hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Hoşbuldummmm :)) eet eet bu sayfa hamişlerle dolsun inşallah olmak isteyen herkes hamiş olsun :46: benim bu ay zor gbi çünkü ovülasyon dönemini kaçırdık sanırım :(( yeni karar verdik cokta bilgim yok tlfuma uygulamasını indirdm adet takipçisi :)) dün bitti görünüo 26sında regl olcam nası takip edebilirm o dogrumudur bilmiorum..
Bu arada ben izmirdeim doktoru araştırmasındayım şifada sultan hanım varmış ona gıtcm sanırım aslında erkek olsun istiorum doktorum gökalp bey cok yogunmuş kasına randevu veriolar bide benim kalp kapakcıgı rahatsızlıgım var hamileliğin zor ve riskli geccek oyüzden gitceğim hastanenin kardiyolojisininde cok ii olması gerekio ve iki doktorun beraber yürütmesi gerekio bu işi :18: şifayı önerdi kalp doktorum bakalım gideimde bi hayırlısıyla hersey ii gider umarım
canım ben hiç takip etmedim ovulasyonu felan pekmez yerseniz hergün olan ilişkinin zararı olmaz:1: öbür ay tamamen başlarsınız. geçmiş olsun ayrıca inşallah bi sorun çıkmaz. izmiri hiç bilmiyorum:52:

canım ben hiç takip etmedim ovulasyonu felan pekmez yerseniz hergün olan ilişkinin zararı olmaz:1: öbür ay tamamen başlarsınız. geçmiş olsun ayrıca inşallah bi sorun çıkmaz. izmiri hiç bilmiyorum:52:

Hmmmm bugün hemmennn pekmez alıorum ozamannn :))) çok teşekkür ederimm umarım sorunsuz geçer dönemim :40:

pekmez alınca oluyor mu ki ben bu ay yumurtlama dönemimi kaçırmadım ayın 25 ine hasta olmam lazım umarım hamileyimdir inşallah

Yok tatlım ztn pekmez alır almaz olcak die düşünmedimki ztn :)) nasip işi bu..bende 26sında olcam regl yakınmış bakalım hayırlısı :))

kızlar selam
malesef ben adet oldum artık önümüzdeki maçlara bakıcaz ama çok uzuldum buyuk hayal kırıklıgı yasıyor ınsan
kendımı ne kadar şartlamışım farkında olmadan

ama hala kasıklarım da batma var ve daha önceki adetlerımde hıc boyle bısey olmazdı

Adet dönemin sürekli geç geliyo... Gelmesine yakın çocuk hazırlığı yaptık ve temelleri attık nasip olur inş 😊 ama sürekli akıntı oluyo.. Üç gün gün önce ilişkiye girmiştik ve bi gün önce kaza yaptık çok şükür birşey olmadı ama korkudan kasıklarım ağrıdı.. Birşey olur mu.. Gebeliğim ne zaman belli olur ne zaman test yapmalıyım

Adet dönemin sürekli geç geliyo... Gelmesine yakın çocuk hazırlığı yaptık ve temelleri attık nasip olur inş  ama sürekli akıntı oluyo.. Üç gün gün önce ilişkiye girmiştik ve bi gün önce kaza yaptık çok şükür birşey olmadı ama korkudan kasıklarım ağrıdı.. Birşey olur mu.. Gebeliğim ne zaman belli olur ne zaman test yapmalıyım
geçmiş olsun canım ilk aydan olmayabilir. daha sıkı çalışmalara başlaman lazım . yinede inşallah vardır bebiş. adetin geçince yaptır testi

merhaba kızlar,benim sol kasık tarafımda batma bide ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ve sol bacağıma vuruyor ağrı.ama genelde sancılı batma şeklinde oluyor ağrılar.bazende beraberinde adet olacakmış gibi ağrı var ve 2 gündür de hissedilir dereceye geldi.Adet günüme daha 13 gün var.ayın 27 sinde olmam gerekiyor.dün idrar yolu enfeksiyonu var sanıp doktora gittim ama hiç iltahap yok dedi,korunuyormusunuz diye sordu doktor.hayır bebek düşünüyoruz dedim.forumlardan okuduğum kadarıyla hamilelik belirtisi olarak sol kasık ağrısı yazmış herkes.ben hiç yormuyorum hamileliğe çünkü 13 gün var daha adet günüme.böyle adet tarihine uzun zaman varken benim durumumda olup hamile haberi alan varmı ki aranızda?HAMİLEMİYİM YOKSA???

zamana bakılırsa yumurtlama dönemindesin. Yumurta çatladığı zaman oluyor o sancılar.. Eğer şeffaf akıntında varsa sık sık , yumurtanın çatlamasına benziyor bu yazdıkların
merhaba kızlar,benim sol kasık tarafımda batma bide ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ve sol bacağıma vuruyor ağrı.ama genelde sancılı batma şeklinde oluyor ağrılar.bazende beraberinde adet olacakmış gibi ağrı var ve 2 gündür de hissedilir dereceye geldi.Adet günüme daha 13 gün var.ayın 27 sinde olmam gerekiyor.dün idrar yolu enfeksiyonu var sanıp doktora gittim ama hiç iltahap yok dedi,korunuyormusunuz diye sordu doktor.hayır bebek düşünüyoruz dedim.forumlardan okuduğum kadarıyla hamilelik belirtisi olarak sol kasık ağrısı yazmış herkes.ben hiç yormuyorum hamileliğe çünkü 13 gün var daha adet günüme.böyle adet tarihine uzun zaman varken benim durumumda olup hamile haberi alan varmı ki aranızda?HAMİLEMİYİM YOKSA???

Canım bende Haziran'da evlendim Ağustos'ta bebek için çalıştık 6 Ağustos ve 10 Ağustos şüphelendiğim tarihler yarın kan tahlili yaptırıcam inş hayırlısıyla hamileyimdir dua edin hayal kırıklığına uğramayım belirtilerim şöyle 2 haftadır göğüslerim feci şişti uçları ağrıyo ve uçlarının rengi koyulaştı başım çok ağrıyo kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo (biliyorum mide bulantısı. İçin erken olduğunu) idrar testi yaptım negatif çıkan çizginin yanında pozitif olması gereken yer pembe oluyo yani öbür çizginin renginde ama çizgi şeklinde değil inş hayal kırıklığına uğramam
gebelik yeni oldugunda cızgı epmbe cıkar sanırım pozıtıf inşallah bebiş gelir güzel haberle inşallah :)

Ya kizlar en basindan beri yaziyorum batma falan diye ayin 14 unde hasta olmam gerekiyordu o gun dr a gittim giderken kasiklarinda adet olacak gibi agri vardi.ddr bana hamile degilsin diyemem ama hamilesinde diyemem dedi rahimde karanlik bi noktayi gosterdi burada erken gebelikte bu şekilde olur ama bugün hasta olursan gecer dedi ve bugün ayin 16 si bende tik yok ne agri ne akinti hic birsey?

merhaba kızlar,bende bugün katıldım aranıza..bu ay ilk defa klomen kullandım,doktorum ek olarak adet günümün 16.günü başlamam için duphaston verdi.11 ile 17.günler arası hamilelik ihtimalinin yüsek olduğunu söyledi.bakalım artık hakkımızda hayırlısı inşallah..

sen ne yaptın canım senın ıs ne oldu tam olarak

merhaba kızlar benim adetim ayın 25 i ama kasıklarımda bişey batıyor sanki ve belim çok ağrıyor işim gereği bilgisayar başında oturuyorum ama bel ağrım fazla ve ara ara sancım var hamile olabilir miyim acaba birde adet günüm kaç gün geçtikten sonra tahlil yaptırmam lazım

merhaba kızlar benim adetim ayın 25 i ama kasıklarımda bişey batıyor sanki ve belim çok ağrıyor işim gereği bilgisayar başında oturuyorum ama bel ağrım fazla ve ara ara sancım var hamile olabilir miyim acaba birde adet günüm kaç gün geçtikten sonra tahlil yaptırmam lazım
daha çok var canım belki yumurtlama günündür

kızlarr ya ben nasipse ilk defa kalacağım ama şuan ne hissetceğimi bilmiorum adetim 10 gün kadar gecikti idrar testleri negatif kan testide 2 gün önce yaptırdım değeri 0.16 çıktı yani negatif.ama göğüslerim bu süre zarfında aşırı buyudu ve kasıklarımda ağrılar normalden fazla akıntım var ne yapacağım?

Back
X