- 25 Nisan 2018
- 4.770
- 9.173
- 158
- Konu Sahibi ozkangul3012
-
"birkaç yıllığına iş aldılar" dediği TSK değilse asker olamazEşiniz asker mi ? Birden başka ülkeye gideceği sekiz yılın sonunda mi belli oldu?
Alışırsınız hepimiz gurbete alıştık. Sizinki zaten çok uzun değilmiş sabredin . Ve daha sakin olmaya çalışın biraz alınganlık olabilir bu dönemde
Ne kadar tatlısınız ya.Anladim. Keske esiniz korunsaydi ama olan olmus. Cocuk dogduktan sonra dikkatli olun belki spiral takabilirsiniz ya da esiniz fedakarlik yapabilir. Ben sizi kizdirmak uzmek icin soylemiyorum psikolojiniz zaten bozulmus ama ogrenin sizde bazi seyleri. Su an kendinizi oyalayacak hobiler bulun desem surekli kusuyormussunuz onu yapabilir misiniz bilemedim.
Tavşan gibi sevişiyorum dedi mi? Ayda bir defa sevişenlerin de oluyor.Hahahaha ya konu sahibi, tavşan gibi sevişen ama hiç bir şekilde korunma aracı kullanmayan insanlarin bir sağlık problemi yoksa zaten gebelik oluşur. Bu ne sürpriz ne de mucize.
İnsanlığın başından beri, hatta dünyadaki tüm memeli canlılarda bu böyle yani.
Bir de şaşırmışsinizben de asansöre binecektim, düğmeye bastım,kapı açıldı bir anda. Çok şaşırdım
Niye kızın üstüne gelip durdunuz anlamadım ki.şu an zor durumdayım ama bile isteye yaptım yine de demeye getirmiş işte.O zaman korunurken oldu demeseydiniz ben kac senedir korunuyorum hic mucizeyle karsilasmadim. Korunma yonteminizde bir problem olmali. Soyleyinki bizde sizi duzeltelim baskalarida mucize yasamasin ya da siz tekrar yasamayin.
Zaten bir aylık evliyken gebe kalmış.Tavşan gibi sevişiyorum dedi mi? Ayda bir defa sevişenlerin de oluyor.
Bu ne ayrıntı arkadaş ya.bir de bana kıskanç derler.millet delirmiş kız keyfince sevişti diye.siz de sevişiyorsunuz tahminimce ama niye bu kadar sinirlendi herkes anlayamadım valla.tamam hata etmişsin denir de resmen ergen kız kıskançlığı gibi yazilanlar.ne biliyorsun hem 5 dakika olduğunu.ne performanslı erkekler var. Size denk gelmemiş olması olmadığını göstermez.bubarada prezervatifle sevişeceğime hamile kalırım daha iyi.madem bu kadar günah, hamile kalmak daha zor olsaydı.ne yapalım yani.biz mi sitedik bu kuralları.işeme gelmiyorsa uymam.Eşinizin de prezervatif alerjisi mi vardı? Sinirleniyorum gerçekten. Hazır değilmişsiniz işte. Hazır deĝilken ürememeliyiz. Şimdi depresyona girdiyseniz lohusayken daha çok girebilirsiniz. Hazır değilseniz bebeği ilgisiz cahilce büyütebilirsiniz. Ben bu ihtimalleri bir çocuğun yaşayabilecek olmasına sinirleniyorum sırf eşiniz beyefendi 5 dakika rahat edecek diye...
Kimsem yok kimsem yok. Yoksa yok kardeşim. Yetişkinseniz kendinize bakabilecek yeterlilikte olmalısızınız. Kimse gelip çocuğumuza bakmak bize yardım etmek zorunda değil.
Herkes öyle mi canım.ne konular okuduk buralardaZaten bir aylık evliyken gebe kalmış.
Bir aylık evli insan ne yapar
hahaha ay güldüm akşam akşamBu ne ayrıntı arkadaş ya.bir de bana kıskanç derler.millet delirmiş kız keyfince sevişti diye.siz de sevişiyorsunuz tahminimce ama niye bu kadar sinirlendi herkes anlayamadım valla.tamam hata etmişsin denir de resmen ergen kız kıskançlığı gibi yazilanlar.ne biliyorsun hem 5 dakika olduğunu.ne performanslı erkekler var. Size denk gelmemiş olması olmadığını göstermez.bubarada prezervatifle sevişeceğime hamile kalırım daha iyi.madem bu kadar günah, hamile kalmak daha zor olsaydı.ne yapalım yani.biz mi sitedik bu kuralları.işeme gelmiyorsa uymam.
Evet ya.bu günlerde farkettiysen herkeste bir cinsel hayat yaşadığı belli olan kişilere karşı bir öfke var.bazıları için işler iyi gitmiyor sanırım.ya da sadece benim cinsel hayatım iyi olabilir egosu var.öyle hissediyorum.bu ne celal yani.benim gibi birine bile fazla geldi.herkes kendine göre buluyor birini illa ki. Abartılacak da birşey yok aslında.hahaha ay güldüm akşam akşamben de şaşırdım kızın korunmasına bu kadar laf sokmalarına. ben de vajinusmus yendim evliliğimin ilk ayında yani vajinusmus gibi bir illeti yenerken asla korunmak önemli olmuyor. çok şükür hamilelik durumu olmadı (allah aratmasın) ama olabilirdi de yani bu kadar yargılamak niyedir noluyor abii
ay Ferhans ya kim kimin performasını ne etsin bize ne yahuBu ne ayrıntı arkadaş ya.bir de bana kıskanç derler.millet delirmiş kız keyfince sevişti diye.siz de sevişiyorsunuz tahminimce ama niye bu kadar sinirlendi herkes anlayamadım valla.tamam hata etmişsin denir de resmen ergen kız kıskançlığı gibi yazilanlar.ne biliyorsun hem 5 dakika olduğunu.ne performanslı erkekler var. Size denk gelmemiş olması olmadığını göstermez.bubarada prezervatifle sevişeceğime hamile kalırım daha iyi.madem bu kadar günah, hamile kalmak daha zor olsaydı.ne yapalım yani.biz mi sitedik bu kuralları.işeme gelmiyorsa uymam.
hııı evet çatlıyoruz hepimiz kıskançlıktan.Evet ya.bu günlerde farkettiysen herkeste bir cinsel hayat yaşadığı belli olan kişilere karşı bir öfke var.bazıları için işler iyi gitmiyor sanırım.ya da sadece benim cinsel hayatım iyi olabilir egosu var.öyle hissediyorum.bu ne celal yani.benim gibi birine bile fazla geldi.
Bile isteye hata yapmış işte.isteyerek hata yapmış.kızmanın mânâsı ne.zaten bilinçli bir hata var ortada.kız da zaten lafı yuvarlayarak bunu itiraf etmiş.itirafçı birinin üstüne gitmek mantıksız.bilmiyordum dememiş ki kız.orasını karıştırmayın artık demiş.bilmemekten kaynaklanmıyor ki.artı pişmanım da demiyor.hata yapası gelmiş.ne olursa olsun böyle bir durumun içinde olmak istemiş.bilerek yanlış davranmış zaten.sürpriz, mucize falan diyerek anlatmaya çalışmış ama belli ki laf olsun diye yani.kendi de inanmıyor buna.anlaşılıyor zaten.ay Ferhans ya kim kimin performasını ne etsin bize ne yahu
evet kız korunuyorum demedi, o konuda bir gereksiz münakaşa oldu, onu ben de kabul ediyorum ama konunun kalan kısmı içi
8 senedir birliktelermiş yahu...
8 sene! 8 senede ülkede rejim değişti be.
8 senedir sevişmedin mi?
hadi sevişmedin
e sevişince çocuk olacağını da mı hiç düşünmedinleylekler mi getiriyor sanıyordun nedir yani.
insan 8 senelik sevgilisiyle korunmaydı, bebekti, bunların planlamasıydı zamanlamasıydı vs. gibi şeyleri konuşmaz mı?
bu kız düğün balayı bile konuşmamış ki
ülke değiştirecek, bu en az 1 senedir belli, dil öğrenmeye keyfi yetmemiş! bak hele keyfe bak.
senin de yukarıda yazdığın gibi bile isteye yaşamış işte. e öyle yaşarsa yani olacağı bu.
hııı evet çatlıyoruz hepimiz kıskançlıktan.
yahu bunda kıskanacak kısım da neyse epi topu bi 2 ay sevişmişliği var kızın gidecek anasının yanına daha da kocayı ne zaman görecek acaba
2 ay sevişti diye çatlaya çaylaya öldük hepimiz.
Sendeki beyni kuşa taksak ters bile uçamaz.Bu ne ayrıntı arkadaş ya.bir de bana kıskanç derler.millet delirmiş kız keyfince sevişti diye.siz de sevişiyorsunuz tahminimce ama niye bu kadar sinirlendi herkes anlayamadım valla.tamam hata etmişsin denir de resmen ergen kız kıskançlığı gibi yazilanlar.ne biliyorsun hem 5 dakika olduğunu.ne performanslı erkekler var. Size denk gelmemiş olması olmadığını göstermez.bubarada prezervatifle sevişeceğime hamile kalırım daha iyi.madem bu kadar günah, hamile kalmak daha zor olsaydı.ne yapalım yani.biz mi sitedik bu kuralları.işeme gelmiyorsa uymam.
8 yil iliski yasarken bir sekilde irak’a gideceginizi tahmin ediyordunuz bence, keske burdayken dil ogrenseydiniz.Eşimle 8 yıl sonra çok severek evlendik ama balayına bile gidemedik herşey çok ani gelişti evimizde üç gün kaldık iraga geldik çünkü o ırak erbilde çalışıyordu son bir yıldır burada birkaç yıllığına iş aldılar getirisi gerçekten iyi Türkiye'deki evimiz kira ve geleceğimiz için çalışması gerekiyor burda ancak ayrı kalmak istemedim burada eşim bir ev tuttu geldik birlikte iki ay oldu. İlk defa ailemden ve sevdiğim herkesten bu kadar ayrı kalmak bana koydu tabi alışkın değilim annem babam arkamdan çok ağladılar. Neyse daha sonra burada hamile olduğumu öğrendim. Hemde daha üç aylık evliyiz neden oldu neden korunmadiniz gibi şeyler söylemeyin çünkü bize de sürpriz ve mucize oldu Rabbim verdi çok şükür. Ancak garip olan ben kendimi cok kötü hissediyorum burada dil bilmemek ha deyince sevdiklerimi görememek bana çok koyuyor akşam eşim işten gelene kadar kafayı yiyorum hamileliğimde zor geçiyor sürekli bulantım var ona yemek yaparken bile zorlanıyorum. Zaten bu yüzden eşimle Aralık'ta dönüyoruz Türkiye'ye ancak o geri çalışmaya dönecek ben hamile halimle annemgilde kalacagim çünkü burada sağlık sektörü yetersiz bebeğimin sağlığı için buna mecburuz. Anlayacaginjz sürpriz gebelik gurbet tekrar ayrı kalacak olmak hepsi üst uste geldi. Bir an önce turkiyeye gitmek istiyorum annemi ailemi çok özledim. Ama bebeğimi buraya getirmek de asla istemiyorum iki üç ayda bir gelirim yanınıza diyor. Onu çok severek evlendim ancak bu yaşananlar bana ağır geldi niye böyle hissediyorum bilmiyorum.. ne yapabilirim geçecek mi bu hisler
Terbiyesiz seviyesiz.umarım banlanırsın.Sendeki beyni kuşa taksak ters bile uçamaz.
Siz, konuyu ne olursa olsun mutlaka kendi sevişgenliğinize getiriyorsunuz Ferhans. Hiç farketmiyor domatesin faydaları diye bir konu açılsa ondan bile sevişmek sevişememeğe bağlayıveriyorsunuz.Bu ne ayrıntı arkadaş ya.bir de bana kıskanç derler.millet delirmiş kız keyfince sevişti diye.siz de sevişiyorsunuz tahminimce ama niye bu kadar sinirlendi herkes anlayamadım valla.tamam hata etmişsin denir de resmen ergen kız kıskançlığı gibi yazilanlar.ne biliyorsun hem 5 dakika olduğunu.ne performanslı erkekler var. Size denk gelmemiş olması olmadığını göstermez.bubarada prezervatifle sevişeceğime hamile kalırım daha iyi.madem bu kadar günah, hamile kalmak daha zor olsaydı.ne yapalım yani.biz mi sitedik bu kuralları.işeme gelmiyorsa uymam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?