Hamile ve gurbette olmak. Gerçekten depresyona girdim kimseye diyemiyorum nasıl yeneceğim bunu 😪

Hayatına giren erkekler çok şanslı prezervatifi bile reddedip korunma sorumluluğunu da üstleniyorsun ama hâlâ da yalnızsın Bu arada sen çok eşli olduğun için prezervatif şart. Bir de sağlıkçısın nasıl oluyor bu bilmiyorum ama cinsel yolla bulaşan milyor hastalığı bizden iyi bilmen lazım.

Sanıldığı kadar tehlikeli olduğunu düşünmüyorum.onun için ohooo çok uç noktalar lâzım.bizim milletteki bu ölümüne hastalık korkusu nereden geliyor hiç anlamıyorum.hem o tarz hastalıklar için çok uç noktalar lâzım hem de hijyensiz ortamlar lâzım.savaş ortamı mesela.ölme eşeğim olma.yani isteseniz de o şartları sağlayamazsınız.haa arada siğildir, mantardır tarzı hafif şeyler olabilir.onlarda da tedavi olursun.o işler o kadar basit olsa dünyada insan mı kalırdı?

Ooo o zaman siz sürekli hamile kalırsınız. Korunmadan ilişki yaşarsanız bu mucize olmuyor. Evlenmeden önce biliyordunuz adamın orada çalışacağını bunu bilipte evlenmişsiniz yani bu saatten sonra yapacak birşey yok 2ayda bir kocam yanına gelecekse neden evlendin ? Bide üstüne 3aylık evlilikte hamilelik nerden tutsan elinde kalır bu mevzu çok saçma.

En güzel tedavi önlemdir. Hastalıktan korkacaz tabii ki hayat kalitesi çok önemli. Hastalık olmasa bile hormonları etkileyen o kadar ilacı vücuda yüklemeyi doğru bulmuyorum. Bizde hep eşim korunuyor çünkü ben vücuduma o kadar ilaç girmesini istemiyorum. Prezervatif de senin sandığın gibi öcü değil.

Olay babası değilki çocucuğun ailesinin yanına gidip hem kendine hem çocuğa baktıracak insan olması. Eşi işe gidecek sonuçta evde yine tek başına bebekle kalacak bunu göze alamıyor belliki yoksa yok sağlık sistemi kötüyümüş falan bahane bunlar orada insanlar hiç doğurmuyor sanki.

Prezervatifle sevişceğime hamile kalırım mı? Gerçekten çocuk yapmanın, dünyaya bir can getirmenin 5 veyahut sizin deyiminizle dakikalar boyuuu süren eylemin tadı kaçmasın diye gerçekleştiğini mi düşünüyorsunuz?? Korkunç yemin ediyorum, şu an hamileyim. Psikolojim bozuk, gurbette, bebeğimi çok uzun süre babası görmeden büyüteceğimi yazacağım ve gelen cevaplara biri senin sevişmeni kıskanıyorlar diyecek hahahhahaha komik.

Asıl başkaları gelmiş üstüne.

Burada ki kişilerin size yardımcı olacağı,çözüm sunacağı bir konu yok en fazla psikoloğa gidin denebilir.Sonuçta eşiniz çalışmak zorunda,siz orada kalmak istemiyorsunuz bu durumda sadece psikolojinizin düzelmesi lazım

Bebek orda doğmasın ya ailenizin yanına dönün bilmediğiniz bir yerde aşırı zor olur herşey

Ben de yurtdışına taşındım, eşim öncesinde herşeyimi hazırlamıştı, dil kursumu, mesleki kurslarımı, arkadaş yapabileceğim ortamları vs. Ben gelir gelmez koşa koşa dil kursuna gittim. Şimdi bir yandan part time çalışıyorum bir yandan mesleki edindirme kurslarına başladım , motivasyonum yüksek, moralimde gayet iyi. Malesef kendine nefes alabileceğin ortam oluşturmamışsın. İlk kez gurbet ve hamilelikle beraber felaket çanları çalmış. Keşke planlı olsaydın, şimdi geri Türkiye’ye dönüp bebeği eşinden uzakta doğuracaksın, yazık adamada üzüldüm. Eşi adapte olamayıp , uğraşmayıp sırtını dönüp gidiyor onuda yalnız bırakıyor yazık valla

Prezervatif hap değil ya hanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…