Hamile ve mutsuz...

O olaydan sonra psikolojim toparlanamadı bir türlü zaten.Hep gardımı almış şekilde yaşıyorum ve normal bir olayın ardında bile art niyet arıyorum vs....Ben de anası babası ayrı bir çocuk olarak yetiştim.O mesjları görene kadar çocukları çok benimsemiştim.Ama o olaydan sonra yakın olamıyorum bir türlü.Kötü davranmıyorum ama can ciğer de olamıyorum.Kim nasıl yargılarsa yargılasın ama elimde değil.Sürekli kendime kızıyorum of off insanın kendi kendine ettiğini kimse etmiyor vesselam...

Geçmiş konunuzu okumdum da siz çok haklısınız.
Eşinizin eski eşe yazdıkları kesinlikle kabul edilemez şeyler.
Güvenmemekte ve davranışlarına sinir olmakta çok haklısınız.
Çocuklarınıda gereksiz yere bir savunma içinde eşiniz.
Allah size bol sabır versin işiniz çok zor.
Bidaha hatasını yakalarsanız affetmeyin derim.

Bir kez daha yakalarsam yapacak bir şey yok zaten.O yoluna bakar ben yoluma.Kendime de kızıma da bakarım Allah'ın izniyle.

/: Bu eski olay kapandı mı peki?

/: Bu eski olay kapandı mı peki?

Bilmiyorum görüşüp görüşmediklerini.Ama yakalarsam da şaşırmam.geçen ay bir kavgamız olmuştu,bebeğim için alışveriş yapmak istemiştim kabul etmemişti ama onlara para yollamıştı.Kavga esnasında o kadına kötü bir söz ettim ve beni kulaklarımdan tutup öyle bir sarstı ki...Ne olduğumu bilemedim.Demem o ki inanmıyorum kocama..

Off gerçekten çok can sıkıcı durumlar..Eşiniz ne istediğinin ne yaptığının hala farkında değil bana göre.Olan size oluyor işte bu bencil adam yüzünden.Allah yar ve yardımcınız olsun, inşallah bebeğiniz çok güzel şeyler katar hayatınıza.Eşinizin de bir an önce silkelenip kendine gelmesini temenni ediyorum.

Son düzenleme:

Bilmiyorum kendine gelir mi gelmez mi ama ben gün be gün tükeniyorum bu evde.Ben üzüldükçe yavrum nasıl çırpınıyor karnımda.Üzülmeyeceğim diyorum ama elimde değil.

niye ayrılmış bu kadar kıymetlıymıs madem eskı eşi ?

bence eşinin sorunları var...

Kaç yaşındasın?

Ve evet neden boşanmışlar madem bu kadar kıymetliymiş kadın mı terketmiş adamı:26:
Eski konunla bağlantılı olarak da senin davranışlarına fazla fazla tepki veriyo olabilir:44:

Aşırı tepki göstermişsiniz, ancak eşiniz hamileliğinizin son dönemlerinde oluşunuz ve bu süreçte aşırı hassas ve neredeyse her şeyden üzülen bir yapıya sahip olabileceğinizi düşünmeliydi. Bu süreçte çocuğunu evde istemediğiniz algısına sahipse tabi durum değişir. Burada empati devreye girmez ve daha önceki olumsuzluklar, varolan durumu açıklamaya ve yorumlamaya yeter kişi için.

Fazla hassas olduğunuz bir dönemdesiniz. Bu tür küçük şeyler için eşinizle aranızı bozmayın. O çocuğa da kendi çocuğunuz gibi ilgi gösterebilmenizi dilerim ayrıca. Eminim çokça korkmuştur o diyaloglar sonrası. Ona da yazık. Kimse ailesinin parçalanmış olmasını ve başka birine muhtaç kalmayı istemez, çocuk olsa bile.

Kendinizi üzmeyin ve sıkmayın. Bu tür durumları kabullenmek hamilelik hassasiyetinin dışında da bazı insanlar için kolay olmuyor. Sizinle mi yaşıyor bilemiyorum, ancak ne ekerseniz onu biçersiniz. Bugün ona sevgi, şefkat gösterirseniz ilerde aynını sizden sakınmaz, üvey olsa bile.

23 yaşındayım.Evet kadın terk etmiş.Eski konu evliliğimize onulmaz yaralar açtı maalesef....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…