- Konu Sahibi lion mother
- #1.241
doğruda iştee![]()
sabır canım sabır ya benım arkadasım 9 ayına kadar hergun oyleydı 3. ayındas bııte ınsallah temız hava al bol bol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğruda iştee![]()
Allah korusun canım ya. inşallahh dua etttsabır canım sabır ya benım arkadasım 9 ayına kadar hergun oyleydı 3. ayındas bııte ınsallah temız hava al bol bol
Allah korusun canım ya. inşallahh dua ettt![]()
evet canım bendim ama ilk ay adet gördüm 2.ayım hamile kaldımAllah yardımcın olsun arkadaşım, kısa zamanda geçer inşallah bulantıların. alakası yok ama bişey sorcam kürtajdan sonra hç korunmayıp hamile kalan sendin di mi karıstırıyo muyum?
evet canım bendim ama ilk ay adet gördüm 2.ayım hamile kaldım
canım bence bunu hiç düşünmemelisin kaygı haline getirmemelisin. Olacağı varsa olur zaten . bunu herkese söylüyorum etrafımda kürtajdan sonra 6 ay korunup yine aynı şeyi yaşayanda var. hiç korunmadan adet görmeden sağlıklı çocuk doğuranda var .Yani Rabbimin takdiri. o korki illaki olacak ama kendini başka şeylere vermeye çalışarak aşmaya çalışacaksın bu sorunu.sinir stres çözüm değil malesefyaa benm biraz desteğe ihtiyacım var sanırım, düşünüyorum ama korkuyorum bi yandan da. ama 6 ay da beklesem hep aynı korku olacak galiba, aynı şeyi yaşar mıyım korksu :/
canım bence bunu hiç düşünmemelisin kaygı haline getirmemelisin. Olacağı varsa olur zaten . bunu herkese söylüyorum etrafımda kürtajdan sonra 6 ay korunup yine aynı şeyi yaşayanda var. hiç korunmadan adet görmeden sağlıklı çocuk doğuranda var .Yani Rabbimin takdiri. o korki illaki olacak ama kendini başka şeylere vermeye çalışarak aşmaya çalışacaksın bu sorunu.sinir stres çözüm değil malesef![]()
kadın olmak zor zatenhaklısın bende aslında korunmak istemiyorum zaten 25 gün oldu yumurtlama dönemim geçmiştir. en iyisi bende tedbir almayayım artık. tevekkülle devam edeyim bekleyişime. ayy çok zorms bu işleeerr. Allah yardımcımız olsun :)
kadın olmak zor zatenamin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı evlat versin
![]()
rica ederim ne demek.. ne zaman bişey sormak istersen yardımcı olmaya çalışırım aklında kalmasınaminn. teşekkür ederim ilgin için :)
Kızlarrrrr bende hamileyimmmm. Adetime 4 gün vardı bugün test yaptırdım ve gebe olduğumu öğrendim henüz çok küçükmüş doktorum öyle dedi 10 gün sonra ultrasonda bakıcaz inşallah allah bu duyguyu herkese nasip etsin. Sizlere de en kısa zamanda nasip etsin. Bu arada 6 aydır deniyorduk bu ay ovulasyon testiyle başardık bilginiz olsun denemeyenler mutlaka denesinnnnn![]()
Kızlarrrrr bende hamileyimmmm. Adetime 4 gün vardı bugün test yaptırdım ve gebe olduğumu öğrendim henüz çok küçükmüş doktorum öyle dedi 10 gün sonra ultrasonda bakıcaz inşallah allah bu duyguyu herkese nasip etsin. Sizlere de en kısa zamanda nasip etsin. Bu arada 6 aydır deniyorduk bu ay ovulasyon testiyle başardık bilginiz olsun denemeyenler mutlaka denesinnnnn![]()