- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
- Konu Sahibi Elsercancim
-
inşallah canım onun bi kıpırdaması beni nasıl mutlu etti :) yaşın kaç benim 23Ayy seninki cok zormuss gercektenn bendede warda ilerler mi bilmiyorumm insallah ilerlemez Rabb m kolaylastirsinn canm insallah neyse sapa salam kucagmiza alinca unutruz herseyi :)
Bnmde 23inşallah canım onun bi kıpırdaması beni nasıl mutlu etti :) yaşın kaç benim 23
Erkek serkan canmm erkek ismi esime ait kiz olurda bn koycamm elzemm koymayi dusunyorm yada alya :))hadi yaa aynı yaşız :) genç anne olucaz inşallah caınım :) isim düşündünmü hiç
Kesin gundeme gelir canm eminim elzem bnm adimla uyumlu hemde Kuran da geciyor diyee hosuma gidiyor :)benim eşimde oğlan olursa babamın ismi olsunmu dedi hayır dedim :) tamam dedi ama bu konuyu tekrar gündeme getircek gbi tipi var :) ibrahim babasının adı... bna kalırsa erkek yağız kız eylül yada hazal :)
e konusyo gibi hissettim benm da adim ozlem :))benim ismimde özlem elzemm banada uyuyo çok :)
Ayyy cok guzel bi his wala degisik :)) senin tahmini dogum tarihin belli mii :)aaa tesadüfe bak yaaa bukadar olur aynen bende kendimle konuşuyo gbi hissettim bide sende 10. haftanda olsaydın kendim le sen aynı olurduk :) farklı şehirlerde aynı kişi :)
Yokk canmm ya tuhh ben kayserideyimm oda keske ayni olsaydikız belki şehirlerde aynıdır ben balıkesirliyim :)merkzde
anlamadım yani herzaman şükrediyoruz. endişelenmek şükürsüzlükmü :shamilelik sureciniz tehlikeli gececek dusuk tehlikeniz falan mı var. anlamadım yani biraz sukredici olmak lazım...
olsun cnm böylede konusabilirz :) demekki özlemler hep böyle :)evhamlı endişeli :)Yokk canmm ya tuhh ben kayserideyimm oda keske ayni olsaydi
endiselenecek sebep ne yani hic bi sorun yokken mantıksız degil mianlamadım yani herzaman şükrediyoruz. endişelenmek şükürsüzlükmü :s
okadar çok düşük yapan varki ben çok bekledim hamile kalmayı ve hamile kaldıktan snra lekenlenme yaşadım progestan kullanıyorum tedirginim tekrarlarsa dyeendiselenecek sebep ne yani hic bi sorun yokken mantıksız degil mi
Gqlibaa kiiiz :) ama bence cok isteyipte ummadigi anda hamile kalan herkes kaybetmekten korkar :) normal bi durum bence :)olsun cnm böylede konusabilirz :) demekki özlemler hep böyle :)evhamlı endişeli :)
ben konu sahibini kastetmiştim.. sizin yasadıklarınız endişe etmek için yeter de artar bile. rabbim ailenizi korusun...okadar çok düşük yapan varki ben çok bekledim hamile kalmayı ve hamile kaldıktan snra lekenlenme yaşadım progestan kullanıyorum tedirginim tekrarlarsa dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?