- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
- Konu Sahibi Elsercancim
-
bencede kuzum yaa Allah korusun düşse ben yine stres yapar hamile kalamam gbi geliyo her ay adet olcmmı olmucammı dye beklemek yumurtlama taki etmek doktorlara gtmek.. Allahım bıdaha yaşatmasın çok zorGqli
Gqlibaa kiiiz :) ama bence cok isteyipte ummadigi anda hamile kalan herkes kaybetmekten korkar :) normal bi durum bence :)
amin inşallah :)ben konu sahibini kastetmiştim.. sizin yasadıklarınız endişe etmek için yeter de artar bile. rabbim ailenizi korusun...
yaa hamilelik takvimini nasıl yaptın canım.. ben iş yerinden çıkıyorum şimdi evde net yok yrn görüşürüz bb :)Gqli
Gqlibaa kiiiz :) ama bence cok isteyipte ummadigi anda hamile kalan herkes kaybetmekten korkar :) normal bi durum bence :)
Gorusuruz canim benim hamilelik takwimi yaziyor ya hani oraya tiklaorda kutu var canimu oraya tarihini yaziyorsun cikiyor :)))yaa hamilelik takvimini nasıl yaptın canım.. ben iş yerinden çıkıyorum şimdi evde net yok yrn görüşürüz bb :)
Ki bnmde endise edecek durumdaydim kimsenin icini bilmedn yargilama lutfenmben konu sahibini kastetmiştim.. sizin yasadıklarınız endişe etmek için yeter de artar bile. rabbim ailenizi korusun...
ozur dilerim. saglıkla kucagınıza alın biiznillahKi bnmde endise edecek durumdaydim kimsenin icini bilmedn yargilama lutfenm
bu ve buna benzer endişeleri tüm gebeler yaşıyor, ben de yaşadım hala daha yaşıyorum...sanıyorum bu doğuma kadar sürecek....kendimizi hep olumsuz düşüncelere kaptırıyoruz galiba hamilelik sürecini huzurlu ve dolu dolu yaşayamadan gelip geçiveriyor 9 ay. Allah'tan hayırlısını isteyin, ömrü olan bir şekilde dünyaya gelip yaşamını sürdürüyor...Evet kizlaaaar yeni hamileyim ama cokta endiseliyimm ne olacak nasil olacak ya aksilik cikarsa diye korkuyirum korkmamak istiyorum ama elimde degill kuruntu yapmaya raziyimm kalp atisini biran once suymak istiyorummm ...beni en iyi bnm gibi olanlar anlar dedimm doktum icimii ...
Bana deger dusuk demslerdi o yizden korkmustum cok sukur simdi hersey yolundaa bos gebelk olablr falan sewincimin yani sira korku oluyo ben hamile olunca mutluluktan hawaya uculur hep hayal kurulur diye dusunuyordmm ama korku oluyormus kalbini duyana kadar simdi o kadar ewham kalmadi sukur cok tesekkur ederimm bni anladiginiz icin elbette ki Rabb m bilir herseyibu ve buna benzer endişeleri tüm gebeler yaşıyor, ben de yaşadım hala daha yaşıyorum...sanıyorum bu doğuma kadar sürecek....kendimizi hep olumsuz düşüncelere kaptırıyoruz galiba hamilelik sürecini huzurlu ve dolu dolu yaşayamadan gelip geçiveriyor 9 ay. Allah'tan hayırlısını isteyin, ömrü olan bir şekilde dünyaya gelip yaşamını sürdürüyor...
cnm yazdım ama böyle günler çıkıyo hangi gün bebeğin gelişimi nasıl olan kutucuklar çıkıyor. böyle senin gbi yorumların altında bebeğimin doğacağı tarih cıkmıyorGorusuruz canim benim hamilelik takwimi yaziyor ya hani oraya tiklaorda kutu var canimu oraya tarihini yaziyorsun cikiyor :)))
Olmuuuus :) rica ederm canmm onmli degl :)cok sağol tatlım
bnde aynı korkuyu okadar yasıyorumki bir düşüğüm var yarın keseyi görücm
cnm sen evdemisin çalışıyomusunOlmuuuus :) rica ederm canmm onmli degl :)
hiiç merak etme oluşmuştur kesecik canım sonra kalp atışı duymak istersin onu duyrasın ilk 3 ay bitsin dersin :) sonra kıpırdasın deriz bi bakmışın doğurmuşuz :)bnde aynı korkuyu okadar yasıyorumki bir düşüğüm var yarın keseyi görücm
işte düşük yaptığım için tedirginim normalde böle değilim hatta diğer gebeliğimde hiç bir tedirginliğim yoktu pazartesi doktora gidicektim hatta keseyle kablbi bir duyayım diye hemen gitmedim bekledimhiiç merak etme oluşmuştur kesecik canım sonra kalp atışı duymak istersin onu duyrasın ilk 3 ay bitsin dersin :) sonra kıpırdasın deriz bi bakmışın doğurmuşuz :)
Ben calismiyorum canim. Maleseff keske calissam wakit gecer ama esim izin wermiyor ...cnm sen evdemisin çalışıyomusun
İyi haberlerinizi aliriz insallah...bir kez olmasi birdaha ayni seyi yasayacagn anlamina gelmiyorkii uzulme biliyorsunn stres de etki yapiyo ister istemezz iyi seyler hayal ett bana akrabam oyle demsti kotuyu cagrma dogacagi gunu hayal et oraya odaklan hersey guzel olsun insallah :)bnde aynı korkuyu okadar yasıyorumki bir düşüğüm var yarın keseyi görücm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?