- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.761
Günaydın şekerlerrr :))
Eşimle cuma günü kavuştuk ama yumurtlama dönemim gecti tabibu arada kasık agrılarım kayboldu ama arada batmalar oluo..bata 10gün kaldı :) hayırlısı :) sizin batlara ne kadar var
Canım bence hiç yumurtlama gunune takma kadanı onu bızım hesaplamamız cok zor ne zaman olusacagnı bılemıyoruz ben ilk ay hamile kalmak için denedım hesapladım denk getırdım ilişkiye bile dıkkat ettım ama olmadı bu ay ise hiç onemsemedim hesaplamadım hatta fazlla ilişkiye bile gıremedık ama sonuc olarak bu ay hamile kaldım ve adetım bır bucuk ay gecıkmesıne ragmen daha 3 haftalık yanı duzenli adet olmama ragmen yumurtalarım gec olusmus
için rahat olsun canım. gebeliğin ilk üç haftasında ne kullanırsan kullan etki etmez bebeğe çünkü o dönemde daha kan pıhtısı.. ama 4.haftadan sonra hatta çoğu doktor 5. haftaya kadar bir şey olmaz der.. neticede alkol alıyoruz ya da temizlik yapıyoruz ağır işte çalışıyoruz ya da midye yiyoruz biz gebeliğe göre yaşamıyoruz ki..
merhaba bayanlar, bende anne olmak istiyorum. 3 aydır negatif negatif hep testler bu ay adetimden 5 gun gecti test yapmadım ama bişey merak ediyorum, adet olmam gereken günden bi gün önce ilişkiye girince adet gecikirmi
acaba ondan mı gecikti diye süphelendim. ben işim geregi küçük bi ilçede yasıyorum hastane var ama kan testi yapmıyorlar laborantları yokmus. eczanede her Allahın gunu kapalı. bakalım yarın acık olursa yarın test alcamYok canım bence gecikmez aksine adet olmanı cabuklaştırır
acaba ondan mı gecikti diye süphelendim. ben işim geregi küçük bi ilçede yasıyorum hastane var ama kan testi yapmıyorlar laborantları yokmus. eczanede her Allahın gunu kapalı. bakalım yarın acık olursa yarın test alcam
bende buna güvenerek bu hafta bayram temizliğimi yaptım perde astım koltuk çektim hatta koca fırını buzdolabının üstünden indirdim :) ama bugünden sonra dikkat edicem cuma regl olursam bi müddet daha hareketli hayata devam
bende buna güvenerek bu hafta bayram temizliğimi yaptım perde astım koltuk çektim hatta koca fırını buzdolabının üstünden indirdim :) ama bugünden sonra dikkat edicem cuma regl olursam bi müddet daha hareketli hayata devam
hayırlı haberlerini bekliyorum.. umut ol bize :)
bende sigara içiyorum günde 3 ya da 5 tane ama ben 2 ay ara verdim bu işlere ameliyat oldum halen ilaç tedavim devam ediyor.. düşün ben bi de narkoz yedim dr bebek çalışmalarına devam et dedi ki çoğu dr yasaklıyor tehlikeli diye narkozdan sonra.
bende denemelere başlayınca yazıcam buraya :) inşalah hemen gelir bebişler
Amann kuzum dikkat et sen yinede.cumayada az kaldı :) varmı bi belirtin :)
Kızlar kan tahlılı yaptırdım 90.56 cıktı doktor gebelık lehıne dedı ama 2 gun sonra tekrar tahlıl yapmak ıcın cagırdı daha cok yenı dedı ve benım son adet tarıhım 26 agustos yanı baya bır gec yumurtlama olmus ve ben baska doktora gıtmıstım bana adet sokturucu verdı adet olup hormon tahlılı yapacakmıs hapı hep yuttum ama adet olmadım oysa hamıleymısım cok sukur doktor bırsey olmamıs dedı
Merhaba bir şey sormak istiyorum. Adetinden ne kadar geçtikten sonra kanda çıktı ? Benim 4 gün geçtikten sonra negatif çıktı kanda, şuan 7 gün oldu hala adet olmadım. Normalde çok düzenli ve 28 günde bir olur. Bel ağrım var ama adet olamadığım için sanırım.. Tahlilde negatifi görünce üzülmüştüm.. Ama sizin yazdıklarınızı okuyunca yeniden ümitlendim..
Mrb kızlar..ben de adet günümü bekliyorum.bu ay 2. denememiz.bugün 29.günüm.adetlerim düzensiz geçen ay 38 günde olmuştum.bu ay ilaç kullanıyorum daha düzene girmesi gerekiyor ama hala olmadım..kasıklarım sürekli ağrıyor..göğüslerimde hiçbir belirti yok..sabah gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı maalesefacaba geç döllenme olup testte cıkmayabilir mi?
valla canım bu testlerde ayrı sorun bugün adet olmam gereken gün benimde kasıklarım geçen hafta çok ağrıdı bi kaç belirti daha olunca heveslendim bayağ 2 gün önce akşam proclyne gebelik testinde 2 çizgi silik çıktı hatta inanamayıp eşime gösterdim oda gördü sonra dün sabah nöbetci eczane buldum bu seferde al bi gebelik testi diye bir marka verdiler onda hiçbişey çıkmadı moralim çok bozuldu bugünde oncomed diye bir marka aldım ama yapmıcam hemen şimdi bekliorum kırmızıları karnımda ağrıo ama bakalım ne olacakanlayacağın testlerinde bizim gibi psikolojisi bozulmuş sanırım :))
cevabın için tşk ederim canm..beklemekten başka çaremiz yok sanırıminş kırmızılar gelmez..iyi haberlerle gelirsin :) merak ediyor insan.silik çizgi çıkmış aslında inş hamilesindir :)
en son aldığım testi yaptım yine silik çıktı ikinci çizgi :) fakat ben 1 dk dolmadan elime alıp evirip çevirip iyice baktım inşallah testi kıpırdatmak hassasiyetini bozmuyordur :)) bakalım yarında olmazsam akşamına bidaha yapar sonrada pazartesi günü kan için giderim bu arada sen ne durumdasın bide adet düzensizliğin için ne ilacı içiyordun ? bazı arkadaşlar doğum kontrol hapı içiolarda düzenlenmesi için
en son aldığım testi yaptım yine silik çıktı ikinci çizgi :) fakat ben 1 dk dolmadan elime alıp evirip çevirip iyice baktım inşallah testi kıpırdatmak hassasiyetini bozmuyordur :)) bakalım yarında olmazsam akşamına bidaha yapar sonrada pazartesi günü kan için giderim bu arada sen ne durumdasın bide adet düzensizliğin için ne ilacı içiyordun ? bazı arkadaşlar doğum kontrol hapı içiolarda düzenlenmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?