Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

serraefe kabizlik sorunu hemen hemen butun hamileliklerde oluyor sen eczaneden magnezyum alip hergun icmelisinn o kabizligi gideriyo vucudunda magnezyum eksikligi oldugu icin kabizliga ceviriyoo .ama yinede dr sor guzelim:teselli:

evet buna hazırlıklı olmalıyım birde kabızlık sorunu yaşıyorum cuma günü doktora gidince sorucam :çok üzgünüm:[/QUOTE]

ahh canım yaa.. okabızlık olayı beter bişi. benim 1 numaralı sorunum... asla kabız olmamalısın. hergün mutlaka tuvalete çıkmalısın. yani büyük tuvaletini en az 1 kez yapmalısın...
benimde ufak kabızlıkla başladı... kayısılar mürdüm erikleri incirler banamısın demedi... sonra dr magnezyum verdi... bağırsakta su tutulmasını sağlıyormuş. böylece kabız olmuyorsun.. ama yinede hemeroid çıktı bende.. ve şu an kocaman oldu..zaman zaman oturamıyorum acıdan =(
doğumdan sonra operasyon geçirmem gerekecek..
aman hhaaa... çok dikkat et.. ilerlerse sonuç benimki gibi olabilir.....
mutlaka sor doktoruna...

evet buna hazırlıklı olmalıyım birde kabızlık sorunu yaşıyorum cuma günü doktora gidince sorucam :çok üzgünüm:

ahh canım yaa.. okabızlık olayı beter bişi. benim 1 numaralı sorunum... asla kabız olmamalısın. hergün mutlaka tuvalete çıkmalısın. yani büyük tuvaletini en az 1 kez yapmalısın...
benimde ufak kabızlıkla başladı... kayısılar mürdüm erikleri incirler banamısın demedi... sonra dr magnezyum verdi... bağırsakta su tutulmasını sağlıyormuş. böylece kabız olmuyorsun.. ama yinede hemeroid çıktı bende.. ve şu an kocaman oldu..zaman zaman oturamıyorum acıdan =(
doğumdan sonra operasyon geçirmem gerekecek..
aman hhaaa... çok dikkat et.. ilerlerse sonuç benimki gibi olabilir.....
mutlaka sor doktoruna...[/QUOTE]

benimde yapınca kanama oluyo biraz sanki bişeyler kesiliyo gibi acıyo çok kötüü yaa:çok üzgünüm:

ay canım iş yapıyordum göremedim kusura bakma ravzanurcum şimdi kabul ettim

hayırlı olsun Ayselcim umarım diğerinden de tez vakitte güzel haberler gelir

teşekkür ederim canım benim dileklerin için çok sağol

Hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , Bekleyen arkadaşlarımızın da tez zamanda haberleri gelir inş. Tahminimce yeni öğrenmişsindir daha 6 haftalık galiba.Hayırlı evlat olsun inş.

hoşgeldin sebinim bu hafta pek durgun senle alakası yok yani bilirsin arada durur arada çoşar topiğimiz

ben çıkıyorum arkadaşlar sizlere iyi akşamlar yarın görüşürük öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…