hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

merhaba kızlarrrr ınsallahhhh tez zamanda bebişlerimizii kucagımıza alırızz :))

kızlar acaba hamılemıyımmm ????? adetıme 7 gun var karnım şiş ve kasıklarım alev gıbı sankı yanıyorr arada batma normalde hastalıgıma on gun kala gögüslerım sişerdi hemen anlardım hastalıgımın yaklastıgını ama suan hıc bır agrı falan yokk gögüslerimde. suan anlımda sivilceler cıktı benım yuzumde sivilce cıkmazkiii !! acaba test yapsam cıkarmı hastalıgıma 7 gun var ..bide pasooo yiyorumm doymak bılmıyorumm yiyorum sonra midem bulanıyorrr midem bulantısı gectıkten sonraa tekrar bıseyler yemek ıstıyorummmm ..kızlarrr sizce???

bende korunmayı bıraktım benımde tarıhım yakın gıbı degıl ama 1 ekimde adet tarıhım... bekleme ve geri sayım modundayımm.... gel bebeğim seni bekliyoruummmmmm:emir_bebek::16:

$20130918_182317.webp $20130918_182324.webp T
Kizlar bu pozitif mi sizce pazar gunu normalde son adet tarihim yani 22 si bekletemedim
Surekli uyku hali sebepsiz gerginlik yorgunluk kasigimda agri ve sik sik tuvalete gidiyorum.

merhaba kızlarrrr ınsallahhhh tez zamanda bebişlerimizii kucagımıza alırızz :))

kızlar acaba hamılemıyımmm ????? adetıme 7 gun var karnım şiş ve kasıklarım alev gıbı sankı yanıyorr arada batma normalde hastalıgıma on gun kala gögüslerım sişerdi hemen anlardım hastalıgımın yaklastıgını ama suan hıc bır agrı falan yokk gögüslerimde. suan anlımda sivilceler cıktı benım yuzumde sivilce cıkmazkiii !! acaba test yapsam cıkarmı hastalıgıma 7 gun var ..bide pasooo yiyorumm doymak bılmıyorumm yiyorum sonra midem bulanıyorrr midem bulantısı gectıkten sonraa tekrar bıseyler yemek ıstıyorummmm ..kızlarrr sizce???

Canım aynı durumdayız benimde 7 gün kaldı normalde yaşamadığım durumlar bunlar ama ilkdefa bu ay aynı şeyleri yaşıyorum bilmiyorum belkide psikolojktır test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum valla :) inş güzel haberlerini alırız tatlım :16: düşünmemeye çalış dicem ama biliyorum imkansız gibi bişey bu :)

Canım aynı durumdayız benimde 7 gün kaldı normalde yaşamadığım durumlar bunlar ama ilkdefa bu ay aynı şeyleri yaşıyorum bilmiyorum belkide psikolojktır test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum valla :) inş güzel haberlerini alırız tatlım :16: düşünmemeye çalış dicem ama biliyorum imkansız gibi bişey bu :)

ınsallahh canımm yaa :( ayın 25 ını bekleyemedım sabah test yaptım hiç bişey cıkmadıııı :((((

ınsallahh canımm yaa :( ayın 25 ını bekleyemedım sabah test yaptım hiç bişey cıkmadıııı :((((

Sabredicez tatlım az kaldı ayın 25'ine idrar testlerine ben güvenmiyorum bir önceki hamileliğimde idrar testinde negatif çıktı adetim bir hafta geçiktiği halde yanii gittim kan tahlili yaptırdım 6 haftalık hamileydm bide üstüne görmüşüm yanii oyüzden sıkma canını inş Allah'm bizede nasip eder en kısa zamanda :16:

Hanimlar beni de araniza alir misiniz :)

Bizim de ikinci cocuk istegimiz var temmuzdan beri denemelerdeyiz ama elbette Rabbim bilecek ne zaman bebislerimizin gelecegini...

benim biraz kafam karisti acikcasi...gecen ay yani agustosta normalde reglim direkt gelirdi ama bu sefer önce cok acik pembemsi ve belli belirsiz geldi 25 Agustosta, sonra da 26 Agustosta yine pembemsi ama yogunlugu artarak geldi...ve 27 Agustosta normal yogunlukta regl kanamam devam etti. Bu durumda benim reglimin ilk günü olarak hangi günü almam gerekiyor????

sabredicez tatlım az kaldı ayın 25'ine idrar testlerine ben güvenmiyorum bir önceki hamileliğimde idrar testinde negatif çıktı adetim bir hafta geçiktiği halde yanii gittim kan tahlili yaptırdım 6 haftalık hamileydm bide üstüne görmüşüm yanii oyüzden sıkma canını inş allah'm bizede nasip eder en kısa zamanda :16:

içimi ferahlattın valla ınsallahhh canımmm benımm

Back
X