- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi lion mother
- #2.901
Ya arkadaslar lutfen bana yardım edin ben artık kafayı yıcem , sinirlerim cok bozuk , 15-16 aydır cocuk ıstıyoruz ve hala tık yok.
Normalde 9 10 gun atıyo adetım gecen ay 3unde oldum ve hala tık yok bu arada bu topiği okurken parmak sokup hamile olup olmadıgını anlayabılecegını okudum acaba ne kadar dogruluk payı var ? bu arada ben bu ay cok garip dusuncelere sahıp oldum ,
bu kadar sıkıntıya girip aylardır doktora gidip gelmelerimi bir kenara koyup bu seferde hamile kalmaktan korkmak gıbı bırsey oldum işte kalırsam bakabılırmıyım , sahıplenebılırmıyım , egitebırlımıyım guzel terbıye edebılırmıyım gıbı sacma sapan dusuncelere kapılıp korkmaya basladım .. bu arada durduk yere baş donmelerım var ve bazen midem bulanıyo ve bugun kasıklarım agrıyo . acaba dıyorum ? ama ne goguslerde bırsey var ne de kusmalar falan ... bu ayda bırsey yoksa rahim filmi cekılecek bı yandanda onun korkusu .. Allahım ısteyen herkeze versin cok zor bı durum cok yıprandım artık cok yoruldum yaaa
canım önce sakin ol mevlam elbet bi zaman vermiştir hayırlısı sağlıklısı olsun diye dua edelim...
ikincisi parmak sokma işini tavsiye etmem ALLAH korusun bilinçsiz bi şekilde yapabilirsin ve eger hamilelik varsa bile zarar verebilirsin bende suan bekliyorum hatta bugün test alıp yapıcam adetim 4 gün gecikti aklıma bile getirmmedim parmak sokmayı sakın deneme bence git bi test al yap altı üstü 3-5 liralık sey sağlığından bebeğinden önemli değil ya dimi canım...
üçüncüsü ise sen önce bi bebeğini kucağına al sonra ALLAHIM o annelik duygusunu senin içine veriyo zaten ne yapman gerektiğini nasıl davranman gerektiğini biliyorsun anlatılmaz yaşanır derler ya öle bi duygu ama tavsiye ilk günler özellikle ilk bir ay falan yanında bi bilen olsun tabi ister istemez deneyimsizlikler olabiliyor benim 3.5 yasında bi oğlum var allahım isteyen herkese nasip etsin cok güzel bi duygu saçma sapan düşüncelerle hayatını zehir etme kendine bende o düşüncelere sahiptim ama şimdi ne kadar saçmalamışım diye gülüyorum o hallerime
biraz uzun oldu kusura bakma faydam olsun istedim inşallah RABBİM gönlüne göre versin canım bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin stres yapma hersey er ya da geç olacağına varır sadece zamana bırak MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER....