- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.221
canımcımmm bi test yapsanaaevet canımmm baya şişler eşim bile farketti baya şiş olduklarınıı ayyyyy allah ımm ınsallahh vardırrr
bilemeyizki canım kişiden kişiye değişir. benim suratım doldu sivilceyle amaBenim yüzümde sivilce çıktı adet olmaya yakın çıkar ama adetime daha 10 gün var siklus sürem 35 ama adetimin 13. Gunu yumurtaligimda agri hissettim bide agzimda yara çıktı adetimden bu kadar once hic sivilcem cikmazdi bunlar erken gebelik belirtisi olabilir mi lutfen cevap verin
en sonki adetini ne zaman oldun canım anlamadımKızlar ya bişey sorucam ... Fıkri olanlar bna yardım etse ...bnm adetlerın çok duzenlı sayılmaz ... Geçen akyi periyodum 28 di ve ilk defa 28 oldu ... Her ne ise ; ondan önceki ay 30 dü perıyodum ... Bu ay periyodumun 31. Gunundeyim geçitimi geçmedimi adetim onu bile anlayamıyorum desemtest yapmaya bile korkuyorum 20 aydır istiyoruz olmuyor ... Size sormak istediğim , bu bir gecikme mi ????
en sonki adetini ne zaman oldun canım anlamadım
hoşbuldukkkk :):):)hoşgeldiniz kızlarr
anladım canım kırmızılar gelmezse 2 gün sonra test yaptırr inşallah bebiş vardırrCnm biraz karışıkkı olmuşkusura bakma en son Ağustos'un 12sinde oldum 6 gün falan sürdü ..
canım Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde versin bebişiniii.. malesef adet günü geçmeden ikisinin arasındaki fark anlaşılmıyorKızlar hamilelikle adet belirtisi arasındaki fark nedir.
Ayın 15 in de hastalanacağım dün birşey yoktu bugün kasıklarım fena ağrıyor.
Acaba gene tutturamadıkmı.bu ay çok hevesliydim içime doğmuştu gene olmayacak galiba bebişim
Du edin kızlar bebiş olsun bu ay
canım ben erken gebelik testlerine hiç inanmıyorum. git 3 liralık test al onu yapGünaydin kizlar
Bendede boyle bi gevseklik var birde surekli uykum geliyor acaba erken gebelik testi yapsammi yoksa biraz beklesem mi bilemedim dahs once erken gebelik testinde cift cizgi gördüm 2.gün adet oldum ne dersiniz yapayim mi ?
canımcımmm bi test yapsanaa
evet canım bekle bakalım birazyaptımmmm bişey yokkkadet günümü gecmeden belli olmaz sanırımmm
[sıze=3]kızlar aşırı bulantılarım başladı durmadan kusuyorum hiç birşey yemek istemiyorumm. Ne yapacağımm yine ilk gebeliğimdeki gibi oldumm[/sıze]
bır yandan ıyı canım bulantı olması ya saglıklı anlamına gelıyormus sabahları tuzlu cubuk ye kalkınca hemen nanelı seker falan ıı gelır belkı :)
canım hiç bişey iyi gelmiyo hiççç herşeyden tiksindim yinebır yandan ıyı canım bulantı olması ya saglıklı anlamına gelıyormus sabahları tuzlu cubuk ye kalkınca hemen nanelı seker falan ıı gelır belkı :)
canım hiç bişey iyi gelmiyo hiççç herşeyden tiksindim yine
doğruda işteedoğrudur ya sabır arkadasım o kadarıstedık napıcaz katlancaz az ıcını ferah tut sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?