hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

canım kürtajdan sonra öyle şeyler normal . banada olmuştu o ilişkiden sonra adet gününden 8 gün önce olmuştu. kan testi yaptırdım gebelik çıkmadı . doktor küçük kistcikler var ama normal dedi. adetim geçince hamile olduğumu öğrendim. seninkide ya adet olacağındandır yada öyle bi durum vardır. korkma canım sinir strs yapma Allah büyük bebişin seninle olur inşallahh:16:

çok çok teşekkür ederim zbtzbt.dün akşam bu soruyu fırsat bulup sordum.ama cevap yazanı bekleyemeden yattım. keşke bekleseydim moral olurdu.öncelikle çok zor bir gece geçirdim.kabuslar rüyalar v.b.Çünkü kendimi hamileyimdir diye odaklamışım.biraz kan ve lekelenme devam edince yine düşük mü yaşıcam korkusu sardı beni.ama daha sonra normal edet haline geçmemle demekki hamile değilim ve adet oluyorum diye düşündüm ve hamile olmadığım için nerdeyse sevindim.çoook rahatladım.senin dediğin gibiymiş.Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar asip eylesin.Şuanda zor durumda olanlara Allah yardım etsin.benimde sağlıklı bir bebeğim olsada güzel güzel muhabbetler etsek inşallah.ama sanırım benim öbür aya kaldı.ekim.:)hakkımızda hayırlısı olsun.bu arada çok uzattım ama ben bu ay şehir dışına 1 haftalığına çıktım.bir haftada tatile çıktım yani sürekli havuzda idim belki bunlardan dolayı adet düzenim bozuldu.peki öbür ay için etkilermi adet düzeni gebeliği?

oyyy oyy yerim isminiiii allahım en kısa zamanda nasip etsin sizede bebişiniziiiiii . Acele edin oğluma alcammm:16::16::1::1::1:

heheh :1::1::1: Kız evi naz evi derler nazlı iste hele bi sizinki bir doğsun saglıkla sıhatle insallah,kuzu kızlar cabuk büyüyo yetişecek insallah ogluna :1::1::1: Bİ ÖNCE ANASI EVLENSİNDE :)))

Son düzenleme:
çok çok teşekkür ederim zbtzbt.dün akşam bu soruyu fırsat bulup sordum.ama cevap yazanı bekleyemeden yattım. keşke bekleseydim moral olurdu.öncelikle çok zor bir gece geçirdim.kabuslar rüyalar v.b.Çünkü kendimi hamileyimdir diye odaklamışım.biraz kan ve lekelenme devam edince yine düşük mü yaşıcam korkusu sardı beni.ama daha sonra normal edet haline geçmemle demekki hamile değilim ve adet oluyorum diye düşündüm ve hamile olmadığım için nerdeyse sevindim.çoook rahatladım.senin dediğin gibiymiş.Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar asip eylesin.Şuanda zor durumda olanlara Allah yardım etsin.benimde sağlıklı bir bebeğim olsada güzel güzel muhabbetler etsek inşallah.ama sanırım benim öbür aya kaldı.ekim.:)hakkımızda hayırlısı olsun.bu arada çok uzattım ama ben bu ay şehir dışına 1 haftalığına çıktım.bir haftada tatile çıktım yani sürekli havuzda idim belki bunlardan dolayı adet düzenim bozuldu.peki öbür ay için etkilermi adet düzeni gebeliği?
rica ederim canımm ne demek... amin canım cümlemize nasip etsin Allah. canım kürtajdan sonra normal adet düzensizliği. hemde gebeliğe engel değil benimkide düzensizdi:34::16::16:

arkadaşlar son adet tarihlerim temmuz 8
agustos 6
eylül 8 ise sizce ben ne zaman ilişkiye girmeliyim. hangi tarihlerde.eylül biraz düzeni bozdu ama.8 inde kanama sonra 2 gün leke sonra kanama devam ediyor.8 inde başladığı için 8 ini sayacağım sanırım.

Merhaba kizlar hamis haberleri nw guzel bende birkac gundur takip ediyorum sizleri ins bende bu ay bebikime kavusurum allah hepimizin gonlune gore versin...

Kızlar çok acil bilgiye ihtiyacım var dün ovulasyon testi yaptım dijital gülen surat çıktı bugün yine yapmak istedim ancak testte dünkü gülen surat sabit kalmış nasıl sıfırlayabilirim lütfen acil bilgi

kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)

ben hamile kalmayı istiyorum şuan 4 gün var regl me ama adet belirtilerinin hiç biri yok
sadece kasıklarda bıraz ağrı ve şişkinlik var 5 aydır bebiş istiyoruz bakalım bu ay tuttururuz inş.
Allahım isteyen herkese nasip eder inş.:3::3::3::3::3::3::3:

Back
X