- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.415
- 133
- Konu Sahibi lion mother
amin inşallahh hayırlı haberlerle gel inşallaah :)teşekkür ederim.. Bende dört gözle bekliyorum.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallahh hayırlı haberlerle gel inşallaah :)teşekkür ederim.. Bende dört gözle bekliyorum.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
canım benim eltimde öyleydi hiç korunmadı ama 1 sene olmadı her adet olduğunda ağlıyordu sinir stres yapıyordu. hepimiz üzülüyoduk . öğütler verdik takma olur inşallah dua ettik ve en sonunda oluruna bıraktı ve hiç beklemediğmz bi anda haberini aldık. şuan doğumuna 2 gün var . demek istediğim takma oluruna bırak sinir stres olumsuz etkiliyoArkadaslar ben araniza yeni katildim bir yil olmak uzere evleneli ve hic korunmadim bebegimiz olsun istiyorum ama olmuyor cok deniyoruz bu ay umutluydum 3 gun adetim gecti ama bu sabah cok koyu bir sekilde kanamam oldu ara ara geliyor galiba cok istedigim icin olmuyor bana yardimci olur musunuz fikri olan cvp versin lutfen
canım benim eltimde öyleydi hiç korunmadı ama 1 sene olmadı her adet olduğunda ağlıyordu sinir stres yapıyordu. hepimiz üzülüyoduk . öğütler verdik takma olur inşallah dua ettik ve en sonunda oluruna bıraktı ve hiç beklemediğmz bi anda haberini aldık. şuan doğumuna 2 gün var . demek istediğim takma oluruna bırak sinir stres olumsuz etkiliyoinşallah kavuşursun bebişine Allahın izniyle
![]()
bence git canım doktorada cesaretini topla sonuçta herşey Allahtan.. tedbirini almak bizim elimizde. inşallah bişey çıkmaz en kısa sürede bebişine kavuşursunİnsallah esimde diyor takma diye cevreme yansitmamaya calisiyorum ama takiyorum insan adet oldugu icin uzulur mu ben o durumdayim su an doktora gitmedim cesaretim yok kotu bisey cikar diye boyle cevreden duydugum onerilerle cabaliyoruz
hadi bakalım sana danışalım artık öyleyse :))) ewet 28. günü 1 gün geçsin yaptır idrar testi yaptıracaksan 4 gün felan geçsin bebiş gelir inşallah
hiç adet olacakmışım gibi değil canım göğüslerimde zaten 2 haftadır ağrı var kasılarımdada var ama adet ağrısı değil hayırlısı artık belkide kürtajdan sonraki düzensizliktir:44:
hay maşallahhhh :)ben 12 haftalık hamileyim şuan. 28 günde bir adet oluyordum. 28 gn hesapladım o tarhte de olmaynca idrar testi yaptım ve iki çizgi sonra kan testi yaptrdım :)![]()
20sinde test yaptrdm canım 1.2 çıktı erkenmi yapmki acaba :18:Belki bebiş vardır cnm
20sinde test yaptrdm canım 1.2 çıktı erkenmi yapmki acaba :18:
inşallah çıkar ya dua et canım hepimiz bebişlerimize kavuşalımErken yapmana gore iyi cıkmıs sankı canım bence adet olmasan bır daha yaptır ben gunum gecınce yaptırdım0.50 cıktı ve sonuc zaten adet oldum
inşallah çıkar ya dua et canım hepimiz bebişlerimize kavuşalım![]()
28inde canım.amin Rabbim hayırlısını nasip etsin oğlunu sana bağışlasın onada sağlıklı bi kardeş versin inşallah darısı bizimde başımıza![]()
oooo güle güle oturun hep mutlu olun inşallahgelince bizimlede paylaşırmısın fotosunu
![]()
merhaba canım hoşgeldin :) inşallah tutar hayırlı haberini alırız durmak yok çalışmalara devam![]()
size bişey sormak istiyorum DUPHASTON kullanan varmı ne işe yarar hormonmu bu araştırdım netten ama bişey anlamadm hangi durumlarda kullanılıyo bilen varmı?????? ben bekarım bu arada bebek olayı falan değil
sa arkadaşlar bugün iinci aşılamamı yaptırdım inş. bu sefer gelir hayırlarla minik misafirim
sa arkadaşlar bugün iinci aşılamamı yaptırdım inş. bu sefer gelir hayırlarla minik misafirim