar vardir
Sperm testi eşimiz kötü deil ama yapısal bozukluklar varmış ilk test yaptrdiğimizda iyi fln dedi doktor sperm sayisi cok iyi biraz hareket hizi zayif dedi bizde sevindik iyi fln dedik sonra başka bişey için gitti eşim ürolojiye doktor muayene ederkn fark etmiş varikosel oldugunu damar genişlemesi yani... doktorlar sperm testini yorumluyor sadece o yüzden arkadaşlara tavsiyem eşleriniz spermlerin durumu iyi olsa bile bi ultrason istesinler doktordan

Tşk edrm tatlm çok haklısın. Sen ne zamandır evlisn ve cocuk istiyon peki tatlm

Benimde üç ay oldu ama bende kist var doktorlar engel değil diyorlar ama bilmiyorum adetime altı gün daha var çok sabırsızlanıyorum

merhaba bayanlar bende gecen sene aralikta birakmistim korunmayi temmuzda klomenle hamile kaldim ve agustosta kimyasal gebelikle dusuk yaptm ve bu olay beni cok uzdugu icinde 3 ay korundum.simdi bu ay tekrardan doktorum klomen verdi ve yumurta kontrolu yapti iliskiye girmem gereken haftayi verdi ve en erken belli olucak tarihte 31 aralik.fkt bn psikolojikmi bilmiyorum tum hamilelik belirtilerini yasiyorum bi yandanda kendimle kavga ediyorum heveslenmemek icin fakat elimde degil yüregim resmen agzimda.bu evlat ne kadar farkli birseymis rabbim isteyen herkese saglikli hayirli bir evlat nasip etsin ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…