Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytsonunda olduuuu:)

:lepi:
güle güle kullaannnn

ehehhee...saol canım yyaaaaaa.......

ya ilk zamanlarda mide ağrısı çektinizmi birde ağzımda metal tadı var sanki herşeyin tadı bozuk gibi sıkıntılar basıyo sizlerdede oldumu

ya ilk zamanlarda mide ağrısı çektinizmi birde ağzımda metal tadı var sanki herşeyin tadı bozuk gibi sıkıntılar basıyo sizlerdede oldumu

şu hamilelikte neler olmuyorkiii... herşey mübah bu durumda
ağızda demir tadı çok sık oluyor zaten.. mide ağrısı da öyle... yapıcakda hiçbir şey yok =(

canlar dun dr telefoon actim .benim yumurtlama gunumu takip edecekdiniz 16. gun veya 17 gunn .dr dedi bugun kacinci gunun bende dedim 16. gel ozaman simdi dedi .gittimm benim yumoss oarada patladi patlicakk bilmiyorumkismilededi dr bugun yap yarin yine yapp dedii bende dun aksam beraber oldum kizlar insallah patlamistir yumosum simdi degilmiii:kedi:yaa cok heyecanlandimm bayanssulusmilehicde istemeyerek beraber olduk ikimizde ne kotu bisey yarabbimmolumunekankayizsmilesu bebek olsun duygusal beraber oluruz dedimmeyvahedigeldismile

Mide ağrısı, bulantı, bel ağrısı vücudun değişecek bu değişime hazırlıklı olmaya çalış tatlımm

kizlarr tunaydinnn canlarr..biliyonuzmu n oldu ????:kedi:

hayırdır kızzz?

ayy canım inş. bebiş göbüşünde olur tatlım
bebişi düşünmeden eşini severek birlikte olmaya çalış daha kolay olur canım:kedi:

bugün üniversite arkadaşım doğuma girdi daha çıkmadı
bide burda iş arkadaşımın eşininde 15 mayıstı doğumu ama sabah rahatsızlanınca hastaneye getirmişler
o da doğuma girmiş
sanırım 2 bebek haberi alacam inş. hayırlısıyla:ecrin_bebek:

Son düzenleme:

allah kurtarsın ikisinide.. sağlıkla minişlerini kucaklarına alırlar inş

ayy canım inş. bebiş göbüşünde olur tatlım
bebişi düşünmeden eşini severek birlikte olmaya çalış daha kolay olur canım:kedi:
canim dun aksam hicde oyle olmadii amabilmiyorumkismilebeni bir ter bastii yaa cok degisik cok kotu bir duyguyduu zorunlu yapmak cokda iyi degilmiiss:kedi:ama insallah gobisimdedir bebisimm sag tarafimin yumurtasi yoktuu dedi dr, o onceden patlamis bunda 3 gun once beraber olmustuk insallah o tutmustur o tutmadiysa dun aksamki tutarr:Saruboceq:ada cayini da iciyom hergun haplarimida kullaniyorumm hayirlisi opuyorumnanaktan

canim insallah arkadaslarin bir avazda kurtulurlar:Saruboceq:
bende iki gun once 3 hamis haberi aldim onlarinda olmuyodu 6 7 senedir sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…