- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.741
günaydın canlarım sabahki ateşim 36,4 çıktı ama 30 dk sonra 36,7 çıktı ama testte tek çizgi çıktı ve bu sabah da tüm kan tahlillerim için kan verdim sonuçlarda yarın çıkacak
hayırlısı olsun halevım
genelde ılk olctugunuz atesı baz alın derler ama bellı de olmaz
nede olsa kan da vermısısn
nasıbınde varsa zamanı geldıyse olmustur bakalım bekleyelım
hayırlısı olsun halevım
genelde ılk olctugunuz atesı baz alın derler ama bellı de olmaz
nede olsa kan da vermısısn
nasıbınde varsa zamanı geldıyse olmustur bakalım bekleyelım
hayır olsun halevcan ilk ateş baz alınır baya düşmüş ateşin ama
bu tek düşüş kırmızıların belirtisi olmaz
eger yarında bu civarda ya da daha düşük çıkarsa o zaman kırmızılar geliyor diyebiliriz
gerçi sonuçlar yarın çıkıcak ama
du bakalım ya hayır olsun inşallah
tüm kan tahlili derken.....
slm şekerler nerdesiniz bu saate kimse kalmamış oğlum anca uyuduuu:)
kıslar 2 gundur fena yağmur var ankarada dışarı çıkıoduk ondanda olduk atalaya hava aldırıodum tıkıldık eve yaz ne zaman geleceeekk:)
halevcim adetin gecikmesi çok gıcık gerçekten bir sorun yoktur inşallah canım
günaydınnnnnnnnnnn hayırlı cumalar hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
kan sonuçlarını beklemeye gerek kalmadı çünkümmmmmmmm sabahın köründe adet olmuşemmmmmmamma çok kötü sancıyla uyandım sabahım 5,30 da neyseki şuan sabaha oranla daha iyi kasıklarım ve ilk defa böle ağrım sızım çok ağır oldu sanırsam 47 gün olmayan ağrım sızımın toplamı sabah vurdu kasıklarıma
günaydın halevcan
iyiki ilaca gerek kalmadan adet oldun
ateşine baktın mı kuzucum nasıldı sabah
günaydın kıvırcanım evet neyseki ilaçlık bi duruma düşürmedi benim kırmızılar, evet canım ateşimi ölçtüm 36,3 çıktı
kan sonuçlarını beklemeye gerek kalmadı çünkümmmmmmmm sabahın köründe adet olmuşemmmmmmamma çok kötü sancıyla uyandım sabahım 5,30 da neyseki şuan sabaha oranla daha iyi kasıklarım ve ilk defa böle ağrım sızım çok ağır oldu sanırsam 47 gün olmayan ağrım sızımın toplamı sabah vurdu kasıklarıma
demekki seninkide son gün düşenlerden benimde öyle oluyo ya sinir oluyorum
ateşim yükseliyor yükseliyor son gün düşüveriyor
gunaydın halevım
hakkında hayırlısı gercekten dun 36.4 dedıgınde atesıne sanırım gelecek dıe dusunmustum bende
senınde hakkaten son gun dusmus
cok gıcık ınsan son gune kdr yuksek cıkınca sevınıyo ıster ıstemez
neyse bakalım
kendılıgınden adet olmanda guzel bısey
yola devam
kıvırım sana da gunaydın ne yedın bakem kahvaltıda
ben de sımdı cay koydum esım kac gundur namazdan sonra cıkıyo kahvaltı yapamıoz bırlıkte :44:
kuzucum ben sabahları herbalife formula1 bir bardak sütle içiyorumkıvırım sana da gunaydın ne yedın bakem kahvaltıda
ben de sımdı cay koydum esım kac gundur namazdan sonra cıkıyo kahvaltı yapamıoz bırlıkte :44:
malesef bebeğin olmayışı düşürüyor ateşimisenin ateşini kimse düşüremez bence kvcrcannn
demekki seninkide son gün düşenlerden benimde öyle oluyo ya sinir oluyorum
ateşim yükseliyor yükseliyor son gün düşüveriyor
gunaydın halevım
hakkında hayırlısı gercekten dun 36.4 dedıgınde atesıne sanırım gelecek dıe dusunmustum bende
senınde hakkaten son gun dusmus
cok gıcık ınsan son gune kdr yuksek cıkınca sevınıyo ıster ıstemez
neyse bakalım
kendılıgınden adet olmanda guzel bısey
yola devam
kuzum en azından bebek madem yoksa hastalanmamk çok daha kötü....o açıdan iyi olmuş ama sancın yazık sana kıyamam...
kuzucum ben sabahları herbalife formula1 bir bardak sütle içiyorum
,hem daha saglıklı hem üşeniyorum kahvaltı hazırlamaya
bu arada salıdan beri 73.6 idim 71.5 çıktım bu sabah
malesef bebeğin olmayışı düşürüyor ateşimi
kızım filinta olucaksın bu gidişle ama bence kahvaltıyı ihmal etmen yanlış bu birrrr....bu akadar çabuk kilo vermen yanlış bu ikiiii......kaslardan verirsin bacım haberin ola bu üçççç..... yılların şişkoluk bilgisi bu dört......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?