Aynı durumdayız bende ailemden uzakta yasiyorum ve güç olsun bana destekçim olsun diye bebek istiyorum her yanım eşimin akrabalariyla dolu akababalar gibi ususuyolar üstüme bi topluma girsem bi mevlit olur doğum günü olur vs. Hemen pes peşe soruyorlar sanki bilmiyorlar 3 senedir evliyim görüyorsun işte olsaydı olurdu
O değil bi de tam tersi durumlar da sinirimi çok bozuyor mesela geçenlerde yaşlı bi adam eşinize hamile galiba dedi ban
Aynı durumdayız bende ailemden uzakta yasiyorum ve güç olsun bana destekçim olsun diye bebek istiyorum her yanım eşimin akrabalariyla dolu akababalar gibi ususuyolar üstüme bi topluma girsem bi mevlit olur doğum günü olur vs. Hemen pes peşe soruyorlar sanki bilmiyorlar 3 senedir evliyim görüyorsun işte olsaydı olurdu
O değil bi de tam tersi durumlar da sinirimi çok bozuyor mesela geçenlerde yaşlı bi adam eşinize hamile galiba dedi bana yer verdi çok güldüm ama moralim bozuldu hem dedim acaba bu kadar kilolu muyum :) hemde keşke öyle olsaydı diye üzüldüm
Cok iyi anliyorum seni. Dertlescek insan ariyosun demi. Bnmde apartmanimdakiler tanidik haliyle insanin cani biseye sıkılınca kimseye icini acamiyor. Rabbim en kisa zamanda hem sana ben bana herkese nasip etsin insallah canm