Hamile ve endiseli ne yapcam ben bu kafayla :):

Ayy seninki cok zormuss gercektenn bendede warda ilerler mi bilmiyorumm insallah ilerlemez Rabb m kolaylastirsinn canm insallah neyse sapa salam kucagmiza alinca unutruz herseyi :)
inşallah canım onun bi kıpırdaması beni nasıl mutlu etti :) yaşın kaç benim 23

hadi yaa aynı yaşız :) genç anne olucaz inşallah caınım :) isim düşündünmü hiç

benim eşimde oğlan olursa babamın ismi olsunmu dedi hayır dedim :) tamam dedi ama bu konuyu tekrar gündeme getircek gbi tipi var :) ibrahim babasının adı... bna kalırsa erkek yağız kız eylül yada hazal :)

benim eşimde oğlan olursa babamın ismi olsunmu dedi hayır dedim :) tamam dedi ama bu konuyu tekrar gündeme getircek gbi tipi var :) ibrahim babasının adı... bna kalırsa erkek yağız kız eylül yada hazal :)
Kesin gundeme gelir canm eminim elzem bnm adimla uyumlu hemde Kuran da geciyor diyee hosuma gidiyor :)

aaa tesadüfe bak yaaa bukadar olur aynen bende kendimle konuşuyo gbi hissettim bide sende 10. haftanda olsaydın kendim le sen aynı olurduk :) farklı şehirlerde aynı kişi :)

hamilelik sureciniz tehlikeli gececek dusuk tehlikeniz falan mı var. anlamadım yani biraz sukredici olmak lazım...

okadar çok düşük yapan varki ben çok bekledim hamile kalmayı ve hamile kaldıktan snra lekenlenme yaşadım progestan kullanıyorum tedirginim tekrarlarsa dye
ben konu sahibini kastetmiştim.. sizin yasadıklarınız endişe etmek için yeter de artar bile. rabbim ailenizi korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…