- Konu Sahibi lion mother
- #1.321
sağol canım hamd olsun iyiyiz bulantımız var sadece. sen nasılsın ne yaptın?![]()
ehh o kadarcıkta tuzu biberi diyelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım hamd olsun iyiyiz bulantımız var sadece. sen nasılsın ne yaptın?![]()
olabilir canım hiç belli olmaz ben yumurtlama günlerine hiç takılmamehh o kadarcıkta tuzu biberi diyelimbende iyiyim saol yeni çalışmalara başladım işte dün, adetim yeni bitti yani, benim bugün acayip derecede sağ kasığım ağrıyo ben 28 günde bir adet oluyorum, ve daha 8. gündeyim yumurtlama olur mu sence anlamadımmm:18::18:
yok kızz daha neler o nerden çıktıKıZlar Kirpiklerin birbirine dolanması gebelik belirtisi mi acil yardım
canım bende öyleydim ilk başlarda tabi şimdi bulantıdan herşeyden tiksiniyorumGuNaydin arkadaslar,biz de 2 aydir bebis istiyoruz.bu aralar bas donmesi oluyo arasira,iki gundur de midem kaziniyo,gece yataktan kalkip atistirdim :) adetime 3 gun var.bana da dua edin
olabilir canım hiç belli olmaz ben yumurtlama günlerine hiç takılmam![]()
canım kafana çok takma. olur inşallah hamişsindir bizide haberdar etGünaydin kizlar bat a az kaldi heyecanla bekliyorum ins hamisimdir.bugun fortel erken gebelik testi alicam arkadasim akisina birak bekle dedi az kaldi ya acaba hamilemiyim sorusu hep aklimda :)
olur pekmez yiyinher gün her günde istek mi olurmuşşş![]()
canım kafana çok takma. olur inşallah hamişsindir bizide haberdar et[/QUOTE
İnşallah tatlim hamissimdir.eczaneye gidemedim.bugun yogun bir gundu sürekli tuvalete gidiyorum kasigimda bi ari oluyor birde bugun gereksiz bir gerginlik var üzerimde bekleyip görcez artik:)9
canım bende öyleydim ilk başlarda tabi şimdi bulantıdan herşeyden tiksiniyoruminşallah hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruz
![]()
yok kızz daha neler o nerden çıktı![]()
KıZlar Kirpiklerin birbirine dolanması gebelik belirtisi mi acil yardım
Yaa kızlaaarrr benimm canımmm süreklii bişiler istemeye başladıı ve normalde geceleri tualete hiç kalkmam uyanmaya başladım,yumurtlama günü deilde haftasında tam yumurtlama gününden 1gün önce beraber olduk hasta olmama 9 gün var sizce bişiler olabilirmi??? :18:
Yaa kızlaaarrr benimm canımmm süreklii bişiler istemeye başladıı ve normalde geceleri tualete hiç kalkmam uyanmaya başladım,yumurtlama günü deilde haftasında tam yumurtlama gününden 1gün önce beraber olduk hasta olmama 9 gün var sizce bişiler olabilirmi??? :18:
Kizlar 4 gün gecikti adetim.psikolojik mi acaba ?