- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.441
edutcan naber nerelerdesın
programlamı bogusuyorsun hala :126:
yok kuzum...sabah hastaneye gittim yeni geldim işler birikmiş...bizim program başlamdan patladı:))...ona çalışıyor programcılar:))
hayırıdr canım hastaneye nıye gıtmsıntın kı :26:
hastanede ki 3 lü test için ultrasonum vardı...aslında yaptırmıycam tekrar test ama hazır ultrsaon varken gideyim dedi:))
eeeeeeeee nasıl geçti gördünmü şehzadeni canım
artık büyüdü komple göremiporuz teyzesi
herkese merhabalarrrrrrr
yerim edut kuzunu sıpa yaa
doğsunda hep beraber yiyelim
artık büyüdü komple göremiporuz teyzesi
herkese merhabalarrrrrrr
yerim edut kuzunu sıpa yaa
doğsunda hep beraber yiyelim
kuzum dimi yafu:)))
bu arada 3lü testimiz iyi çıkmış şükür....ama bakteri çıkmış idrarımda bolca hemde antibiyorik kullanıacağm(
neden oluyormuş ki bakteri canım tüh neyse Rabbim beterinden korusun da bunlar atlatılır
ay ne bileyim ya(ama ilaç kullanmak hiç hoşuma gitmedi
tabi gitmez kuzum hamiş hamiş insanın içi rahat etmez ama dojazını ona göre ayarlıyor drlar merak etme
ıyı yapmıssın paşanı gorme fırsatın varsa hıc kacırma en ıyısıhastanede ki 3 lü test için ultrasonum vardı...aslında yaptırmıycam tekrar test ama hazır ultrsaon varken gideyim dedi:))
kuzum dimi yafu:)))
bu arada 3lü testimiz iyi çıkmış şükür....ama bakteri çıkmış idrarımda bolca hemde antibiyorik kullanıacağm(
ıyı yapmıssın paşanı gorme fırsatın varsa hıc kacırma en ıyısı
ama dedıgın gıbı ultrason ıcın ılk aylar en guzelı dıyolar sonradan sıgmayınca goremıyorsun tamamını
gecmıs olsun edutum sıkıntı olmaz merak etme
hamılelerde cok sık olan seyler bunlar herkes ılac vs kullanıyo
ıcın rahat olsun
canlarımmmm napıosunuz hepiniz iyimisiniz bakalım varmı yeni gelişmeler
kuzum uyudu yemek yap ye utu yap derken anca açtım oğluş uyanana kadar bakiim didim:)
canlarımmmm napıosunuz hepiniz iyimisiniz bakalım varmı yeni gelişmeler
kuzum uyudu yemek yap ye utu yap derken anca açtım oğluş uyanana kadar bakiim didim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?