- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.601
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytsonunda olduuuu:)
işte öyle kuşum bide biraz alt kısmı dökümlü giyince resimdeki görüntü çıkıyo
evet zayıfımda pek boylu degilim 7cm topuk var resimde. keşke boylu olsaydım ya
canım seninde yüzünde bi samimiyet var sanki daha önceden tanıyomuşum gibi, insanın ,içine sokası geliyo
ya ilk zamanlarda mide ağrısı çektinizmi birde ağzımda metal tadı var sanki herşeyin tadı bozuk gibi sıkıntılar basıyo sizlerdede oldumu
kizlarr tunaydinnn canlarr..biliyonuzmu n oldu ????:kedi:
şu hamilelikte neler olmuyorkiii... herşey mübah bu durumda
ağızda demir tadı çok sık oluyor zaten.. mide ağrısı da öyle... yapıcakda hiçbir şey yok =(
ya ilk zamanlarda mide ağrısı çektinizmi birde ağzımda metal tadı var sanki herşeyin tadı bozuk gibi sıkıntılar basıyo sizlerdede oldumu
kizlarr tunaydinnn canlarr..biliyonuzmu n oldu ????:kedi:
canlar dun dr telefoon actim .benim yumurtlama gunumu takip edecekdiniz 16. gun veya 17 gunn .dr dedi bugun kacinci gunun bende dedim 16. gel ozaman simdi dedi .gittimm benim yumoss oarada patladi patlicakk bilmiyorumkismilededi dr bugun yap yarin yine yapp dedii bende dun aksam beraber oldum kizlar insallah patlamistir yumosum simdi degilmiii:kedi:yaa cok heyecanlandimm bayanssulusmilehicde istemeyerek beraber olduk ikimizde ne kotu bisey yarabbimmolumunekankayizsmilesu bebek olsun duygusal beraber oluruz dedimmeyvahedigeldismile
3 aylık olana kadar sıkıntı çekersin sonra biraz rahatlarsın diyolarlar ama bilemiyorum(
bugün ünicersite arkadaşım doğuma girdi daha çıkmadı
bide burda iş arkadaşımın eşininde 15 mayıstı doğumu ama sabah rahatsızlanınca hastaneye getirmişler
o da doğuma girmiş
sanırım 2 bebek haberi alacam sanırım hayırlısıyla:ecrin_bebek:
canim dun aksam hicde oyle olmadii amabilmiyorumkismilebeni bir ter bastii yaa cok degisik cok kotu bir duyguyduu zorunlu yapmak cokda iyi degilmiiss:kedi:ama insallah gobisimdedir bebisimm sag tarafimin yumurtasi yoktuu dedi dr, o onceden patlamis bunda 3 gun once beraber olmustuk insallah o tutmustur o tutmadiysa dun aksamki tutarr:Saruboceq:ada cayini da iciyom hergun haplarimida kullaniyorumm hayirlisi opuyorumnanaktanayy canım inş. bebiş göbüşünde olur tatlım
bebişi düşünmeden eşini severek birlikte olmaya çalış daha kolay olur canım:kedi:
canim insallah arkadaslarin bir avazda kurtulurlar:Saruboceq:bugün ünicersite arkadaşım doğuma girdi daha çıkmadı
bide burda iş arkadaşımın eşininde 15 mayıstı doğumu ama sabah rahatsızlanınca hastaneye getirmişler
o da doğuma girmiş
sanırım 2 bebek haberi alacam sanırım hayırlısıyla:ecrin_bebek:
amin canimm insallah hamislerin duasi daha kabul oluyo ama aklinialirimsmilehayırlısı olsun ravzanur.... inş sonu güzel olur
Mide ağrısı, bulantı, bel ağrısı vücudun değişecek bu değişime hazırlıklı olmaya çalış tatlımm
evet buna hazırlıklı olmalıyım birde kabızlık sorunu yaşıyorum cuma günü doktora gidince sorucam :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?