- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.421
ınsallah gerek kalmaz ve dedıgın gıbı oluralla alla bende 1 sene içinde diil bir kerede üçüz yaparım
vermicem işte vermicem vermicemmmmmmm
birincisi ben hamişlik boyunca bebek dogana kadar hergün gebelik testi yapıcam onlarıda koleksiyon yapcam
ikincisi gerek kalmıycak çünkü hep beraber hamiş olcaz birimiz eksik olursa olmaz:13:
gunaydın ravzambende katiliyom benim gunumde yarin bitiyoooonasil yapiyonuz anlatinn bakimmmm
ben sana dedım ya gecen gun dıyetemı basladın dıyesimdi kendime pirinc yapiyom diett
kizlar ben su maydonoz sapi suyunu icmeye baslicam .sanki bir yerde maydonozun hamile kalma ihtimalini azaltiyo diye okumustum dogrumuki sizceee:88:
hamile olma ihtimalini azaltıyor degil hamişken düşük yapıyomuş ben öyle biliyorum
ateş ölçmeye gelince
ateş ölçme topiki var oraya gel orda tablo yapmayı öğretiyolar
hergün aynı saatte sabah kalkarkalkmaz yataktan çıkmadan en az 3 saatlik uykuyla ateşini ölçüyo not alıyosun sonra ordaki kızlar yorumluyor
bende simdi baslicam bugunden itibaren maydonoz sapi biraz limon suyu susyunu icecim bakalim tatlie fizigim duzgun gitmek istiyommmmmmm:82:ınsallah gerek kalmaz ve dedıgın gıbı olur
gunaydın ravzam
kıvır sana anlatsın benım cıkmam gerekıyor operım sızı
ben sana dedım ya gecen gun dıyetemı basladın dıye
sende nerden cıkardın dedın
gordum senı o topıkte gezerken
benimi takip ediyon sen
adete yakın ıcme
adetın gelmeısnı saglıyo ve dusuge sebep oluyo dıe bılıyorum
adetın basında ıc kac gun suruyo bılmıyorum
ama basında ıcsen faydası da var
enfeksıona vs ıyı gelıyo dıe bılıyorumn
sen gittte biz biliriz isimiziiiiben cıkıyorum gorusurz :80:
arkamdan konusmayın sakın
ay bilmem mi ah ahhhhhhhhhh aman sus susssssssssen gittte biz biliriz isimiziiii
ayy kvrckk lorke varyaaaaaaaaaaaaaaaaaayarim saat sonra anlatirim kvrck halevvv
kiz halevvvvvvv:26:
sende lorkemle bana katılsana
ateş ölçme olayına hem yumoş ne zaman çatladı onu öğrenirsin hem eğlenceli oluyor tablo yapmak falan
vermem vermem vermem vermem
bikere ben
bi daha dogurcam
bi daha dogurcam
bi daha dogurcam
hürremi geçene kadar dogurcam
kendime onu rakip ilan ediyorum
bende dedım aslında yumrutalamayı bulmak ıcın ıdeal yontem
halevım hadı sende basla bencede
hem o tetslerın son kullanma tarıhı gecer sen 2. yı beklerken
vermezsen verme
halevım verır bana
alla alla bende 1 sene içinde diil bir kerede üçüz yaparım
vermicem işte vermicem vermicemmmmmmm
birincisi ben hamişlik boyunca bebek dogana kadar hergün gebelik testi yapıcam onlarıda koleksiyon yapcam
ikincisi gerek kalmıycak çünkü hep beraber hamiş olcaz birimiz eksik olursa olmaz:13:
ay bilmem mi ah ahhhhhhhhhh aman sus sussssssss
senin fizikin zaten güsel kuzucum
günaydinn hatunlarrrrr
kizlar ben su maydonoz sapi suyunu icmeye baslicam .sanki bir yerde maydonozun hamile kalma ihtimalini azaltiyo diye okumustum dogrumuki sizceee:88:
ben cıkıyorum gorusurz :80:
arkamdan konusmayın sakın
sen gittte biz biliriz isimiziiii
Halevım test yapsana meraktan catlıcam ;
Kızlar netım gıdıp gelıyooo ben de cıkıyom ekran acık kalsuın arada sıze bakarımm ısler benı beklıyoo
36.7 güsel bi ateş yani benim degerlerime göre 36.7 çıksa koşa koşa test yaptırırdım
sen bi genel ölç bakalım ona göre ortalamanıda buluruz
canısı cuma sabahı yapacağım söz verdim ya
canım cuma test yapıcam ya idrar testi o zaman kadar ölçerim bakalım ne çıkacak
neyse bende çıkıyorum canlarım hasta görmeye gidicez birazdan öptüm hepicinizi
hadi bakalım rabbim olsada olmasada hayırlısını verrsin
hadeee gene mi kimse yok
bugün daha iyiyim. dünkü serzenişlerim ses buldu. sabah gene dörtte kalktı paşa. eşim ilgilendi . ben uyudum o gürültüde az da olsa
sonra sabahda beraber gezdiler 2 saat .bende çalıştım . koltukta pc nin başında yarım saat kafam düşmüş uyumuşum.. herşey zorda olsa ,destek olundugunda daha kolay geliyo herşey.. kocişlerinizi şimdiden uyarın size destek olmaları hususunda.
kim test yapacak halevcim mi ? inşallah güzel olur sonuç
hadı bakalım hepımız ateslı hatunlar olalaımtamam yarin basliyayim o zaman ben her sabah 5 10 da kalkiyom hafta ici ama hafta sonu gec kalkiyom biraz neyse ayni saatte kallarim bendee
bende simdi baslicam bugunden itibaren maydonoz sapi biraz limon suyu susyunu icecim bakalim tatlie fizigim duzgun gitmek istiyommmmmmm:82:
sen gittte biz biliriz isimiziiii
kilo aldim kuzumya 57 yimmm benim 53 olmam lazim acilennn:98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?