hamile olup bağırsak ağrısı çeken,gaz sancısı çeken varmı

ebrukaplan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
18
0
36
Tunceli
lütfen yardım edin 9 haftalık hamileyim aşırı derecede gaz problemim var ve sanki bağırsaklarım bozulmuş gibi ağrı olusuyor,bu durumda olanlar varmı?

canım bende senle aynı haftadayım sürekli gaz oluyor dediğin gibi ama ağzımdan çıkıyor afedersin geğirme deniyor sanırım.tabi utanç verici olsada toplulukta o da bir nimet.olmasa napcazki.canım netten okumuştum rahim büyüdükçe mideye baskı yaparmış o da gaz üretirmiş.bide doktorumda kan hapı alıyorsan belki o da zorlar çok olmasada mideni demişti.durum böyle işte.inşallah kolay atlatırız.en azından ilk üçaydan sonra biter belkim:)

arkadaşlar 6 haftalık gebeyim. afedersiniz ağzımdan çıkan gazlar o kadar çık ki ben de bir anlam verememiştim ama gebelilkten herhal

Bende 7 haftalığım ve gaz sıkıntısı bendede çok fazla.
Bağırsaklarım ve midem.
Şükürler olsun gazla geçiyor şuan en azından bulantı kusma yok.
Sadece arada bir öğürme oluyor o kadar.
Miniklerimiz için değer :)

Arkadaşlar bende de gaz sorunu bayaaa ciddi boyutta ve kalpta taşikardi yapıyor,birde extrasistollerim var kalbimde nerdeyse bütün gün oluyor.Actıflora diye bir ilaç verdi doktor ama içinde bakteri olduğu için ilk zamanlar gazı daha da arttırarmış.. Bimiş durumdayım daha 25. haftadayım bu karın büyüdükçe daha kötü olmasından korkuyorum..Aranızda actıflorayı deneyen bilen varmı?

aynı sorun bende de var. büyük tuvaletim geldi diye wcye koşuyorum ama malesef inanılmaz gazım var. kendimi kötü hissediyorum. hafta sonu doktora gidicem. o zaman dr.a sormayı düşünüyorum

Aynı dert bende de var 5+4 um Dr bugun normal bağırsakların genişliyor dedi hem belim hem karnım iki büklum ediyor beni

6 haftalik hamileyim cok gazim var kivraniyorum resmen. Bir anda sanci giriyor ve nefesimi kesiyor. Lutfen bana bu ilerleyen aylarda gecer diyin. Boyle surerse nasil yasanir bilmiyorum cok agri yapiyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…