• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

evet dua edelim hepimiz birbirimize . Dua edelim ve adetimiz bittikten 4-5 gün sonra . Bir gün arayla sürekli deneyelim allah çok büyük arkadaşlar . Allah isteyen herkesi anne sahibi yapsın tabiiki hayırlısı ile
amiiiiiinnnnn inşallahhh dualarda buluşalım inşallahh bebişlerimiz göbüşlerimize girsin Allahın izniyle :49:

Uzuldum canım oyle hayırlısı nezamansa o zaman olsun tabıkı allahım ne zaman nasıp gorurse sen dusuk mu yaptınkac aylık tı
Allah razı olsun canım. 2 aylık canım kalp atışı yoktu kürtajla aldılar :43: Allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin:16:

bende eminim benimkide gelecek yakındır kırmızılar:)dua kardeşliği bölümünde yeni arkadaşlar edindm kendime.sürekli birileri için dua ediorlar bende bgn başladım onlara etmeye.çok gzl yaa insan başkası için dua ednce daha çok rahatlıo.5 eylül prş de bana başlıorz 4444 duasına bebiş için.ben daha önce okumştm bu duayı Allah kabul etmişti.çok güçlü bi dua.çevrenzde de varsa okuyacak size okurken yardm edecek insanlar ben başlayın derim.ben çok korkuorum çnküğ eşimin abisinin olmadı çocuğu sperm azlığı var kardeşinde de var aynı sorun.benim eşiminde tek testisi var.sorun byk anlıcağınız.sperm sayısına baktırıcak reglm geldiğinde.sorunlar sorunlar...:[/B
canım benim Allah yardımcın olsun. ben buraya yazdım o duayı kimse ilgilenmedi bende oraya baktım orayı takip ediyorum şimde bende okuyacağım allah nasip ederse.. canını sıkma Rabbim büyük bebişin gelir inşallah Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde:16:

canım benim Allah yardımcın olsun. ben buraya yazdım o duayı kimse ilgilenmedi bende oraya baktım orayı takip ediyorum şimde bende okuyacağım allah nasip ederse.. canını sıkma Rabbim büyük bebişin gelir inşallah Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde:16:

inşallah cnm hepimize versin Allah

Arkadaşlar merhaba.. Uzun zamandır okuyorum sizleri, bende hamile kalmak istiyorum.. Hazırnda dkontrol hapını bıraktım. İlac oncesi adetlerim düzenli olmasına rağmen şuan bi düzene oturmadı. Bu durumu yaşayan var mı aranızda napabilirim

Arkadaşlar merhaba.. Uzun zamandır okuyorum sizleri, bende hamile kalmak istiyorum.. Hazırnda dkontrol hapını bıraktım. İlac oncesi adetlerim düzenli olmasına rağmen şuan bi düzene oturmadı. Bu durumu yaşayan var mı aranızda napabilirim
canım ben yaşamadım ama duydum ilacı bıraktıktan sonra düzensizlik oluyomuş ve genelde 3 ay sonra hamiş kalınıyomuş. inşallah bebişin gelirr :)

arkadaşlar bebeğimiz olsun istiyoruz. bu ay 4. denememiz iki haftadır kasıklarımda ağrı oluyor, bu hafta aşırı derecede ağrıyor özellikle sağ kasığım bacağıma kadar vuruyor ağrısı ve afedersiniz ama idrarımda kötü koku var ara ara da mide bulantım oluyor ama kusmuyorum, göğüslerimde belirgin derecede şişti. sizce bu ay olmuş mudur hamilemiyimdir geçen ay 01.08.2013 adet oldum 1 hafta gecikmeli sizce ne yapmalıyım, yardımcı olabilir misiniz? ayrıca geçen ay doktora gitmiştim ve yumurtalıklarımda bir problemin olmadığını söyledi ve folik asit verdi.

arkadaşlar bebeğimiz olsun istiyoruz. bu ay 4. denememiz iki haftadır kasıklarımda ağrı oluyor, bu hafta aşırı derecede ağrıyor özellikle sağ kasığım bacağıma kadar vuruyor ağrısı ve afedersiniz ama idrarımda kötü koku var ara ara da mide bulantım oluyor ama kusmuyorum, göğüslerimde belirgin derecede şişti. sizce bu ay olmuş mudur hamilemiyimdir geçen ay 01.08.2013 adet oldum 1 hafta gecikmeli sizce ne yapmalıyım, yardımcı olabilir misiniz? ayrıca geçen ay doktora gitmiştim ve yumurtalıklarımda bir problemin olmadığını söyledi ve folik asit verdi.
inşallah hamilesindir canım belirtilerin onu gösteriyor.. eminim folik asitinde etkisi olmuştur.. İnşallah hamişsindir ve o güzel haberi bizimle paylaşırsın :16:

ay inşallah canım dualarınızı eksik etmeyinn:54:

Biz seninle aynı gun gebelik yada kırmızılar bekliyoruz canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben bir tane gebelik yasadım cok sukur oglum var ama biliyorum ki bunu henüz yasamamış evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar var o eşsiz duyguyu onlara da tattırsın Rabbim umudumuzu yitirmek yok bu ay olmadı Eylül'e kızlar üzülmek yok

Bende aynı senin gibiyim, gerçi daha yeni korunmayı bıraktık ve uğraştık ama olmadı :s bnm pek şaşmaz ama bu ay 1 günde olsa geciktim

Ben de sizinle aynı durumdayım. İlk defa geçen ay denedik olmadı. Üstelik gününde olan reglim şak diye 4 gün erken oldu. Bu ay heyecanla bekliyorum. İnşallah olur, Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin

Biz seninle aynı gun gebelik yada kırmızılar bekliyoruz canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben bir tane gebelik yasadım cok sukur oglum var ama biliyorum ki bunu henüz yasamamış evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar var o eşsiz duyguyu onlara da tattırsın Rabbim umudumuzu yitirmek yok bu ay olmadı Eylül'e kızlar üzülmek yok
28inde canım.amin Rabbim hayırlısını nasip etsin oğlunu sana bağışlasın onada sağlıklı bi kardeş versin inşallah darısı bizimde başımıza :16:

Ben de sizinle aynı durumdayım. İlk defa geçen ay denedik olmadı. Üstelik gününde olan reglim şak diye 4 gün erken oldu. Bu ay heyecanla bekliyorum. İnşallah olur, Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin
amin allah razı olsun. inşallah bu sefer hiç gelmez de bebişin gelir :54:

Amin amin, hep dua ediyorum olsun diye, öncesinde de eşim bebek istesin diye dua ediyordum, 3 yılın sonunda dualarım kabul oldu. O yüzden sanki 3 yıldır deniyormuş gibiyim :43:
Rabbim o duanı kabul etmiş bunuda kabul eder inşallah yeterki sinir stres yapma inan dua et sabret bu 3ü benim vazgeçilmezim yoksa kafayı yerdim:1:

Arkadaslar ben araniza yeni katildim bir yil olmak uzere evleneli ve hic korunmadim bebegimiz olsun istiyorum ama olmuyor cok deniyoruz bu ay umutluydum 3 gun adetim gecti ama bu sabah cok koyu bir sekilde kanamam oldu ara ara geliyor galiba cok istedigim icin olmuyor bana yardimci olur musunuz fikri olan cvp versin lutfen

Back
X