hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Hmm olabilir her nekadar 28günde bir olsada o farklılık göstermiş olabilir canımm :)) haftasonuda devam ederse napcam bilmiorum ben evhamlıyımdır :)) doktora giderm ama bayram tatili var gidemem gecer umarımm :))

evham yapma bişey yoktur kasık ağrısı bebiş habercisidir belki :) reglin ne zaman olacak ?

Tsk ederım canım doktorum da oyle dedi hyurlısı olur inş allah ısteyen herkese versın benım son adet tarıhım 26 agustos bu kadar cok gecmesıne ragmen yenı belli oldu gec yumurtlama olmus

amin canım. sağlıklı, sıhhatli olsunda geç olsun umarım 2 gün sonra bu mutluluğunda değerlerinde artar :))

Son düzenleme:
amin canım. sağlıklı, sıhhatli olsunda geç olsun umarım 2 gün sonra bu mutluluğunda değerlerinde artar :))

Yarın 2gun oluyor canım yarın gıdecegım bakalım daha kotusu ben adet gecıkmesı dolayısıyla baska doktor adet sokturucu verdı onu kullandım cok sıkur bırsey olmadı

Yarın 2gun oluyor canım yarın gıdecegım bakalım daha kotusu ben adet gecıkmesı dolayısıyla baska doktor adet sokturucu verdı onu kullandım cok sıkur bırsey olmadı

Yarın mutlaka sonucunu yaz cnm :)) umarım yükselir değerlerin ve sağlıklı şirin bi bebişin olur :))

Canım haftaya gore dıyor ama benım son adet tarıhım 26 agustos yanı bugun ayın 11 i benım adetım 1hafta gecınce kanda cıkmadı daha 3 gun once yaptırdım yenı cıktı gec yumurtlama olmus sanırım

Dedîğin gbi olabilir cnm senin durum karışık biraz :)) hesap yapamıoruzz :))

Canım haftaya gore dıyor ama benım son adet tarıhım 26 agustos yanı bugun ayın 11 i benım adetım 1hafta gecınce kanda cıkmadı daha 3 gun once yaptırdım yenı cıktı gec yumurtlama olmus sanırım

zaten senin geç yumurtlama olduğu için doktor söylicek kaç haftalık olduğunu sanırım oda vajinal ultrasonla baktığında çıkıcak şimdiye kadar netten okuduğum yazılardan böyle aklımda kalmış :) ayrıca rabbim yazmışsa bırak ilaç içmeyi 1 ton kaldırsan o tutunacaksa tutunuyor işte :)

Gercekten oyle canım allah nasıp ettıkten sonra yarın hersey net sekılde belli olur yazarım mutlaka hepinize tsk ederım

Ay canım gırdıgıne cok sevindim valla arada gel sen ben hamileyım canım cok yenı ama daha allah sana da nasip etsın hayırlısıyla bu ay kafama hıc takmadım hatta beklemıyordum suprız oldu :)

Çok saol canımm evet dediğin gibi insan umutlanıyo ama herşeyin hayırlısı bakalım inşş en kısa zamanda burda güzel haberlerimizi paylaşırız bizde

Canımm yaa vardır herseyde bi hayır sıkma tatlı canını akışına bırakk,Allahhımm hepimize nasp etcek bigün inşallahhh

Aynen öyle kuzum inş en kısa zamanda güzel haberlerimizi yazarız senin kırmızı tarihine daha az var galiba :) benim normalde 24'ydü kimyasal gebelikten dolayı 30'nda oldum şimdi hangisi dikkate alınıyo acaba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…