- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.721
Canım kac gün gecti yumurtlama tarihinden??
Kızlar 90.56 sızce nasıl bır sonuc nette arıyorum ama bulamadım doktor hamılelık kehıne dedı ama degerın yukselmesını beklememız lazım dedı 2 gun sonra tekrar yspacagız dedı
Hmm olabilir her nekadar 28günde bir olsada o farklılık göstermiş olabilir canımm :)) haftasonuda devam ederse napcam bilmiorum ben evhamlıyımdır :)) doktora giderm ama bayram tatili var gidemem gecer umarımm :))
doktorun dediği gibi hamilelik lehine bir sonuç canım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html burada birçok kişi yazmış bir bak istersen
Tsk ederım canım doktorum da oyle dedi hyurlısı olur inş allah ısteyen herkese versın benım son adet tarıhım 26 agustos bu kadar cok gecmesıne ragmen yenı belli oldu gec yumurtlama olmus
evham yapma bişey yoktur kasık ağrısı bebiş habercisidir belki :) reglin ne zaman olacak ?
doktorun dediği gibi hamilelik lehine bir sonuç canım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html burada birçok kişi yazmış bir bak istersen
amin canım. sağlıklı, sıhhatli olsunda geç olsun umarım 2 gün sonra bu mutluluğunda değerlerinde artar :))
Yarın 2gun oluyor canım yarın gıdecegım bakalım daha kotusu ben adet gecıkmesı dolayısıyla baska doktor adet sokturucu verdı onu kullandım cok sıkur bırsey olmadı
Bnde bu sayfaya baktım şimdi yazcaktm sen bnden önce davrandınn :))
Canım haftaya gore dıyor ama benım son adet tarıhım 26 agustos yanı bugun ayın 11 i benım adetım 1hafta gecınce kanda cıkmadı daha 3 gun once yaptırdım yenı cıktı gec yumurtlama olmus sanırım
Ayyy inşallahhh öledirrr :))) 23ekimde canımm 12gün var :))
benimde 19 ekim :) inşallah bayramdan sonra güzel haberler alırız rabbimin izniyle
Yarın mutlaka sonucunu yaz cnm :)) umarım yükselir değerlerin ve sağlıklı şirin bi bebişin olur :))
Canım haftaya gore dıyor ama benım son adet tarıhım 26 agustos yanı bugun ayın 11 i benım adetım 1hafta gecınce kanda cıkmadı daha 3 gun once yaptırdım yenı cıktı gec yumurtlama olmus sanırım
zaten senin geç yumurtlama olduğu için doktor söylicek kaç haftalık olduğunu sanırım oda vajinal ultrasonla baktığında çıkıcak şimdiye kadar netten okuduğum yazılardan böyle aklımda kalmış :) ayrıca rabbim yazmışsa bırak ilaç içmeyi 1 ton kaldırsan o tutunacaksa tutunuyor işte :)
canım benm kusura bakma haklısın uzun suredr gremedm siteye tatilden sonra grmek istemedm aslnda bliosun kafaya takıodum cok cocuk muhabbetnı buraya grdkce dha cok aklıma geliyor oyuzden :) sen naptın durumlar nasıl degısıklıkler var mı
canimm canini sıkmamaya çalış insan umutlaninca ve olmadigini ogrenince fena yikiliyor ama elden bisey gelmiyor.. iinsallah hayirlisiyla Allah gonlune gore verir.. bende uumutlanmamaya calisiyorum ama yinede ayin 9unu bekliyorum elimde degol insallah mutlu guzel haberler veririz burdan
Canımm yaa vardır herseyde bi hayır sıkma tatlı canını akışına bırakk,Allahhımm hepimize nasp etcek bigün inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?