hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Arkadaslar bisi sormam lazim yardimci olursaniz memnun olurum yarin regli olmam lazim ama gebelikteki tum belirtiler vardi cok heveslendim bebeğim olucak diye ama suanda belimin sağ tarafinda ve kasığımın sağinda ağrı var acaba gebelikte olurmu bole bisi yada reglimi olucam:(( fikri olan varmı acaba??

Canimm insallahhh vardirr ben gecen ay kimyasal gebelik yasadim hersey vardi tum belirtiler kesin dedim kesin kan degerimde adetime on gun kala 4.8 cikti yaniboldukca iyiydi adete kadar yukselir dediler adetime 5 gun kala bir sanciyla adet oldum ama oyle boyle degil ve com sancili olduu doktora gittim adetliyken bidaha baktilar 1.6 ya dusmus yani olacakmis ama olamamis kimyasal gebelik ben cok kaptirmistim cok uzuldumm ayni uzuntuyu yazamani istemem cnm Rabbim bilir zamanini mutlaka sabirla bekleyecegiz ama insallahh sende vardir ben sadece basimdan geceni anlattimcnm dkkat et ama nebolur ne olmaz Allah im hepimize versin insallahhh

arkadaşlar merheba aranıza yeni katıldım. bizde çocugumuz olmasını istiyoruz ve uğraşıyoruz..26 kasım adet tarıhım 28 günde bir adet oluyorum ve bir hafta önceden belirtileri başlardı gögüsünde hassasıyet ve karın agrısı yaşıyodum ama şu anda yarın adet olmam gerek sadece bel agrısı var ara ara miğde bulantısı yaşıyorum sizce hamilemiyim yardımcı olursanız sevinirim.. allah isteyen dileyen herkeze sağlıklı sahatlı hayırlı evlat nasıp etsin inşallah dualarım sizinle sizlerde dualarınızı eksik etmeyin.

Arkadaslar bisi sormam lazim yardimci olursaniz memnun olurum yarin regli olmam lazim ama gebelikteki tum belirtiler vardi cok heveslendim bebeğim olucak diye ama suanda belimin sağ tarafinda ve kasığımın sağinda ağrı var acaba gebelikte olurmu bole bisi yada reglimi olucam:(( fikri olan varmı acaba??

Gebelik durumunda olabilecek belirtiler evet 1-2 gün sonra kan testi yaptırırsan belli olur canım. Güzel haberler gel..:))

slm kızlar:) benimde normalde bugün yada yarın olmam gerekiyo.bugün geçti hiç bişey yok.canımın tatlı çekmesinden başka adet belirtimde yok.umarım hamileyimdir.bikaç gün içinde olmazsam test yapıcam hemen:) dua edin hamile olayım lütfen:))

İnşallah hamilesindir tatlım :))

sağol canım inş .6 gün geçti yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.bişey sorucam 4-5 gündür kasıklarım ağrıyo hamileysem bu normal mi acaba???

6 gün geçmiş işte kan testi yaptır ne bekliyosuuuuun:)))

Kızlar sabah yumurtlama belirtim olan akıntım geldiiii, az evel de çalışma yaptık, ayaklarımı havaya diktim 15 dk:)) Bakalım hayırlısı artık..
Dua edin de 15 gün sonra güzel haberler vereyim size :) :49:

heray adet belirtilerim olurdu,göğüs ağrısı,kasık ağrısı gibi..
bu ay hiçbir belirtim yok... varmıdır yookmudurr :DDDD

kızlar maalesef bugün test yaptırdım ve negatif çıktı:(( çok moralim bozuk.kaç gündür kasıklarım ağrıyo,göğüslerim acıyodu.çok güzel rüyalar gördüm.bu sefer olacak diye çok ümitlenmiştim ama olmadı maalesef.tek kafama takılan beta hcg değerim hep 0,100 çıkardı bu sefer 1.20 çıkmış.neden acaba bilen var mı???

kızlar maalesef bugün test yaptırdım ve negatif çıktı:(( çok moralim bozuk.kaç gündür kasıklarım ağrıyo,göğüslerim acıyodu.çok güzel rüyalar gördüm.bu sefer olacak diye çok ümitlenmiştim ama olmadı maalesef.tek kafama takılan beta hcg değerim hep 0,100 çıkardı bu sefer 1.20 çıkmış.neden acaba bilen var mı???

Bende ayni seyi yasadim kan degerin normale dönüyormus moralini bozma ins bizede nasip olcak inan yeter

mrhba bayanlar bende bu ayın 18 de hasta olmam gerekiyordu 5 gün gecikti bugün doktora gittim kan tahlili verdim ama birşey çıkmadı. Çok sinir bozucu bir durum bebeğim yoksa neden hasta olmadım die kendimi yiyip bitiriyorum :18::18::18::18::18:

inşallah canım.şu an o kadar kötüyüm ki anlatamam.mooralim sıfır.Rabbim bize de nasip eder inşallah.çok zormuş umutlanıp umutlanıp yıkılması...

Aynen oyle bak bende en son kasim 6 da adet gordum bu kez kesin dedim gittim bendede ayni 1.20 dedi yok bisi dedi o an basimdan asa kaynar su indi ama.ne fayda guzel rabbim bizede bi gun nasip edicek sen ne zamandir istiyosun

mrhba bayanlar bende bu ayın 18 de hasta olmam gerekiyordu 5 gün gecikti bugün doktora gittim kan tahlili verdim ama birşey çıkmadı. Çok sinir bozucu bir durum bebeğim yoksa neden hasta olmadım die kendimi yiyip bitiriyorum :18::18::18::18::18:

Sen 5 gn diosun ben nediyim dun tam 18 gun gecikti bugun hasta oldum bozma moralini guzel yuregini ferah tut olcak ins bizimde

Aynen oyle bak bende en son kasim 6 da adet gordum bu kez kesin dedim gittim bendede ayni 1.20 dedi yok bisi dedi o an basimdan asa kaynar su indi ama.ne fayda guzel rabbim bizede bi gun nasip edicek sen ne zamandir istiyosun

evlendiğimden beri hiç korunmadfım ben. 1,5 yıl oldu evleneli.hep istedik ama maalesef olmadı .bende polikistik over ve şeker hastalığı da var.bu ay şu meşhur soğan kürünü deniycem.bakalım nasip.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bizede inşallah canım.

evlendiğimden beri hiç korunmadfım ben. 1,5 yıl oldu evleneli.hep istedik ama maalesef olmadı .bende polikistik over ve şeker hastalığı da var.bu ay şu meşhur soğan kürünü deniycem.bakalım nasip.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bizede inşallah canım.
Kader ortagiyiz bende 1bucuk senedir cocuk istiyorum bendeee guatr var malesef

Kader ortagiyiz bende 1bucuk senedir cocuk istiyorum bendeee guatr var malesef

Rabbim tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.bu arada bu sitede meryem ana eli otu diye bi ot duydum.onu bi araştır istersen.hamile kalmaya yardımcı olıyomuş.Fatma ana otu da deniyo.ben alıcam o ottan bide onu deniycem ne zarar gelirki.

Rabbim tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.bu arada bu sitede meryem ana eli otu diye bi ot duydum.onu bi araştır istersen.hamile kalmaya yardımcı olıyomuş.Fatma ana otu da deniyo.ben alıcam o ottan bide onu deniycem ne zarar gelirki.

Ben iliskiden 2 saat once esime havuc yediriyorum bende nar sıkıp suyunu içiyorum havuc sperm kalitesini arttiriyo narda yumurtaların catlamasina yardimci oluyo

Back
X