- 25 Haziran 2020
- 12
- 10
- 38
- 35
- Konu Sahibi denizeren89
-
Hamile reyonundan aldım. Hamileliğe özel olmayan pantolonun kaç beden olursa olsun uyması mümkün değil şu an :) Ama HM'den 38 beden bir chino pantolonum vardı. Onun hamile versiyonunun 40'ını aldım. Gerçekten de bacaklar hafif bol oldu ama son 3 ayda o genişlik işe yarayacak bence.hamile reyonlarından almıyor musunuz??? merak ettim aldıklarınızı da paylaşabilir misinizi :)
Bebişim için teşekkür ederiz, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Tişörtlerim olmamaya başladı bende magazadan alırken artık m beden yerine xl alıyorum bol bol çok rahat oluyorKızlar selam hamilelikte büyüyen karnımıza bir şeyler bulmakta ben çok zorlanıyorum, bulamıyorum. Siz neler alıyorsunuz? Memnun kalmadıklarınız neler? Nelere dikkat edim alırken. Eminim ki aranızda benim gibi zorlananlar vardır.
16. haftadayım ve artık eski kıyafetlerim olmamaya başladı. Nerelere bakıyorsunuz?
Canım selam,aynı haftadayız. Ben trendyoldan elbise aldım. Geçenlerde kadıköyde butiklerinden yine bol kesim elbiseler aldım. Kış için hamile taytı ancak. Yazı elbiselerle geçiririm herhalde.Kızlar selam hamilelikte büyüyen karnımıza bir şeyler bulmakta ben çok zorlanıyorum, bulamıyorum. Siz neler alıyorsunuz? Memnun kalmadıklarınız neler? Nelere dikkat edim alırken. Eminim ki aranızda benim gibi zorlananlar vardır.
16. haftadayım ve artık eski kıyafetlerim olmamaya başladı. Nerelere bakıyorsunuz?
Yaz ayları zaten tiril tiril elbiseler alabilirsin salaş tişört altına tayt kullanıyordum benKızlar selam hamilelikte büyüyen karnımıza bir şeyler bulmakta ben çok zorlanıyorum, bulamıyorum. Siz neler alıyorsunuz? Memnun kalmadıklarınız neler? Nelere dikkat edim alırken. Eminim ki aranızda benim gibi zorlananlar vardır.
Lcwdan bir kot hamile pantolonu bir tayt birde evde rahatça giyebileceğim kapri aldım. Üstüme bol tişörtlerimden giydim. Tesettürlü olduğum için içime bol tişörtlerimden üstüne de gömleklerimi önünü kapatmadan giymeye devam ediyorumKızlar selam hamilelikte büyüyen karnımıza bir şeyler bulmakta ben çok zorlanıyorum, bulamıyorum. Siz neler alıyorsunuz? Memnun kalmadıklarınız neler? Nelere dikkat edim alırken. Eminim ki aranızda benim gibi zorlananlar vardır.
Kızlar selam hamilelikte büyüyen karnımıza bir şeyler bulmakta ben çok zorlanıyorum, bulamıyorum. Siz neler alıyorsunuz? Memnun kalmadıklarınız neler? Nelere dikkat edim alırken. Eminim ki aranızda benim gibi zorlananlar vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?