Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kuzum dimi yafu:)))
bu arada 3lü testimiz iyi çıkmış şükür....ama bakteri çıkmış idrarımda bolca hemde antibiyorik kullanıacağm(

neden oluyormuş ki bakteri canım tüh neyse Rabbim beterinden korusun da bunlar atlatılır

Edutum ben çıkıyorum iyi akşamlar canım, herkeşlerde iyi akşamlar öpüldünüz

hastanede ki 3 lü test için ultrasonum vardı...aslında yaptırmıycam tekrar test ama hazır ultrsaon varken gideyim dedi:))
ıyı yapmıssın paşanı gorme fırsatın varsa hıc kacırma en ıyısı
ama dedıgın gıbı ultrason ıcın ılk aylar en guzelı dıyolar sonradan sıgmayınca goremıyorsun tamamını

kuzum dimi yafu:)))
bu arada 3lü testimiz iyi çıkmış şükür....ama bakteri çıkmış idrarımda bolca hemde antibiyorik kullanıacağm(

gecmıs olsun edutum sıkıntı olmaz merak etme
hamılelerde cok sık olan seyler bunlar herkes ılac vs kullanıyo
ıcın rahat olsun

canlarımmmm napıosunuz hepiniz iyimisiniz bakalım varmı yeni gelişmeler
kuzum uyudu yemek yap ye utu yap derken anca açtım oğluş uyanana kadar bakiim didim:)

inşallah bacım....inşallah

kuzum uyudu yemek yap ye utu yap derken anca açtım oğluş uyanana kadar bakiim didim:)

valla ne olsun canım ya
degısıklık falan yok canım ya
kıvırcan ve halev 50 li gebelık testı aldılarr yanı kıvır aldı halevı bılmeıom

bız kıvırla ates olcuyorduk
ravza ve halevde bıze katılalcak sanırım

bıde halevın eger reglı gelmezse cuma 41. gunu oluyo ve ıdrar testı yapacak soz verdı hayırlısı bakalım

senden nbr
oglun nasıl yenı fotolarını koysana

biz iyiyiz...ilaç kullanacağımız için azcık canımız sıkkın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…