- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
- Konu Sahibi Efnan ebrar
-
Bence doktorun dediklerini uygula . gerçi benimde tiroitim sınırda çıkmıştı doktor ilaç içmem gerektiğini söyledi ama ben hiç kullanmadım en başından beriCanim ilac kullanmiyorum dr ısrarla bekleyelim dedi 15 gun sonra tekrar tahlil yapicak ona gore vericek. Benim cozemedigim icmemmi daha sakıncalı icmememmi anlayamadim ama beni ciddi sarsiyo onu farkindayim
Canim ilac kullanmiyorum dr ısrarla bekleyelim dedi 15 gun sonra tekrar tahlil yapicak ona gore vericek. Benim cozemedigim icmemmi daha sakıncalı icmememmi anlayamadim ama beni ciddi sarsiyo onu farkindayim
Benimki 0.01 tsh bitik yani . Bakalim perşembe kan vericem gene artik sonuca gore devam edicez . Halsizlik sinir yapmasaBence doktorun dediklerini uygula . gerçi benimde tiroitim sınırda çıkmıştı doktor ilaç içmem gerektiğini söyledi ama ben hiç kullanmadım en başından beri
O dinir bende de çok var canım istem dışı kırıyorum herkesiBenimki 0.01 tsh bitik yani . Bakalim perşembe kan vericem gene artik sonuca gore devam edicez . Halsizlik sinir yapmasa
Canım tiroid ilacını mı kullanmadın basından beri ben mi yanlıs anladım 35 haftalık hamilesin galiba tiroid çok önemli ve içmeyince düzenli olarak bebekte çok büyük hasarlara neden olabiliyor Allah korusun tiroid ilacıysa içmediğin sakın sakın ihmal etme çok önemliBence doktorun dediklerini uygula . gerçi benimde tiroitim sınırda çıkmıştı doktor ilaç içmem gerektiğini söyledi ama ben hiç kullanmadım en başından beri
Evet ama hamileliğin en başında söylemişti doktor sınırda çıkmış sadece ama ben kullanmadım çok şükür bebeğim iyi allah korusun şuana kadar bir sıkıntı olmadıCanım tiroid ilacını mı kullanmadın basından beri ben mi yanlıs anladım 35 haftalık hamilesin galiba tiroid çok önemli ve içmeyince düzenli olarak bebekte çok büyük hasarlara neden olabiliyor Allah korusun tiroid ilacıysa içmediğin sakın sakın ihmal etme çok önemli
Çok şükür canım iyi olmasına sevindim ama ihmal edilecek birsey değil çok önemli Allah korusun bebekte zeka geriliği yapabiliyor ve hamileliğin en basında düşüklere sebep olabiliyor.Evet ama hamileliğin en başında söylemişti doktor sınırda çıkmış sadece ama ben kullanmadım çok şükür bebeğim iyi allah korusun şuana kadar bir sıkıntı olmadı
Doğru canım evet .Çok şükür canım iyi olmasına sevindim ama ihmal edilecek birsey değil çok önemli Allah korusun bebekte zeka geriliği yapabiliyor ve hamileliğin en basında düşüklere sebep olabiliyor.
MaşaAllah Rabbimgüç kuvvet versin sağlıkla alın kucağınıza inşaAllahBen yedi aylik hamileyim tutuyorum
Amin canim hrpimize insallh☺MaşaAllah Rabbimgüç kuvvet versin sağlıkla alın kucağınıza inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?