hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Allahım isteyen herkese nasip etsin.Çok şaşknım inanıyorumki sizinde hiç beklemediğiniz bir anda elinize almak nasip olacak.Arkadaşlar sağlıklı bir gebelik için dua istiyorum.
çok öptüm
sewgiler

canımmmm cokk sevındımmmm dualarımız senınleee darısı bıze ınsallahhh

Allahım isteyen herkese nasip etsin.Çok şaşknım inanıyorumki sizinde hiç beklemediğiniz bir anda elinize almak nasip olacak.Arkadaşlar sağlıklı bir gebelik için dua istiyorum.
çok öptüm
sewgiler

Allah bebegini saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin canım.:21:daha evli degilim suan ona bile muhtacım ne düzenim var ne baska birseyim.sadece sevdiğim biri var oda işte iyi kötü idare ediyoruz.evlilik hasretiyle ölcem sanırım yuva hasretiyle:14:

$20130924_072507.webp Günaydin kizlar adetim 2 gun gecti.kan testine cesaret edemedim bikacgun daha gecsin oyle yaptircam.

Eki Görüntüle 811742 Günaydin kizlar adetim 2 gun gecti.kan testine cesaret edemedim bikacgun daha gecsin oyle yaptircam.

Harika bir görüntü yaa :) Allah'm bizede nasip eder inş :16: canım adetin normalde düzenlimiydi zaten 2 gün geçmiş bi 2 gün daha dayanabilicekmisin benim yarın kırmızı günüm okadar sabırsızımki :D bence hemen yaptır kan testini ikinci çizgin çok belirgin :) inş bebeğin seninledir :16:

Çok üzgünüm dün silik pembe çıkmıştı bugün saydam bi çizgi var renksiz ama belli olan bi çizgi
canım hemen panik yok! olabilir öyle adetin bikacgün daha gecerse doktora git beta hcg yaptır. ayrıca şimdiki gebeliklerin bi kısmı düşükle sonuclanır buda gayet normaldir. ve bi ay gecmeden hamişde kalınabilir yeterki yumurtan catlayınca eşin yanında olsun:9:

bir kaç kez daha test yaptım ama ilki kadar bile çizgi göremedim. kimsayal olabilir diye düşünüyorum. adetim 2 gün geçti. uzayan şeffaf akıntım var. beklemeye devam ediyorum. göğüslerim adet öncesindeki gibi şiş. beni düşündüren şey, bu zamana kadar hiç olmamış olan şeffaf uzayan akıntı. aynen yumurtlama dönemindekine benziyor yalnız beyaz değil, şeffaf. biraz daha beklemeyi planlıyorum. bakalım kısmet.

Arkadasim sitres yapma rabbin hayirlisini versin benim de akintim seffaf birada kokulu ben efeksiyon oldum sandim meger bebismis :)zbtzbt ben mayis annesi okuyorum ya sen

Kizlar ovülasyon gununu kacirmayin o hafta yi degerlendirin mutlaka benim bu ay yumurtlama gununden sonra esim is seyahatine girtti 15 gundur yok hic umudu. Da yoktu rabbin buyuk bu ay nasip oldu bize

merhaba kızlarrr.... nasılsınızz.... bende yenıyım... bu ıkıncı ayımız olucak denemede bata 9 gun varken ıdrar testi yaptımm (fazla meraktan olsa gerek) :37: şuan ise bata kaldı 6 günüm umarım farkılılık vardır... acaıp hıssedıyorum kendımı bı kac gundur kasıklarımda acaıp baskı var hele dun o kadar yorgundum kı kolumu kaldırcak halım yoktu... bilimiyorum artık hayırlısı dıyımm... beklıyorummm bakalım nolcakkk...:18::18::18::18:

Kizlar ovülasyon gununu kacirmayin o hafta yi degerlendirin mutlaka benim bu ay yumurtlama gununden sonra esim is seyahatine girtti 15 gundur yok hic umudu. Da yoktu rabbin buyuk bu ay nasip oldu bize

bende ıyı degerlendırdıgımı dusunuyorumm ama bakalımmm.. artıkk.... nolcaakkk:18::18::18::18:

Merhaba kizlar.... Bende bebis istityorum. 3 cu deneyisimiz de basarisiz olcak muhtemelen, regl semptomlari basladi :25: takmamaya calisiyorum, ama icimi yiyen bi kurt var. Bebis istiyorum artik yaaaaa :43::43:

kızlar benimde adetimin üstünden 3 gün gectı ve idrar tesi yaptım çift çizgi çıktı sonra dayanamadım kan testi yaptım ama anlamadım kmsede açıklama yapmadı laburuatorda beta hcg 488 çıktı en son adetim 21 ağustostu sizce sonucu bilen varmı

Back
X