Hamile ve endiseli ne yapcam ben bu kafayla :):

Gqli

Gqlibaa kiiiz :) ama bence cok isteyipte ummadigi anda hamile kalan herkes kaybetmekten korkar :) normal bi durum bence :)
bencede kuzum yaa Allah korusun düşse ben yine stres yapar hamile kalamam gbi geliyo her ay adet olcmmı olmucammı dye beklemek yumurtlama taki etmek doktorlara gtmek.. Allahım bıdaha yaşatmasın çok zor

Benim konu sahibii bende cewabimi werdimm we istedigim we istedigim seyi kaybatmekten endise de duymam gayet dogal bu bebis icinde hayat icinde gecerli bn boyleyimm bnm gibi olanlar anlar benii kii Rabb m sukrumude duami da biliyor ...@fiyonkm

bu ve buna benzer endişeleri tüm gebeler yaşıyor, ben de yaşadım hala daha yaşıyorum...sanıyorum bu doğuma kadar sürecek....kendimizi hep olumsuz düşüncelere kaptırıyoruz galiba hamilelik sürecini huzurlu ve dolu dolu yaşayamadan gelip geçiveriyor 9 ay. Allah'tan hayırlısını isteyin, ömrü olan bir şekilde dünyaya gelip yaşamını sürdürüyor...

Bana deger dusuk demslerdi o yizden korkmustum cok sukur simdi hersey yolundaa bos gebelk olablr falan sewincimin yani sira korku oluyo ben hamile olunca mutluluktan hawaya uculur hep hayal kurulur diye dusunuyordmm ama korku oluyormus kalbini duyana kadar simdi o kadar ewham kalmadi sukur cok tesekkur ederimm bni anladiginiz icin elbette ki Rabb m bilir herseyi

Gorusuruz canim benim hamilelik takwimi yaziyor ya hani oraya tiklaorda kutu var canimu oraya tarihini yaziyorsun cikiyor :)))
cnm yazdım ama böyle günler çıkıyo hangi gün bebeğin gelişimi nasıl olan kutucuklar çıkıyor. böyle senin gbi yorumların altında bebeğimin doğacağı tarih cıkmıyor

Onuda profil sayfana grryorsun orda kisisel bilgilerin war ya ona tikliyorsun asaglarda hamilelik takvimi yaziyor oraya tahmini dogum tarihini yaziyorsun degisiklikleri kaydediyorsunn bu kadaaaaar :) pembesu33

bnde aynı korkuyu okadar yasıyorumki bir düşüğüm var yarın keseyi görücm
hiiç merak etme oluşmuştur kesecik canım sonra kalp atışı duymak istersin onu duyrasın ilk 3 ay bitsin dersin :) sonra kıpırdasın deriz bi bakmışın doğurmuşuz :)

hiiç merak etme oluşmuştur kesecik canım sonra kalp atışı duymak istersin onu duyrasın ilk 3 ay bitsin dersin :) sonra kıpırdasın deriz bi bakmışın doğurmuşuz :)
işte düşük yaptığım için tedirginim normalde böle değilim hatta diğer gebeliğimde hiç bir tedirginliğim yoktu pazartesi doktora gidicektim hatta keseyle kablbi bir duyayım diye hemen gitmedim bekledim ama pazar düşük yaptım şuandada sürekli onun için tedirginim sanki birşey olacakmış gibi sizinde göğsünüz ağrıyormu benim sağ göğsümün altı batıyo resmen

bnde aynı korkuyu okadar yasıyorumki bir düşüğüm var yarın keseyi görücm
İyi haberlerinizi aliriz insallah...bir kez olmasi birdaha ayni seyi yasayacagn anlamina gelmiyorkii uzulme biliyorsunn stres de etki yapiyo ister istemezz iyi seyler hayal ett bana akrabam oyle demsti kotuyu cagrma dogacagi gunu hayal et oraya odaklan hersey guzel olsun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…