- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
- Konu Sahibi Ocimum basilicum
-
Arabamız var ama ehliyetim yok maalesef. Eşimin mesai saatleride uymuyor; uysa beni bırakıp alır. Çok rahatlarım. Ben merkezdeyim; 1 saat 15 dklık uzaklıktayım. genelde arkadaşlarım hep üniversite civarı ev ve yurtlarda.Arabanız varsa eşiniz bu dönemlik size verirse baya iyi olur. Ya da okula beraber gidebileceğiniz birisini bulsanız, sınıf arkadaşınız falan... Toplu taşımada baya zorlanırsınız son dönemler.
Merhaba kızlar; 4 yıllık evliyim ve hamişim.
Benim derdim üniversite. Bu ikinci üniversitem; son sınıf 4.sınıftayım ve alttanda derslerim var.
Kampüs evimden yaklaşık 1 saat 15 dk uzaklıkta ve derslerim genelde 8:30da başlayıp; 15:00e kadar devam ediyor. Minibüsle gidip geliyorum. Haliyle yorucu.
İkinci dönem Doğuma dek geliyor donduracağım zaten.
Benim derdim bu dönem....
Şimdi bu dönem bittiğinde hamileliğim 7 aylık olmuş olacak. Şuan 14 haftalık. Derslere devam zorunluluğum var; hergün dersim var ve hocalarım da çok anlayışlı değil. Birde kış mevsimine dek geliyor. İlk hamileliğim olduğu için tecrübem de yok, bu şekilde zor mu olur? Okula devam mı etsem yoksa dondursam mı karar veremedim?
Devam etsem bile yine bitmez bu dönem; ama en azından azalmış olur. Dersler bu hafta başladı; acil bir karar vermem lazım.
Çooooook stresliyim ve kararsızım!!!!
Ekleme: Doktorum; "şuan için bir sorun yok ama ileriki aylar için haliyle birşey diyemem" diyor.
Kişiden kişiye değişir o kadar rahat bir hamilelik geçirdim ki...Hamilelik zaten yorucu bildiğim kadarıyla bir de okuldu sınavlardı üst üste stres sebebi.
Ben olsam hamile kaldığım an dondururdum
Yok yok asla bahane değil, harcımı yatırdım. Ders kaydımı seçimimi bile yaptım. Okula koşarak giden tiplerden oldum hep. :)
Sadece kendime hiç güvenim yok İşin içine hamilelik girince.Hamileliğe adapte olamadım.
Daha bulantılarım bitmedi. Ya hep devam ederse? Karnım büyüdükçe herkes garipser mi? Derslerin çoğu laboratuvarda; mikroskop, tahlil ve genetik çalışmalar üzerine; hocalar zorluk çıkarır mı? Ya grip olursam yatmam gerekirse vs gibi türlü saçma senaryolar var kafamda.
Ama devam edeceğim galiba, gittiği yere kadar artık. :)
Gidebikirsin.7.ay gayet iyi hissettiğim bir aydı.son ay biraz zor onum dışında zorluk yaşmadım.hergün 8-5 çalıştım.belki tuvalete gtme sıklığı artabilir 7. Ayda.en arkaya oturup wc ye gider gelirsinizMerhaba kızlar; 4 yıllık evliyim ve hamişim.
Benim derdim üniversite. Bu ikinci üniversitem; son sınıf 4.sınıftayım ve alttanda derslerim var.
Kampüs evimden yaklaşık 1 saat 15 dk uzaklıkta ve derslerim genelde 8:30da başlayıp; 15:00e kadar devam ediyor. Minibüsle gidip geliyorum. Haliyle yorucu.
İkinci dönem Doğuma dek geliyor donduracağım zaten.
Benim derdim bu dönem....
Şimdi bu dönem bittiğinde hamileliğim 7 aylık olmuş olacak. Şuan 14 haftalık. Derslere devam zorunluluğum var; hergün dersim var ve hocalarım da çok anlayışlı değil. Birde kış mevsimine dek geliyor. İlk hamileliğim olduğu için tecrübem de yok, bu şekilde zor mu olur? Okula devam mı etsem yoksa dondursam mı karar veremedim?
Devam etsem bile yine bitmez bu dönem; ama en azından azalmış olur. Dersler bu hafta başladı; acil bir karar vermem lazım.
Çooooook stresliyim ve kararsızım!!!!
Ekleme: Doktorum; "şuan için bir sorun yok ama ileriki aylar için haliyle birşey diyemem" diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?