Ayy evet o yüzden allah şaşırtmasın sizin var mı bebiş :)Tabiii bebek cok guzel birseyama evliligin tuzu biberi Allah sizede nasip etsin en tatlisindan en guzelindennn:) ama once evlilik degilmi hayata ne olacagi hic belli olmuyorr
Özgür değil demedim yazabilir ama bende kendi görüşürümu yazmakta serbestim değil mi ..Nesi sacma ?Arkadas duygularini paylasmis burasi acik bi platform her konuyu iceriyor herkes dusuncesini yazmakta ozgur madem sacma geldi yorum yapmasaydin ozaman
Ama öyle düşünüyorum arkadasim napıyım hamilelik platformuna böyle bi konu ciddi bana saçma geldi çünkü ne sorunlar var burada bende hamile kalmaya çalışanlardanim durumumdan dolayı saçma geldi sanırım yoksa ne yazıyorsa yazsın beni ilgilendirmez sadece bu kadar sorunu olan arkadaslar varken bana tuhafta geldi o kadarGidebilir ama sende benim yazdiigm tarzda birsey yazabilirdin direk cok sacma bi konu deyince olmadi sende ozgursun biraz daha dikkatli yorum yapilabilir
goguslerde dolghnluk diyorlarda valla bende hic olmadi yeni yeni olmaya basladi pek belirti yasamadim acikcasi kisiden kisiye degisiyor ben rahat gecirdim:)İnşallahh. Hamilelik belirtileri arasinda gogus agrisi sizlama oluyor mu acaba
Alıntı yapmamışsinz ama kendi üstüme aldım inşallah sizde Hayırlısıyla sag Salim Bebeğinizin kucağıniza alırsın catlatma ignesi oldum ve 10 gün geçti dun test yaptım sonuç negatif olunca sinirlerim bozuldu birazHerkesin sorunlari farkli Allah sanada Nasip etsin boy boy bebislerin olsun
Doktora gittiniz mi. Gittiginizde ne onerdi acaba. Bende bu haAlıntı yapmamışsinz ama kendi üstüme aldım inşallah sizde Hayırlısıyla sag Salim Bebeğinizin kucağıniza alırsın catlatma ignesi oldum ve 10 gün geçti dun test yaptım sonuç negatif olunca sinirlerim bozuldu biraz
Anliyotum ;( ama cok kafaya takinca olmuyor doktor kontrolundemisin yani bir sorun yok ama hamile kalamiyorsun oylemiAlıntı yapmamışsinz ama kendi üstüme aldım inşallah sizde Hayırlısıyla sag Salim Bebeğinizin kucağıniza alırsın catlatma ignesi oldum ve 10 gün geçti dun test yaptım sonuç negatif olunca sinirlerim bozuldu biraz
Doktorum iki kutu klomen den sonra gelişme gördü iğne verdi önerdiği tek şey o günün gecesi ve ertesi günün gecesi ilişkiye mutlaka girin dedi diğer günler size kalmış dedi 3 ay içinde hamile kalmazsa eşi ne bakcaz dedi bakalım inşallah gerek kalmaz ama ilk iğnemdi çok umut etmiştim bu iğne adetten düzensizlik yapabilir korkma dedi birde yan etkileri de çok fazla zaten kasik agrisi batma bel ağrısı kabizlik sık sık idrara çıkma gaz yapma akintilar bunlar bende oldu hepDoktora gittiniz mi. Gittiginizde ne onerdi acaba. Bende bu ha
Yok cnm sorun yumurtaliklarimin yavaş çalışıyor asagida belirttim daha yeni catlatma ignesi oldum ama klomen den sonra yumurtalarını a gelisme var dedi ve iğne verdiAnliyotum ;( ama cok kafaya takinca olmuyor doktor kontrolundemisin yani bir sorun yok ama hamile kalamiyorsun oylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?