Hamilele Kıyafeti Bulamıyorum :( Siz ne alıyorsunuz?

denizeren89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2020
12
10
38
35
Kızlar selam hamilelikte büyüyen karnımıza bir şeyler bulmakta ben çok zorlanıyorum, bulamıyorum. Siz neler alıyorsunuz? Memnun kalmadıklarınız neler? Nelere dikkat edim alırken. Eminim ki aranızda benim gibi zorlananlar vardır.
16. haftadayım ve artık eski kıyafetlerim olmamaya başladı. Nerelere bakıyorsunuz?

Vala ben sadece 2 kıyafet almıştm trendyoldan.. Genelde salaş giymeyi sevdiğim için normal kıyafetlarim oluyondu

Benim 3 aylık acaba kilo mu aldım karnım mı büyüdü ayırt edemiyorum. 3 ayda büyür mü göbek bilemiyorum ama s yerine m beden almayı düşünüyorum şimdilik biraz salaş şeyler tulum yada elbise düşünüyorum hamile kıyafeti almam ben

Bana verilen tavsiye hamile pantolonunu kendi bedenimden 1 beden büyük almamdı. İleri aylarda bacaklar kalınlaşınca rahat olsun diye. Öyle aldım rahat oldu. 2 pantolon bir elbise aldım, yetiyor. H&M ve LCW'den aldım.

hamile reyonlarından almıyor musunuz??? merak ettim aldıklarınızı da paylaşabilir misinizi :)

Bebişim için teşekkür ederiz, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bende hamilelikte kıyafet ararken bu başlığı gördüm şimdi daha hamileliğin başındayım ama kıyafetler üzerime olmayınca ne alırım hiç bilmiyorum, hanımlar siz neler alıyorsunuz fikir verebilirmisiniz

hamile reyonlarından almıyor musunuz??? merak ettim aldıklarınızı da paylaşabilir misinizi :)

Bebişim için teşekkür ederiz, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hamile reyonundan aldım. Hamileliğe özel olmayan pantolonun kaç beden olursa olsun uyması mümkün değil şu an :) Ama HM'den 38 beden bir chino pantolonum vardı. Onun hamile versiyonunun 40'ını aldım. Gerçekten de bacaklar hafif bol oldu ama son 3 ayda o genişlik işe yarayacak bence.

Bir hamile pantolonu, bir de hamile taytı aldım. Taytı çok giyiyorum. Kalanı kendi giysilerim. Ama çoğu olmuyor birkaç bol tişört ve elbiseye kaldım.

kotlarim olmuyor artik hamile pantolonlari icin de henuz erken. Buyuk gelen bikac pantolonum vardi onlari giyiyorum ya da elbise.

Tişörtlerim olmamaya başladı bende magazadan alırken artık m beden yerine xl alıyorum bol bol çok rahat oluyor

LCW dan kot pantolon, DeFacto dan da iki tane tayt almıştım. Hamile reyonundan. Üst olarak bol olan her şey geliyor. Hatta bana xs kazaklarım bile gelmişti 7. Aya kadar.

Canım selam,aynı haftadayız. Ben trendyoldan elbise aldım. Geçenlerde kadıköyde butiklerinden yine bol kesim elbiseler aldım. Kış için hamile taytı ancak. Yazı elbiselerle geçiririm herhalde.

Yaz ayları zaten tiril tiril elbiseler alabilirsin salaş tişört altına tayt kullanıyordum ben

Lcwdan bir kot hamile pantolonu bir tayt birde evde rahatça giyebileceğim kapri aldım. Üstüme bol tişörtlerimden giydim. Tesettürlü olduğum için içime bol tişörtlerimden üstüne de gömleklerimi önünü kapatmadan giymeye devam ediyorum

Hamile paltolonu dışında hamile kıyafeti almadm salas elbise s degilde m sini aldim yada göğüs alti salas elbiselerin bi veya iki beden büyüğünü aldim sonrasındada kemerle vs giyerim diye

Hanımlar cevaplar için teşekkürler banada fikir olmuş oldu. Bana hamile kıyafetiyle daha rahat edersin demişti konuştuklarım siz neden hamile ürünü yerine normalden büyük beden aldınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…