De guzelim , nasil hitap etmek istersen, benim icin hic sakincasi yok. 40 yasindayim ben , teyze denmesine bile alistim artik :) Annemin isyerinden bir arkadasi vardi, kadinin kizi daha 43 yasinda, ve bu kiz kizinin cocugunu gordu ( yani 43 yasinda anneanne oldu , dolayisiyla annemin arkadasi da torununun cocugunu gormus oldu , ben de daha birinci bebegi yapacam diye debeleniyorum :\ , annemse ilk torununu 8 yillik tedaviden sonra kucagina alabilmisti ( gelinin saglik sorunlarindan dolayi ) , simdi de bir umutla benimkini bekliyor )
Bu arada maalesef negatif, randevu saat 11:15 deydi ve hemsire sabahki ilk idrarindan ornek al getir demisti, geceden beri su icmedim , sabah saat 10:50 ye kadar idrarimi tuttum ( normalde ben sabah saat 7 de esimi ugurlamak icin kalktigimda tuvalete de ugruyorum mutlak, ama eger saat 7 de ornek alirsam 4,5 saate yakin beklemis olacak sonuc dogru cikmaz belki diye takildi kafama ve zorladim kendimi ) gittim eczaneden erken hamilelik testi aldim geldim yaptim ama sonuc 15 dk da cikiyormus, benim se evden cikmam gerekiyordu ne care biraktim banyoda gittim... Orada hemsirenin yaptigi hamilelik testi cok temiz bir sekilde negatif cikti, rahimden alinan ornek de simir testi icinmis onu da ogrendik, hormondu yumurtaliklardi spermdi vs kontrolleri yapilmasi icin once bu testin sonucunun temiz cikmasi gerekiyormus , biz de yaptirdik bir an once bunun sonucunu alalim ki diger tetkiklere baslanabilsin diye, hem moralim bozuldu, hem canim yandi aglaya aglaya ciktim geldim eve... Evdeki teste de son bir umut kirintisiyla baktim ama ne care
hayirlisi boyledir insallah Allah en kisa zamanda hayirlisiyla nasip eder, ne diyim duadan baska care yok su asamada, hemsire de musluman cikti, ben agliyorum o da bana uzulme allaha dua et diyor , bu arada rahim agzim sola yatikmis, spermlerin gecisini kolaylastirmak icin kalcamin altina yastik koymak, sagima veya soluma dogru yatmak fayda edebilirmis, kendisinin rahim agzi tam ters duruyormus, 6 yil denemisler, doktor tup bebek onermis, kocasi istememis Allah nasip edecekse zamani gelince eder demis, sonunda hic beklemedikleri bir anda benim hemsire hamile kalmis, arada biseyler daha diyor yarisini anlamiyorum dediklerinin, neyse iste boyle cancagzim uzattim lafi iyice ama insallah once senden , sonra da diger gun sayan arkadaslardan guzel haber aliriz artik bizimki de bir sonraki aya kismet...