hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Allah yardımcın olsun arkadaşım, kısa zamanda geçer inşallah bulantıların. alakası yok ama bişey sorcam kürtajdan sonra hç korunmayıp hamile kalan sendin di mi karıstırıyo muyum?
evet canım bendim ama ilk ay adet gördüm 2.ayım hamile kaldım

yaa benm biraz desteğe ihtiyacım var sanırım, düşünüyorum ama korkuyorum bi yandan da. ama 6 ay da beklesem hep aynı korku olacak galiba, aynı şeyi yaşar mıyım korksu :/
canım bence bunu hiç düşünmemelisin kaygı haline getirmemelisin. Olacağı varsa olur zaten . bunu herkese söylüyorum etrafımda kürtajdan sonra 6 ay korunup yine aynı şeyi yaşayanda var. hiç korunmadan adet görmeden sağlıklı çocuk doğuranda var .Yani Rabbimin takdiri. o korki illaki olacak ama kendini başka şeylere vermeye çalışarak aşmaya çalışacaksın bu sorunu.sinir stres çözüm değil malesef:34:

canım bence bunu hiç düşünmemelisin kaygı haline getirmemelisin. Olacağı varsa olur zaten . bunu herkese söylüyorum etrafımda kürtajdan sonra 6 ay korunup yine aynı şeyi yaşayanda var. hiç korunmadan adet görmeden sağlıklı çocuk doğuranda var .Yani Rabbimin takdiri. o korki illaki olacak ama kendini başka şeylere vermeye çalışarak aşmaya çalışacaksın bu sorunu.sinir stres çözüm değil malesef:34:

haklısın bende aslında korunmak istemiyorum zaten 25 gün oldu yumurtlama dönemim geçmiştir. en iyisi bende tedbir almayayım artık. tevekkülle devam edeyim bekleyişime. ayy çok zorms bu işleeerr. Allah yardımcımız olsun :)

haklısın bende aslında korunmak istemiyorum zaten 25 gün oldu yumurtlama dönemim geçmiştir. en iyisi bende tedbir almayayım artık. tevekkülle devam edeyim bekleyişime. ayy çok zorms bu işleeerr. Allah yardımcımız olsun :)
kadın olmak zor zaten:49: amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı evlat versin:16:

kızlar bugun yıne kontrole gıttım sag ve sol da yumurtalarım olusmus 20 mm ve 17 mm yarın ıgne olıcam ıns umutlarm bosa cıkmaz ne olur dua edın yınede takdır Allahın tabı...

Kizlar bende bi halsizlik uyku hali ve kasiklarimda agri var bebikim benimlemi acaba ? Test yapsammi daha önce erken gebelik testi yaptim pozitifdi sevindim 2 gun sonra adet oldum beklesem mi yapsam mi

merhaba kızlar,bende bugün katıldım aranıza..bu ay ilk defa klomen kullandım,doktorum ek olarak adet günümün 16.günü başlamam için duphaston verdi.11 ile 17.günler arası hamilelik ihtimalinin yüsek olduğunu söyledi.bakalım artık hakkımızda hayırlısı inşallah..

kızlar adetin 21. günü progesteron tahlili yaptırdım referans aralığı 1.7 ile 25 arası yazıyo benimde 1.7 çıktı değerim yani en az olması gereken derele aynı int.dede 10 un üzerinde olması gereki yumurtlama var diyebilmek için yazıyo bu arada siklu sürem 35 doktora dedim ki 21. günümü yaptıcam bende sonuçta benim ovilasyon hafmın başlangıcına tekabül ediyo o da 30 35 arasında çok fazla bir fark yok 21. günü yaptırabilirsin dedi şimdi bu 1.7 ye göre bu ay yumurtlama olamış anlamına mı geliyo çok üzgünüm ilk defa progesteron yaptırdım 7. ayımız korunmadığımız ne olur dua edin bana artı her ay ümitlerimin boşa çıkması üzüyo beni ve bilginiz varsa cvp verin

Merhaba, ben pkoyum.8-9 aydir bebek olmasi icin ugrasiyoruz. Yumurtam catlamiyordu.1 defa yarim doz klomen,2 defa catlatma ignesini oldum. Ise yaramadi. Kiste donustu.3-4aydir da glukofen 850mg kulkaniyorum. Gecen ay 25.gunde yumurtam catladi.Ama dollenme olmadi herhalde.Bu ay da 1 doz 5 gun klomen kullandim ve 17.18 gun yumurtam catladi. Yumurtam catladiktan sonraki 17.gunum bugun.Hala adet gormedim.ama evde 80defa filan test yaptim.negatif cikiyor.Dun doktorumla konustugumda,gebelik olsaydi cikardi evdeki testte dedi.yada yumurtlama tarihini yanlis hesapladik dedi ama imkansiz.cunku ne zaman catladigi kesin.kendi gozumle de gordum :( normalde catladiktan 14 gun sonra adet gormek gerekiyor ya hani,neden hala adet gormedigim konusunda bir bilgisi olan var mi?

Kızlarrrrr bende hamileyimmmm. Adetime 4 gün vardı bugün test yaptırdım ve gebe olduğumu öğrendim henüz çok küçükmüş doktorum öyle dedi 10 gün sonra ultrasonda bakıcaz inşallah allah bu duyguyu herkese nasip etsin. Sizlere de en kısa zamanda nasip etsin. Bu arada 6 aydır deniyorduk bu ay ovulasyon testiyle başardık bilginiz olsun denemeyenler mutlaka denesinnnnn :49:

Ahhh ahhh. Evlilik yıldönümümüze 10 gün var. 2 gün sonra da yumurtanın çatladığı gün. Keşke hamile kalsam da evlilik yıldönümümüzde öğrensem, çok güzel bir sürpriz olurdu. Çok hayal kuruyorum sanırm :25:

Kızlarrrrr bende hamileyimmmm. Adetime 4 gün vardı bugün test yaptırdım ve gebe olduğumu öğrendim henüz çok küçükmüş doktorum öyle dedi 10 gün sonra ultrasonda bakıcaz inşallah allah bu duyguyu herkese nasip etsin. Sizlere de en kısa zamanda nasip etsin. Bu arada 6 aydır deniyorduk bu ay ovulasyon testiyle başardık bilginiz olsun denemeyenler mutlaka denesinnnnn :49:

Çok tebrik ederim darısı başımıza :49: ovulasyon testi kullanmak lazım sanırım. İşe yaradığını duydum ya senden iş çıkışı hemen alıcam akşam :46:

hayırlı olsun Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
bende süpheliyim ne gbi belirtiler vardı sende benim daha adetime 2 gün var ama sabredemiyorum test yaptırsammı acaba

midem bulanıyomus gıbı gelıyo ama kusmuyorum bide dengesizlik gibi hafif bi başdönmesi var
2 haftadır şiddetli şekilde belim agrıyo cok yorgunluk bıtkınlık var uykuyu cok sever oldum ve
kasıklarımda batmalar bacaklarımda kasılmalar var

teşekkür ederim. Yani bence kullanılmasında zarar yok. Hatta ben tahlil yaptırmadan önce doktorumla konuştum ovulasyon kitlernden denedim bu ay diye. Çok güzel yapmışsın dedi. Sonrada kan sonucum çıktı zaten. Rabbim sizlere ve bekleyen isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah. Benimkini de tamamına erdirir inşallah da bir sorun çıkmaz. :emir_bebek:

Back
X