• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Arkadaslar ben araniza yeni katildim bir yil olmak uzere evleneli ve hic korunmadim bebegimiz olsun istiyorum ama olmuyor cok deniyoruz bu ay umutluydum 3 gun adetim gecti ama bu sabah cok koyu bir sekilde kanamam oldu ara ara geliyor galiba cok istedigim icin olmuyor bana yardimci olur musunuz fikri olan cvp versin lutfen
canım benim eltimde öyleydi hiç korunmadı ama 1 sene olmadı her adet olduğunda ağlıyordu sinir stres yapıyordu. hepimiz üzülüyoduk . öğütler verdik takma olur inşallah dua ettik ve en sonunda oluruna bıraktı ve hiç beklemediğmz bi anda haberini aldık. şuan doğumuna 2 gün var . demek istediğim takma oluruna bırak sinir stres olumsuz etkiliyo :( inşallah kavuşursun bebişine Allahın izniyle :54::16:

canım benim eltimde öyleydi hiç korunmadı ama 1 sene olmadı her adet olduğunda ağlıyordu sinir stres yapıyordu. hepimiz üzülüyoduk . öğütler verdik takma olur inşallah dua ettik ve en sonunda oluruna bıraktı ve hiç beklemediğmz bi anda haberini aldık. şuan doğumuna 2 gün var . demek istediğim takma oluruna bırak sinir stres olumsuz etkiliyo :( inşallah kavuşursun bebişine Allahın izniyle :54::16:

İnsallah esimde diyor takma diye cevreme yansitmamaya calisiyorum ama takiyorum insan adet oldugu icin uzulur mu ben o durumdayim su an doktora gitmedim cesaretim yok kotu bisey cikar diye boyle cevreden duydugum onerilerle cabaliyoruz

İnsallah esimde diyor takma diye cevreme yansitmamaya calisiyorum ama takiyorum insan adet oldugu icin uzulur mu ben o durumdayim su an doktora gitmedim cesaretim yok kotu bisey cikar diye boyle cevreden duydugum onerilerle cabaliyoruz
bence git canım doktorada cesaretini topla sonuçta herşey Allahtan.. tedbirini almak bizim elimizde. inşallah bişey çıkmaz en kısa sürede bebişine kavuşursun:16:

hadi bakalım sana danışalım artık öyleyse :))) ewet 28. günü 1 gün geçsin yaptır idrar testi yaptıracaksan 4 gün felan geçsin bebiş gelir inşallah

ben 12 haftalık hamileyim şuan. 28 günde bir adet oluyordum. 28 gn hesapladım o tarhte de olmaynca idrar testi yaptım ve iki çizgi sonra kan testi yaptrdım :):1:

ben 12 haftalık hamileyim şuan. 28 günde bir adet oluyordum. 28 gn hesapladım o tarhte de olmaynca idrar testi yaptım ve iki çizgi sonra kan testi yaptrdım :):1:
hay maşallahhhh :):nazar: Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin ::46: darısıda bize olsunnn:1::64:

size bişey sormak istiyorum DUPHASTON kullanan varmı ne işe yarar hormonmu bu araştırdım netten ama bişey anlamadm hangi durumlarda kullanılıyo bilen varmı?????? ben bekarım bu arada bebek olayı falan değil

size bişey sormak istiyorum DUPHASTON kullanan varmı ne işe yarar hormonmu bu araştırdım netten ama bişey anlamadm hangi durumlarda kullanılıyo bilen varmı?????? ben bekarım bu arada bebek olayı falan değil

merhaba canım östörojen hormon dengeleyici yani bi anlamda hormon hapı aynı zamanda hormonşarı dengelediği için adet söktürücü görevide görür bir hap doktorun verdiği adette kullan aşırısı ve ya eksiği hormon dengesini bozuyor ve ciltte lekelenme yapıyor bende kullanmıştım bekarken

Son düzenleme:
Back
X