hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Ben de henuz adet olmadim. Son3-4 gun adete.. Sabirsizlikla bekliyoruz..3 aylik evliyim. Cok istiyoruz bebegimizin olmasini. Umarim bu ay olur. İnsallah sen de hamilesindir canim

Ben de henuz adet olmadim. Son3-4 gun adete.. Sabirsizlikla bekliyoruz..3 aylik evliyim. Cok istiyoruz bebegimizin olmasini. Umarim bu ay olur. İnsallah sen de hamilesindir canim

Resmen asker yolu bekler gibi safak sayar gibi oldu hamilelik müjdesini beklemek :) Sen evleneli cok olmamis gerci ama madem cok istiyorsunuz ins gönlünüzden gectigi gibi olur ve hamilelik müjdeni alirsiniz canim.

mrhb canım b ısey sorıcam pekı yumurtlama gununu bılıyor muydun anladın mı?

evet canım ben yumurtlama gunumu bılıyordum.ovülasyon testı yapmısdım cıft cizgi çıktı o gun yumurlama gunumdu sanırım.adetımın 14. gunuydu.zaten sonrasında esımle gorusemedık esım ıs seyahatıne gıttı 10 gundur yok:(

tebrik ederimm canım hamişsinnn hemen bi kan testi yaptırr:16::52::emir_bebek:

2. gebelık testını yaptım oda sılık cıktı pazartesıyı beklıyorum pazartesı gunu yaptıracagım kısmetse

Eki Görüntüle 808339

şaşı olucam sonunda. regl'e 3 gün kala belli belirsiz çizgi görüyorum. delirmemişimdir umarım :) geçen ay da buna benzer bişey olmuştu. umarım yine idrar testi mağduru olmam.

tatlım bende oncekı ay cift çizgiyi gördüm 2 gün sonra reglı oldum cok üzüldüm oyuzden beklemekde fayda var..

Benimde son 3 günüm Çarşamba regli günüm. Yumurtlama döneminde çalışma oldu ilk reglimi olana kadar bazı belirtiler olduğundan gebelikten şüphelendim. tam gününde regli oldum ama diğerleri gibi değil ilk kez böyle bir regli dönemi atlattım. şüphelenfiğim için 2 kez kan tahlilî 2 kez idrar testi yaptım ilk kan testi 0.5 sonraki 0.100 çıktı idrar testinin ilkinde tek çizgi 2. sinde yatay silik bi çizgi çıktı hala belirtiler var Çarşamba 2. Regli zamanım aile Dr 2. Adetini bekle dedi bekliyorum dahada bişey yapmadım yapmicamda çok dua ettim Rabbim dualarımı kabul eder inş günler geçmek bilmiyor ilk korunmayı bıraktığım ay Ağustos ve bu aydaki yumurtlama günümden umudum hala var inş inş inşşşşşş

Aynen. Asker yolu bekler gibi bekliyoruz bebislerin yerlesmelerini.. Hic cocugu olmayanlar da var Allahin gucune giymesin ama insan maalesef dayanamiyo.. Her zamn cocugumun olmasini istemisimdir ama bu kadar gun gun sayip bu kadar sabirsizlanacagimi dusunmemistim hic.. Allah im gercekten isteyen herkese nasip etsin insallah (regl zamanina son 3 gun !!??)

arkadaşlar merhaba her ay olduğu gibi bende internet başına koşanlardan fakat yazmayanlardandım. bu ay öyle bir şey oldu ki bende çıldırmak üzereyim. öncelikle rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin inşallah diyorum...4 yıllık evli bir bayanım.yaklaşık 2 yıldır bebk istiyoruz ama bir türlü olmadı dr dr gezmekten yorulmuştuk ki eşimde varikosel çıktı ve bu ramazan ayında ameliyat oldu ve başarılı geçti çok şükür. adetlerim bundan önceleri yani korunmayı ilk bıraktığımızda (eşim korunurdu hep, ilaç kullanmadım)bir hafta faln gecikmeler yaşıyordum daha sonraları bir iki güne düştü. yani düzensiz bir adet döngüm vardı ama bunun için bir çok dr gittim bir sorun yok dendi testler temiz çıktı ve devam dediler ilaç faln vermediler hiç. biliyorum konuyu çok uzattım kusura bakamayın lütfen dalgınlığıma verin.... bu ay tam tamına 18 gün geçti adetim ve halen olmadım şu ana kadar hiç bir belirti olmadı ne adet nede hamilelik için. sadece bugün göğüs uçlarımın acıdığını fark ettim dokunduğumda diyeceksiniz ki hiç merak edip test yapmadınmı gecikmemin 4 ve 13 günleri idrr testi yaptım maalesef ki negatif çıktı kan testi yaptırmak için cesaretim yok sizce nedir lütfen allah rızası için yardım larınıza ihtiyacım var bana bir akıl bir yol gösterin yalvarırım çok istiyorum sanırım stres te yapıyorum ama gecikmem stresten değil bebekten olsun istiyorum rabbim sizlerede nasip etsin inşallah

arkadaşlar merhaba her ay olduğu gibi bende internet başına koşanlardan fakat yazmayanlardandım. bu ay öyle bir şey oldu ki bende çıldırmak üzereyim. öncelikle rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin inşallah diyorum...4 yıllık evli bir bayanım.yaklaşık 2 yıldır bebk istiyoruz ama bir türlü olmadı dr dr gezmekten yorulmuştuk ki eşimde varikosel çıktı ve bu ramazan ayında ameliyat oldu ve başarılı geçti çok şükür. adetlerim bundan önceleri yani korunmayı ilk bıraktığımızda (eşim korunurdu hep, ilaç kullanmadım)bir hafta faln gecikmeler yaşıyordum daha sonraları bir iki güne düştü. yani düzensiz bir adet döngüm vardı ama bunun için bir çok dr gittim bir sorun yok dendi testler temiz çıktı ve devam dediler ilaç faln vermediler hiç. biliyorum konuyu çok uzattım kusura bakamayın lütfen dalgınlığıma verin.... bu ay tam tamına 18 gün geçti adetim ve halen olmadım şu ana kadar hiç bir belirti olmadı ne adet nede hamilelik için. sadece bugün göğüs uçlarımın acıdığını fark ettim dokunduğumda diyeceksiniz ki hiç merak edip test yapmadınmı gecikmemin 4 ve 13 günleri idrr testi yaptım maalesef ki negatif çıktı kan testi yaptırmak için cesaretim yok sizce nedir lütfen allah rızası için yardım larınıza ihtiyacım var bana bir akıl bir yol gösterin yalvarırım çok istiyorum sanırım stres te yapıyorum ama gecikmem stresten değil bebekten olsun istiyorum rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Öncelikle günaydin arkadasim 18 gün az bir zaman degil bence kan tahlili yaptmalisn idrar tahlilin de herzaman cikmaya biliyor benim daha önceki hamileligim de gec döllenme olmus kan testinde bile ilk baslarda cikmadi en dogru sonuc kan testi yaptir derim....

tşk edrim canım bana cesaret verdiğin için bugun karnımdada tuhaf bir ağrı var belimde ağrıyor hasta olucam diye çok korkuyorum ve arada gelen bir göğüs sancısı ve akıntım hep vardı zaten

Arkadaslar bizde 1 yildir tedavi goruyorz hicbi problem cikmadi bu zamana kadar ama gebelik gerceklesmedi bu ay doktorum duphaston die bi hap werdi eğer bebek olursa tutunsun die dedi doktorum adetim de 3. günu bugün hastalanmadim korkuyorum test yapmaya ya yine olmadiysa die acaba hapin etkisiyle mi adet gecikmem oluo duphaston kullanan war mi aramizda bi de adet gunumde adet olcakmisim gibi belim ve kasiklarim agridi ama hastalanmadim umutlanmalimiyim ne yapmaliyim fikir verirseniz cok mutlu olurum ve bu kafamin karisikligini giderebilirm

Arkadaslar bizde 1 yildir tedavi goruyorz hicbi problem cikmadi bu zamana kadar ama gebelik gerceklesmedi bu ay doktorum duphaston die bi hap werdi eğer bebek olursa tutunsun die dedi doktorum adetim de 3. günu bugün hastalanmadim korkuyorum test yapmaya ya yine olmadiysa die acaba hapin etkisiyle mi adet gecikmem oluo duphaston kullanan war mi aramizda bi de adet gunumde adet olcakmisim gibi belim ve kasiklarim agridi ama hastalanmadim umutlanmalimiyim ne yapmaliyim fikir verirseniz cok mutlu olurum ve bu kafamin karisikligini giderebilirm
canım inşallah gebesindir neden bir test yapmıyorsun fazla birsey kaybetmezsin hem kafan rahatlar :6:

Ayy inşallahh hamilesindiirr.Ben de bi ara o kdr çok takmıştım ki kafama.niye olmuyo,hiç korunmuyoruz,bi problem mi var,anne olamıcak mıyım hiç,heh bu ay oldum mu olcam mı derken kafamı sadece bununla ilgili şeylerle doldurdum..adetim çok düzenliydi ama son bi kaç ay 15 gün falan gecikiyodu.ee her seferinde de umutlanıyodum.koli ile test alacaktım az daha :) Sonraaaa öğrendim kiii kesinlikle psikolojikmiş.psikologla görüştüm ve herşeyi akışına bıraktım.aklıma gelecekken hep uzaklaştırdım.başka meşgale ler buldum kendime.netice ne diye sorcaksın.adetlerim bi düzenli bi düzenlii sorma.ama hala hamile kalamadım.bi problem de olmadığını söylüyo doktorlar.Nasipp..Rabbbim isteyen herkese bebişşş nasip etsiiinn...

Bu aksamda olamazsam yarin yapmayi düşünüyorum erken olur mu sence gecikmesinin ilaclarla bi etkisi warmidir korkuyorum da
inşallah ilacın etkisi ile hamiş kalmışsındır canım. sana ben denedim anlamadım ama evde yapabilecegin birsey söyleyeyim bi dene belki alarsın canım bir bardaga pet bardaga yani çisini yap sora bak üzerine puslu sekilde bir araya topaklanırsa gebesin dagınık kalırsa degilsin demekmiş umarın sen anlarsın bu sekilde ben anlayamamıstım. ben hep stresden erken adet oldum hiç gecikmedim gecikenler var tabi umarım hayırlı bir gebeligin olusmustur :16:

Ayy inşallahh hamilesindiirr.Ben de bi ara o kdr çok takmıştım ki kafama.niye olmuyo,hiç korunmuyoruz,bi problem mi var,anne olamıcak mıyım hiç,heh bu ay oldum mu olcam mı derken kafamı sadece bununla ilgili şeylerle doldurdum..adetim çok düzenliydi ama son bi kaç ay 15 gün falan gecikiyodu.ee her seferinde de umutlanıyodum.koli ile test alacaktım az daha :) Sonraaaa öğrendim kiii kesinlikle psikolojikmiş.psikologla görüştüm ve herşeyi akışına bıraktım.aklıma gelecekken hep uzaklaştırdım.başka meşgale ler buldum kendime.netice ne diye sorcaksın.adetlerim bi düzenli bi düzenlii sorma.ama hala hamile kalamadım.bi problem de olmadığını söylüyo doktorlar.Nasipp..Rabbbim isteyen herkese bebişşş nasip etsiiinn...

canım benim ii dileklerin için tşk edrim evt rabbim tüm isteyenlere tez zamnda versin inşallah bakalım yarın tekrr test alıp yapmayı salı günüde kan tahlili vermeyi düşünüyorum.psikolaojik olayına gelince evt aklım hep onda başka şeylerlede meşgul olsam dönüp dolaşıp yine bebişe geliyor işte.birde tam unuttum derken mahalle baskısı çıkıyor neden ne oldu falan filan işte bilirsin tüm soruları şuna inanıyorumki seninde yakın zamnda olacaktır bebişin rabbim senin ve benimle isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah :)

Back
X