- 4 Kasım 2015
- 55
- 22
- 3
- Konu Sahibi Elsercancim
-
Gercekten bnii anliosunn bu cok iyi geldi bnaa baska seylere kafa yormaya calsymm ama yokk abartiom ama elmde degll cunku cok istiodummm hala da cok istiorm :) oldu ya sukurler olsn bu seferde bise olcak korkusuu cok istedgmm icin sakiniyorumm o yuzden de sakinan goze bise olmasndan endiseleniorumm .hayirlisiyla bugunlerde gecer insalaah ve saglikla :))en azından bebeğimiz olabiliyorrr
banada sakınan göze çöp batar dediler az kalsn batıyodu cnm kaç haftalıksın sen tam ben şuan 9 haftalığım ama hala endişeliyim cok yurumuyorum miğde bulantılarımdan evham yapcak halimde kalmadı zaten :)Gercekten bnii anliosunn bu cok iyi geldi bnaa baska seylere kafa yormaya calsymm ama yokk abartiom ama elmde degll cunku cok istiodummm hala da cok istiorm :) oldu ya sukurler olsn bu seferde bise olcak korkusuu cok istedgmm icin sakiniyorumm o yuzden de sakinan goze bise olmasndan endiseleniorumm .hayirlisiyla bugunlerde gecer insalaah ve saglikla :))
Ben pazartesi ogrencemm herseyii detaylii gec dollenme bnm ki adete bi hafta kala olmus dedi doktor ama adet tarihime gore 6- 7 hafta ya denk gelioo... 3 kasimda gittim kesenin baslangici gooruldu doktor 16 sina gun werdi o yuzden bu kadar korkuormm uzun bi ara werdi ya sk sk kontrol olsa belki boyle olmam ...banada sakınan göze çöp batar dediler az kalsn batıyodu cnm kaç haftalıksın sen tam ben şuan 9 haftalığım ama hala endişeliyim cok yurumuyorum miğde bulantılarımdan evham yapcak halimde kalmadı zaten :)
Yurumek sakincali mi ben cok yuruomm walabanada sakınan göze çöp batar dediler az kalsn batıyodu cnm kaç haftalıksın sen tam ben şuan 9 haftalığım ama hala endişeliyim cok yurumuyorum miğde bulantılarımdan evham yapcak halimde kalmadı zaten :)
tabi sakıncalı cnm 4. aya kaddar her fırsatta uzan herkese göre değişir. benim arkadaşıma ebe günde yarım saat yürü demiş yürüyor hiç bişey olmadı. ama ben bi akşam ayakta kaldım ertesi gün lekelendim doktor yemeğini bile yatakta yiceksin dedi 10 gün yattım şimdide yürümüyorum cnku cok kucukler riske atmıyorumCok yu
Yurumek sakincali mi ben cok yuruomm wala
ben 6+4 de gördüm kalp atışlarını ama sen bu gidişinde duyarsın canım.hem canını sıkma bişey olsa
Kucukleer ? İkiz mi yoksaa ayyy masallah yaa artikk sende duamdasnn cok saol wala bi iyi geldn anlatamam...herkes ewham yapma dio baska bise demio bni anlamiolar yada yasadklari icin oyle :)) neyse canim bnm ins. Duyarimm yaa cizgiyi gornce sewnrmm is biter sevncli sevncli dewam ederm diordum ama oyle deglmiss bazenn endise sevincin onune gecebilio... İnsallah sag salimm kucaklarimiza almakda nasip olurr :)
bende öyle hamileyken evham yapan arkadaşlarıma çok kzıardım en azından hamilesiniz bende oda yok ben çift çizgiyi görsem mutluluktan uçarım dedim... veeeee çizgiyi deilde kanda öğrendim doktorlarda çok fena yok dış gebelik olablir kalp atışı olmayablir dha canlı bi gebelik deil benim içimi kararttılar resmen... dedim benim sevincim yarıda kalır dedim sevinemedim ama bişey olmuyor inşallahta olmaz canım dikkat edelim
Gercekten de bosaymis canimm telaslar cok sukur duydum sesinibende öyle hamileyken evham yapan arkadaşlarıma çok kzıardım en azından hamilesiniz bende oda yok ben çift çizgiyi görsem mutluluktan uçarım dedim... veeeee çizgiyi deilde kanda öğrendim doktorlarda çok fena yok dış gebelik olablir kalp atışı olmayablir dha canlı bi gebelik deil benim içimi kararttılar resmen... dedim benim sevincim yarıda kalır dedim sevinemedim ama bişey olmuyor inşallahta olmaz canım dikkat edelim
aaa duyudnmu canım benim gittiğim iki doktorda 3 ay dolmadan kalp atışlarını duyma zararlı bişey dedi netten araştırdım gerçekten öyleymiş 3. ayın dolmasını bekliyorum :) sende aklında olsun dınleme bidaha :) bende en sonki kontrolde kıpırdamalarını gördüm ultrasonu bastırınca tepki veriyor yavrum tekme atıyo :) ultrasonda gördümGercekten de bosaymis canimm telaslar cok sukur duydum sesinipembesu33 tesekkrler hersey icin :)
Ayyy canm bnm ama o guzel sesi dinlemeden nasl yapym ki benaaa duyudnmu canım benim gittiğim iki doktorda 3 ay dolmadan kalp atışlarını duyma zararlı bişey dedi netten araştırdım gerçekten öyleymiş 3. ayın dolmasını bekliyorum :) sende aklında olsun dınleme bidaha :) bende en sonki kontrolde kıpırdamalarını gördüm ultrasonu bastırınca tepki veriyor yavrum tekme atıyo :) ultrasonda gördüm
İnsallaaah :)) banada haber verr olur mu Allah sag salim kucagmza almaya nasip etsn insallah :)ayyy yavrum yaaa o daha minnacık nohut kadar benimde 10 haftalık 9 haftalıkken içinde kıpırdamaya başlıyormuş hep kontrole gitmek istyorum yaa öbür kontrol 6 aralık uuufbelki cinsiyetini görürüm :)
veririm canım inşallah yaa:)senin bulantıların nasıl neler yiyosun ekşi tatlıİnsallaaah :)) banada haber verr olur mu Allah sag salim kucagmza almaya nasip etsn insallah :)
Mide bulantilarim dunden beri basladii baslamadan once eksiyi yiyordumm wala simdi bise yiyemyormm cok bulanyomm sirf bulanmamak icin az az ekmk yiyorumm folik asitte bulanti yapiyo galibaa senin nasill bulantin falan cnmveririm canım inşallah yaa:)senin bulantıların nasıl neler yiyosun ekşi tatlı
benim çok kötü cnm 7 haftalıkken hastnede bile yattım bıde bende reflü var çok çekiyorum dha geçmesine 1 ay var her yediğimi çıkartıyorum iş yerinde flan cok zorlanıyorum çok ağladığım anlar oldu çok zor geçiyo benim yaaMide bulantilarim dunden beri basladii baslamadan once eksiyi yiyordumm wala simdi bise yiyemyormm cok bulanyomm sirf bulanmamak icin az az ekmk yiyorumm folik asitte bulanti yapiyo galibaa senin nasill bulantin falan cnm
Ayy seninki cok zormuss gercektenn bendede warda ilerler mi bilmiyorumm insallah ilerlemez Rabb m kolaylastirsinn canm insallah neyse sapa salam kucagmiza alinca unutruz herseyi :)benim çok kötü cnm 7 haftalıkken hastnede bile yattım bıde bende reflü var çok çekiyorum dha geçmesine 1 ay var her yediğimi çıkartıyorum iş yerinde flan cok zorlanıyorum çok ağladığım anlar oldu çok zor geçiyo benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?