Hamile ve gurbette olmak. Gerçekten depresyona girdim kimseye diyemiyorum nasıl yeneceğim bunu 😪

ozkangul3012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
209
-13
16
25
Eşimle 8 yıl sonra çok severek evlendik ama balayına bile gidemedik herşey çok ani gelişti evimizde üç gün kaldık iraga geldik çünkü o ırak erbilde çalışıyordu son bir yıldır burada birkaç yıllığına iş aldılar getirisi gerçekten iyi Türkiye'deki evimiz kira ve geleceğimiz için çalışması gerekiyor burda ancak ayrı kalmak istemedim burada eşim bir ev tuttu geldik birlikte iki ay oldu. İlk defa ailemden ve sevdiğim herkesten bu kadar ayrı kalmak bana koydu tabi alışkın değilim annem babam arkamdan çok ağladılar. Neyse daha sonra burada hamile olduğumu öğrendim. Hemde daha üç aylık evliyiz neden oldu neden korunmadiniz gibi şeyler söylemeyin çünkü bize de sürpriz ve mucize oldu Rabbim verdi çok şükür. Ancak garip olan ben kendimi cok kötü hissediyorum burada dil bilmemek ha deyince sevdiklerimi görememek bana çok koyuyor akşam eşim işten gelene kadar kafayı yiyorum hamileliğimde zor geçiyor sürekli bulantım var ona yemek yaparken bile zorlanıyorum. Zaten bu yüzden eşimle Aralık'ta dönüyoruz Türkiye'ye ancak o geri çalışmaya dönecek ben hamile halimle annemgilde kalacagim çünkü burada sağlık sektörü yetersiz bebeğimin sağlığı için buna mecburuz. Anlayacaginjz sürpriz gebelik gurbet tekrar ayrı kalacak olmak hepsi üst uste geldi. Bir an önce turkiyeye gitmek istiyorum annemi ailemi çok özledim. Ama bebeğimi buraya getirmek de asla istemiyorum iki üç ayda bir gelirim yanınıza diyor. Onu çok severek evlendim ancak bu yaşananlar bana ağır geldi niye böyle hissediyorum bilmiyorum.. ne yapabilirim geçecek mi bu hisler

Mune Konu bdv ye tasinsa daha iyi olur. Korunurken nasil hamile kalabildiniz saskinim korunma yontemi dediginiz sey umarim geri cekilme degildir. Sabredin bir sure mecburen turkiyeye donunce duzelir ruh haliniz.

Mune Konu bdv ye tasinsa daha iyi olur. Korunurken nasil hamile kalabildiniz saskinim korunma yontemi dediginiz sey umarim geri cekilme degildir. Sabredin bir sure mecburen turkiyeye donunce duzelir ruh haliniz.
İyi ki korunmaya ilgili bişey yazmayın demişim sağolun soruya gelince inşallah duzelr.

İyi ki korunmaya ilgili bişey yazmayın demişim sağolun soruya gelince inşallah duzelr.
Siz yazmayin dediniz diye yazmayalim olur. Esinizin turkiyede calisma gibi bir imkani olamaz mi acaba? Ayri ayrida zor olacak ikiniz icinde hele bebek dogdugunda.

Siz yazmayin dediniz diye yazmayalim olur. Esinizin turkiyede calisma gibi bir imkani olamaz mi acaba? Ayri ayrida zor olacak ikiniz icinde hele bebek dogdugunda.
Yazmayın dediysem bı sebebi vardır açıklamasını yapmak istemiyorumdur yatak odamın olamaz mı. Şu anda imkan yok ileride bakacagiz

Yazmayın dediysem bı sebebi vardır açıklamasını yapmak istemiyorumdur yatak odamın olamaz mı. Şu anda imkan yok ileride bakacagiz
O zaman korunurken oldu demeseydiniz ben kac senedir korunuyorum hic mucizeyle karsilasmadim. Korunma yonteminizde bir problem olmali. Soyleyinki bizde sizi duzeltelim baskalarida mucize yasamasin ya da siz tekrar yasamayin.

O zaman korunurken oldu demeseydiniz ben kac senedir korunuyorum hic mucizeyle karsilasmadim. Korunma yonteminizde bir problem olmali. Soyleyinki bizde sizi duzeltelim baskalarida mucize yasamasin ya da siz tekrar yasamayin.
Benim özel bir rahatsızlığım hanım efendi ve bunu burda söyleyemem yani anlayacaginiz ilaç veya başka herhangi bir korunma yöntemi bu yüzden kullanmam yasak doğal yollarla da yeteri kadar korunmamisiz sonuç olarak şu an bir anneyim ve bunu burda tartışmak anlamsız ben depresyona girmiş bir anneyken size korunma yollarini açmak için açmadım bu soruyu

Ne kadar çok konu açmışsınız bi sakın "hamileyim kediden tiksindim" "muhabbetkuşum beni terk etti sanıyor" birde burası
Demek ki dolmuşum. Demek ki yeni katıldığım için hepsini danışmak istemiştim sizin gibi dalga geçmeye çalışanlar olacağını bilsem yazmazdim gülmek istiyorsanız başka soruya iyi gunler

Anladim. Keske esiniz korunsaydi ama olan olmus. Cocuk dogduktan sonra dikkatli olun belki spiral takabilirsiniz ya da esiniz fedakarlik yapabilir. Ben sizi kizdirmak uzmek icin soylemiyorum psikolojiniz zaten bozulmus ama ogrenin sizde bazi seyleri. Su an kendinizi oyalayacak hobiler bulun desem surekli kusuyormussunuz onu yapabilir misiniz bilemedim.

Demek ki dolmuşum. Demek ki yeni katıldığım için hepsini danışmak istemiştim sizin gibi dalga geçmeye çalışanlar olacağını bilsem yazmazdim gülmek istiyorsanız başka soruya iyi gunler
Gülmekten maksadım hepsini bir konu altında derleyip yazabilirdiniz tabiki hepimizin derdi sıkıntısı olunca buraya yazıyoruz ama akışa bakıyorum siz bir orda bir burda onu demek istedim Allah başka dert vermesin ne diyeyim.!

Genelde sürekli kusuyorum bide gurbette olduğum için gidecek gelecek kimsem yok bu beni çok bunaltiyor enelde evde vakit geçiriyorum telefonla

Genelde sürekli kusuyorum bide gurbette olduğum için gidecek gelecek kimsem yok bu beni çok bunaltiyor enelde evde vakit geçiriyorum telefonla
Izlemek istediginiz dizi film varsa izleyin bu donem. Kitap okuyun. Ebeveynlik hakkinda videolar izleyin. Turkiyede gebe okulu var belki videolari vardir dogum aninda ve sonrasinda yapilmasi gerekenler anlatiliyor.

Eşinizin de prezervatif alerjisi mi vardı? Sinirleniyorum gerçekten. Hazır değilmişsiniz işte. Hazır deĝilken ürememeliyiz. Şimdi depresyona girdiyseniz lohusayken daha çok girebilirsiniz. Hazır değilseniz bebeği ilgisiz cahilce büyütebilirsiniz. Ben bu ihtimalleri bir çocuğun yaşayabilecek olmasına sinirleniyorum sırf eşiniz beyefendi 5 dakika rahat edecek diye...

Kimsem yok kimsem yok. Yoksa yok kardeşim. Yetişkinseniz kendinize bakabilecek yeterlilikte olmalısızınız. Kimse gelip çocuğumuza bakmak bize yardım etmek zorunda değil.

Izlemek istediginiz dizi film varsa izleyin bu donem. Kitap okuyun. Ebeveynlik hakkinda videolar izleyin. Turkiyede gebe okulu var belki videolari vardir dogum aninda ve sonrasinda yapilmasi gerekenler anlatiliyor.
Teşekkürler deneyeceğim

Peki tamam siz haklısınız dert açmak olgunluk arasında ki bağlantıyı harika cozmussunuz

Ben kimse bana bakmak zorunda demedim bu dönemi atlatmak için neler iyi gelir dedim insanca bişey danıştım hata ettim sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…