hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

kizlar bugun ikinci bir idrar testi daha alip yaptm dun tam koyu olmadigi icin rahat etmedim ve yaptm ikinci cizgi tam koyu bir sekilde goruktu :16: kan testi icinde kan verdim bugun ogleden sonra sonuclar cikacak hayirlisi artik :emir_bebek:

kizlar bugun ikinci bir idrar testi daha alip yaptm dun tam koyu olmadigi icin rahat etmedim ve yaptm ikinci cizgi tam koyu bir sekilde goruktu :16: kan testi icinde kan verdim bugun ogleden sonra sonuclar cikacak hayirlisi artik :emir_bebek:

tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim :21: umarım bende çift çizgiyi gördüm diye öğleden sonra gelir buraya yazarım :21:

canım gebelik testini erken yapmışsın bende ovu testiyle hamile kaldım çok şükür yumurtlamanın 12. günü beta hcg 57 çıkmıştı benim ki idrar testleri bu değerde falan çok zor çift çizgi göstermeleri inşallah hamilesindir

canım nasıl kullandın o testi bi anlatırmsın bend e28 kasımda adet olucam da nasıl başlayabilirim nasıl hesaplıyorsun

canım hayırlı olsun nasıl bir yol izledin nelere dikkat ettin yumurtlama gününüemi? bend eistiyorum bebek dua et:)

merhaba adetım bır hafta gecıktı gecen hafta evde test yaptım sılık cıktı sonra aıle hekımene gıttım oda ısrardan baktı suphelı dedı bugun kan vermeye gıttım ama aksamdan berı pembe pembe akıntım basladım adet mı oluyorum yoksa dustumu anlayamadım cok ıstemıstık daha esıme soyleyemedım :((

merhaba adetım bır hafta gecıktı gecen hafta evde test yaptım sılık cıktı sonra aıle hekımene gıttım oda ısrardan baktı suphelı dedı bugun kan vermeye gıttım ama aksamdan berı pembe pembe akıntım basladım adet mı oluyorum yoksa dustumu anlayamadım cok ıstemıstık daha esıme soyleyemedım :(([/QUO

slm cnm.. evde yaptğın test ikincisimi silik çıktı anlamadım eğer ikincisi silik çıktıysa hamilelik var demek benmde bir kızım var ıdrar testinde ikncisi silik çıkmıştı hamıleydm .. ben de 2. istiyorum bakalm çalışmalardayız hayırlısıı :)

merhaba adetım bır hafta gecıktı gecen hafta evde test yaptım sılık cıktı sonra aıle hekımene gıttım oda ısrardan baktı suphelı dedı bugun kan vermeye gıttım ama aksamdan berı pembe pembe akıntım basladım adet mı oluyorum yoksa dustumu anlayamadım cok ıstemıstık daha esıme soyleyemedım :((

canım benim telaş yapma yerleşme kanamasıdır o....

canım gebelik testini erken yapmışsın bende ovu testiyle hamile kaldım çok şükür yumurtlamanın 12. günü beta hcg 57 çıkmıştı benim ki idrar testleri bu değerde falan çok zor çift çizgi göstermeleri inşallah hamilesindir

selam.. bende adetimin 14. günündeyim ovulasyon testi sipariş vermiştim anca bugun gelecek .. adet döngüme göre 14.günde yumurtluyormuşum bugun geldiği zaman yapıcam umarım pozitif çıkar. peki senin adet döngülerin nasl hangi gunler ovu. testi yaptın beni aydınlatırmısın canm :15:

merhaba adetım bır hafta gecıktı gecen hafta evde test yaptım sılık cıktı sonra aıle hekımene gıttım oda ısrardan baktı suphelı dedı bugun kan vermeye gıttım ama aksamdan berı pembe pembe akıntım basladım adet mı oluyorum yoksa dustumu anlayamadım cok ıstemıstık daha esıme soyleyemedım :(([/QUO

slm cnm.. evde yaptğın test ikincisimi silik çıktı anlamadım eğer ikincisi silik çıktıysa hamilelik var demek benmde bir kızım var ıdrar testinde ikncisi silik çıkmıştı hamıleydm .. ben de 2. istiyorum bakalm çalışmalardayız hayırlısıı :)

ıkıncısı sılık cıktı canım bıde doktorda suphelı deyınce cok umıtlenmıstım bakalım kısmet ben genede gıttım bugun kan verdım belkı yerleşme kanamasıdır dıye yarın kesın bellı olcak sonuclar yarın cıkcakmıs. ıns en kısa zaman calısmaların netıcesını gorursunuz :)

canım çok sevindim kesinleştiğine hayırlı olsun ben bu ay fos çıktım bugün aşırı miğde bulantısı ve baş dönmem vardı test yaptım negatif gene resmen fizyolojim bozuldu 3 gün var daha ama bu saatten sonra olumlu çıkmaz artık....

canım hayırlı olsun nasıl bir yol izledin nelere dikkat ettin yumurtlama gününüemi? bend eistiyorum bebek dua et:)

tesekkur ederim :-)yumurtlama gunlerimi tam hesaplamiyordum ama reglm bittigi gunden itibaren birer gun araliklarla birlikte olduk ve ben bu ay hic bir sekilde yataktan kalkmiyordum ayaklarimi 15 dakka havada tutup (belki sacma geleck) bisiklet pedali cevirir gibi ayaklarmi hareket ettirdim ve sonra hemen uyuyordum duşumu sabah aliyordum insallh yardimci olmusumdur :-) allahim sanada nasip eder insallh

canım çok sevindim kesinleştiğine hayırlı olsun ben bu ay fos çıktım bugün aşırı miğde bulantısı ve baş dönmem vardı test yaptım negatif gene resmen fizyolojim bozuldu 3 gün var daha ama bu saatten sonra olumlu çıkmaz artık....

canm tesekkur ederim..nie boyle olumsuz dusunuyorsun daha 3gun var hic bisey belli degil belki gec dollenme olmustur bekle regln gecsin ve test yap bende bu ay kesin regl olacam dedim karin agrimdan ama olmadm umudunu yitirme ve hep dua et canm insallh guzel haberlerini aliriz

:nazar
mrb....yeni evliyim ancak hamile kalamadımm bu da bizi çok üzüyor.. doktor için erken diyorlar ne yapcem ben:(((

canım sen bari yapma allah aşkına dalga geçer gibi daha 1 ay olmuş evleneli biz napalım 6 yıl oldu ha çok stres yapasın varsa yap canım olacağı varsa da olmaz....

ama elimde değil eşim daha çok istiyor.. en büyük korkumm anne olamamak ....:((

nediyim sana sen bikere şimdiden başlamışsın olumsuz düşünmeye ki daha çok yenisin dur bakalım bi evliliğe alış birbirinizi tanıyın yumurtlama günlerini hesapla ozaman birlikte olun hani olumsuz düşünmen için hiç bi sebep yokken neden yıpratıyosun kendini evliliğin tadını çıkarmak varken bu stres niye cicim ayındasınız siz hiç bişey düşünme tadını çıkar ozaman bak gör nasıl oluyo kendiliğinden......

canm tesekkur ederim..nie boyle olumsuz dusunuyorsun daha 3gun var hic bisey belli degil belki gec dollenme olmustur bekle regln gecsin ve test yap bende bu ay kesin regl olacam dedim karin agrimdan ama olmadm umudunu yitirme ve hep dua et canm insallh guzel haberlerini aliriz

yine de bi umut varmıdır sence hani adetten 3 önce çıkmayıp sonra çıkan duydunmu hiç senin günün geçmişmiydi unuttum :)

Back
X