hamile

C polikistik over dedi mi sana ?
Eşinin de sperm değerler önemli
Klomen ve iğne basit tedavi
Doktorun seni yönlendirecek
Demedi ilk ama östrojen hormonumun düşük olduğunu görünce dedi ama ben sonradan arastrınca daha iyi anldım esşime butun testler yapıldı onun degerleri çok iyi çıktı onda bir sorun yok dün adet oldum bugun tekrar gtcem doktora

Canım ben düzcede oturuyorum. Ben hem tıp hem devlet hem de özel muayenehaneye gittim. Özele 60 lira verdim muayene hatta annem dalga gectı bı cuval sogan alsaydın daha çok faydası olurdu dite :)) hep aynı cevaplar o kadar yoruldum kendımden nefret etmeye başladım. Her gun birinın dogum yaptgını duydukca ve hanıle oldugunu öğrendıkce kendimden nefret etmeye basladım. Bi sene korunduk ama sadece dışa sperm akıtma seklınde. Herhangı ılac kullanmadm canm. Allah sanada kolaylık versin en kısa surede hamile kalırsın inşallah canım.. Senınle aynı olayları yasayan arkadasım hamıle suan. Bende baska doktora gıdıcem bu sefer bakalm...
Canım herkesin hormonları baska boşver milleti öyle düşünürsen işin içinden çıkamazsn bosver ben bugun tekrar gtcem adet oldum bakalım tekrardan başlicam tedavye bu ay

Demedi ilk ama östrojen hormonumun düşük olduğunu görünce dedi ama ben sonradan arastrınca daha iyi anldım esşime butun testler yapıldı onun degerleri çok iyi çıktı onda bir sorun yok dün adet oldum bugun tekrar gtcem doktora

Haydi bol şans

Canm smdi cıktım doktordan benm simir testi sonucumu gösterdim yarayı yakmamız lazm dedi adetn bttıkten sonra gel yakalım dedi yaktıktan sonra 3 hfta ilişki yok 1.5 ayda tedavi yok dedi simirin sonucunu eve gidince iyice incelicem

Canm smdi cıktım doktordan benm simir testi sonucumu gösterdim yarayı yakmamız lazm dedi adetn bttıkten sonra gel yakalım dedi yaktıktan sonra 3 hfta ilişki yok 1.5 ayda tedavi yok dedi simirin sonucunu eve gidince iyice incelicem

Geçmiş olsun canım benim

Canım herkesin hormonları baska boşver milleti öyle düşünürsen işin içinden çıkamazsn bosver ben bugun tekrar gtcem adet oldum bakalım tekrardan başlicam tedavye bu ay

Bende adet oldum yine :)) Tabii ki canın Allah tan ümit kesilmez sonuna kadar ilerle....

Back
X