hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

amin canımm inşallahh az kalmış adetine hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz

Arkadaşlarlar beni de adet tarihim 17 Eylül... ne zormuş beklemek yaaaa 6 aydır deniyoruz bu ay ovulasyon testi kullanıp denemeler yaptım oyüzden de fazla umutluyum. Allah inşallah hepimize çift çizgiler gösterip sonrasında hayırlı ve sağlıkı bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder. amiiiiinnnn

amin canım inşallahhh duacınızımmm haberini bekliyruzz

Haber vermez olur muyuz yaa :18: Bu sitedekilerin bazıları adetine 4 gün kala bile idrarda silik çizgi görmüş bende çok sabırsızlanıyorum ama hem de korkuyorum test yapmak için çünkü daha 6 gün var biraz kendimi sıkıp cumartesi sabahı idrar testi yapıcam. Napimmm ya belki yine negatif görrüm ama napim işte rabbim kimseyi bekletmesin yıllardır bekleyenleri şimdilerde daha iyi anlıyorum. Allah yardımcımız olsun kızlarrr

amin canım. hiç korkma sinir stres yapma Allah yardımcın olsun bebişin gelir inşallahh

canım bende ovulasyon testi yaptım ama çizgi hep silik çıktı.
onun için kendim takip etmeye devam ediyorum.uzmanların ve arkadaşlarımın tavsiyesi ile gün aşırı yani 2 günde bi ilişki oldu bakalım hiç aksatmadık inş.olur.

Rabbim herhesin hakkında hayırlısını versin inş.

amin canım inşallahhhh..
Ben adetimin 13.gününde çift çizgiyi gördüm ondan 2 gün önce denememiz olmuştu sonrasında çift çizgi gördüğüm gün ve sonraki gün denememiz oldu. Bakalım inşallah olmuştur bu ay. Ama olmazsa bende bir dahaki ay ovulasyon ile birlikte 2 günde bir denycem. Ama umarım gerek kalmaz....

37 yaşındayım ikinci bebeği istiyorum, bir kızım var 7 yaşında 3 sene önce ikinci bebeği istemeye başladık fakat olmuyor, iki kere doktora gittim bir problem yok dedi doktor, eşimde gitti ondada yok dedi, ben sadece rahim filmi çektirmedim korkuyorum bu yaştan sonra uğraşmakta istemiyorum kızımda da hemen hamile kalamadım 6 ay uğraştık, bir ara istemekten vaz geçmiştim ama karşo komşum doğum yapınca kızımda çok kardeş isteyince bu ayki yumurtlama tarihimi tespit edip ilişkiden sonra bacaklarımı dikip yattım genelde spermler kalkında akardı bu sefer akmadılar alllah sağlıklı bir bebek daha nasip eder inşallah.

bir şeyi merak ediyorummm şimdi ovulasyon tarıhı varya hanı o gün yumurta çatlamış mı oluyor yoksa çatlayacağı günmü ???? :18::18::18::18::18:

Ayyyy kızlar kasıklarım igne gibi batıyorr gögüslerimmm cok kötü şiş ama hastalıgıma daha cok varrr ufffff acaba varmı bıseylerrrrr içimdeki bır ses var dıyor 2 gun once ruyamda kendımı hamıle olarak gordummm acaba bunun bir belırtısımıydııı

cnm bnmde ayneen ıcımde bır kıpırdnma var ama benım galıba yumurtlama dönemı bılemıyorum.. bnde göguslermn şişlıgını hıssedemıyorum ama çok mu şişler senınkıler :18:

cnm bnmde ayneen ıcımde bır kıpırdnma var ama benım galıba yumurtlama dönemı bılemıyorum.. Bnde göguslermn şişlıgını hıssedemıyorum ama çok mu şişler senınkıler :18:

evet canımmm baya şişler eşim bile farketti baya şiş olduklarınıı ayyyyy allah ımm ınsallahh vardırrr

evet canımmm baya şişler eşim bile farketti baya şiş olduklarınıı ayyyyy allah ımm ınsallahh vardırrr

inşşşallahh cnm allah dileğini versin bnmde merak ettgm bısey var esımle 2 gun önce bırlıkte olduk şuan çok fecı keskın anıden sancı gırıo yumurtalar mı catlıo anlamadm sence 2 gun öncekkı bırlıktelkten sonra döllenme olurmu:18::18::18::18::18:

Benim yüzümde sivilce çıktı adet olmaya yakın çıkar ama adetime daha 10 gün var siklus sürem 35 ama adetimin 13. Gunu yumurtaligimda agri hissettim bide agzimda yara çıktı adetimden bu kadar once hic sivilcem cikmazdi bunlar erken gebelik belirtisi olabilir mi lutfen cevap verin

yok canım ıkıgun sonra asla bır belırtı olmaz dedıgın gibi yumurtlama günün olabılır en ıyı sonucu adet gecıkmesınde anlıcaz sanırımmm tatlımm

uzun süre ara vermek iyi olmuyor sanırım. bence rahim filmini çetirmelisin rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var burda. 6 ay kısa b süre uzun değil o olduysa bununda olmasında bi engel yoktur:26: inşallah hiç bişeye gerek kalmazda bu ay bebişine kavuşursun. Allah kızını bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…