- Konu Sahibi Ocimum basilicum
-
Evet, sen anlayabiliyorsun işte beni. Birazda utanıyorum işin özü. Zaten sınıftakiler benden 4-5 yaş küçük çoğu bekar. Bende olabildiğince bol giyineceğim ve belli olana kadar kimseye söylememeyi düşünüyorum. Hocalar zorluk bile çıkarabilir.
Bulantı için olmazsa ilaç kullanayım.
Çok teşekkür ederim canım. :)
2. dönem mecburen kalacak artık.
aynı değil belki ama geçen yıl birinci dönem hamileydim yüksek lisans in son dönemiydi. çalışıyordum üstelik ve 7 aylık hamileyken bitirdim. haftada 1 kez iş çıkışı akşamları ders icin okula gidiyordum ve y.lisans bitirme projem vardı.Merhaba kızlar; 4 yıllık evliyim ve hamişim.
Benim derdim üniversite. Bu ikinci üniversitem; son sınıf 4.sınıftayım ve alttanda derslerim var.
Kampüs evimden yaklaşık 1 saat 15 dk uzaklıkta ve derslerim genelde 8:30da başlayıp; 15:00e kadar devam ediyor. Minibüsle gidip geliyorum. Haliyle yorucu.
İkinci dönem Doğuma dek geliyor donduracağım zaten.
Benim derdim bu dönem....
Şimdi bu dönem bittiğinde hamileliğim 7 aylık olmuş olacak. Şuan 14 haftalık. Derslere devam zorunluluğum var; hergün dersim var ve hocalarım da çok anlayışlı değil. Birde kış mevsimine dek geliyor. İlk hamileliğim olduğu için tecrübem de yok, bu şekilde zor mu olur? Okula devam mı etsem yoksa dondursam mı karar veremedim?
Devam etsem bile yine bitmez bu dönem; ama en azından azalmış olur. Dersler bu hafta başladı; acil bir karar vermem lazım.
Çooooook stresliyim ve kararsızım!!!!
Ekleme: Doktorum; "şuan için bir sorun yok ama ileriki aylar için haliyle birşey diyemem" diyor.
Yok bırakacak değilim zaten, sadece dondurmayı düşündüm. Kışın gelmesi maalesef çok olumsuz bir durum benim için.Binlerce kadın doğuma kadar türlü işlerde çalışıyor. Okumak çalışmanın yanında daha bile basit. Okulu bırakacak bir sebep göremedim. Kış geliyorsa geliyor, ne var yani...
Evet, yürüme mesafem var.Hocaların bisey demeye hakkı yok ben 21 yaşındayım ama intibak dönemi olduğu için kendimden küçüklerle derse girdim. Onlar bisey demedi merak ettiler okurken evli olmayı hamile olmayı üstüne üstlük samimiyet arttırdılar.
Bulandım benim 7. Aya kadar sürdü. O yüzden kendini kötü hissetme. Ama evin biraz uzak..
Yürümek zorunda kalcak mısın çok fazla
Bu önemli.
Merhaba kızlar; 4 yıllık evliyim ve hamişim.
Benim derdim üniversite. Bu ikinci üniversitem; son sınıf 4.sınıftayım ve alttanda derslerim var.
Kampüs evimden yaklaşık 1 saat 15 dk uzaklıkta ve derslerim genelde 8:30da başlayıp; 15:00e kadar devam ediyor. Minibüsle gidip geliyorum. Haliyle yorucu.
Şimdi bu dönem bittiğinde hamileliğim 7 aylık olmuş olacak. Şuan 14 haftalık. Derslere devam zorunluluğum var; hergün dersim var ve hocalarım da çok anlayışlı değil. Birde kış mevsimine dek geliyor. İlk hamileliğim olduğu için tecrübem de yok, bu şekilde zor mu olur? Okula devam mı etsem yoksa dondursam mı karar veremedim?
Devam etsem bile yine bitmez bu dönem; ama en azından azalmış olur. Dersler bu hafta başladı; acil bir karar vermem lazım.
Ekleme: Doktorum; "şuan için bir sorun yok ama ileriki aylar için haliyle birşey diyemem" diyor.[/QUOTE ben gidebildiğin kadar git derim çocuk olduktan sonra hiç konsantre olamıyorsun bende sizin gibi son sınıfın ilk döneminde hamile kaldım ilk dönem iteleyerek bitti tek dersim kaldı ama ikinci dönem maalesef Doktorum izin vermedi erken Doğum riskim vardı
Ben gidebildigin kadar git derim ben de üniversite son sınıfta hamile kaldım ilk dönem iteleyerek gittim tek dersim kaldı ama ikinci dönem Doktorum izin vermedi erken Doğum riskim vardı çocuk olduktan sonra daha zor konsantre oluyorsun hiç bırakıp gidesim gelmiyor nasıl ders çalışırım tam bi muammaMerhaba kızlar; 4 yıllık evliyim ve hamişim.
Ekleme: Doktorum; "şuan için bir sorun yok ama ileriki aylar için haliyle birşey diyemem" diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?