Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın canlarım sabahki ateşim 36,4 çıktı ama 30 dk sonra 36,7 çıktı ama testte tek çizgi çıktı ve bu sabah da tüm kan tahlillerim için kan verdim sonuçlarda yarın çıkacak

hayır olsun halevcan ilk ateş baz alınır baya düşmüş ateşin ama
bu tek düşüş kırmızıların belirtisi olmaz
eger yarında bu civarda ya da daha düşük çıkarsa o zaman kırmızılar geliyor diyebiliriz
gerçi sonuçlar yarın çıkıcak ama
du bakalım ya hayır olsun inşallah

hayırlısı olsun halevım
genelde ılk olctugunuz atesı baz alın derler ama bellı de olmaz
nede olsa kan da vermısısn
nasıbınde varsa zamanı geldıyse olmustur bakalım bekleyelım

evet canım zaten bian önce sonuç neyse bileyim ki ona göre adet söktürücü bitki yada ilaçlara başlayım o yüzden kan vereyim dedim bide diğer kan değerlerimi de merak ettim onlarıda aradan çıkarayım istedim en azından kafam rahat olsun acabalar gitsin sonuç negatif de olsa o an için üzülür sonra yoluma devam ederim napim yani herşeyin hayırlısı dimi

sağol kıvırım bende öle diyom hayırlısı olsun zaten ilk ölçtüğün değeri baz alıyorum ben çünkü diğerlerinde de öle yaptım kafa olarak da iyiyim kuzum sağolasın

tüm kan tahlili derken.....

canım tsh, t3-t4, demir, kan değerime, b12 ye falan baktırıyorum bide

slm şekerler nerdesiniz bu saate kimse kalmamış oğlum anca uyuduuu:)
kıslar 2 gundur fena yağmur var ankarada dışarı çıkıoduk ondanda olduk atalaya hava aldırıodum tıkıldık eve yaz ne zaman geleceeekk:)

halevcim adetin gecikmesi çok gıcık gerçekten bir sorun yoktur inşallah canım

evet canım müthiş gökgürültülü yağış var iki gündür bu hafta böleymiş tatlım birazcık evde tıkılı kalacaksınız ama haftaya sanırsam iyi olacakmış havalar azcık idare edin tatlım

evet canım hemde çok sinir edici bir durum bakalım bekliyorus

günaydınnnnnnnnnnn hayırlı cumalar hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr

kan sonuçlarını beklemeye gerek kalmadı çünkümmmmmmmm sabahın köründe adet olmuşemmmmmm amma çok kötü sancıyla uyandım sabahım 5,30 da neyseki şuan sabaha oranla daha iyi kasıklarım ve ilk defa böle ağrım sızım çok ağır oldu sanırsam 47 gün olmayan ağrım sızımın toplamı sabah vurdu kasıklarıma

günaydın halevcan
iyiki ilaca gerek kalmadan adet oldun
ateşine baktın mı kuzucum nasıldı sabah

günaydın halevcan
iyiki ilaca gerek kalmadan adet oldun
ateşine baktın mı kuzucum nasıldı sabah

günaydın kıvırcanım evet neyseki ilaçlık bi duruma düşürmedi benim kırmızılar, evet canım ateşimi ölçtüm 36,3 çıktı

günaydın kıvırcanım evet neyseki ilaçlık bi duruma düşürmedi benim kırmızılar, evet canım ateşimi ölçtüm 36,3 çıktı

demekki seninkide son gün düşenlerden benimde öyle oluyo ya sinir oluyorum
ateşim yükseliyor yükseliyor son gün düşüveriyor

gunaydın halevım
hakkında hayırlısı gercekten dun 36.4 dedıgınde atesıne sanırım gelecek dıe dusunmustum bende
senınde hakkaten son gun dusmus
cok gıcık ınsan son gune kdr yuksek cıkınca sevınıyo ıster ıstemez
neyse bakalım

kendılıgınden adet olmanda guzel bısey
yola devam

kıvırım sana da gunaydın ne yedın bakem kahvaltıda
ben de sımdı cay koydum esım kac gundur namazdan sonra cıkıyo kahvaltı yapamıoz bırlıkte :44:

kuzum en azından bebek madem yoksa hastalanmamk çok daha kötü....o açıdan iyi olmuş ama sancın yazık sana kıyamam...

takım havası sezdim sizde noluyor?

kıvırım sana da gunaydın ne yedın bakem kahvaltıda
ben de sımdı cay koydum esım kac gundur namazdan sonra cıkıyo kahvaltı yapamıoz bırlıkte :44:
kuzucum ben sabahları herbalife formula1 bir bardak sütle içiyorum
,hem daha saglıklı hem üşeniyorum kahvaltı hazırlamaya
bu arada salıdan beri 73.6 idim 71.5 çıktım bu sabah

senin ateşini kimse düşüremez bence kvcrcannn
malesef bebeğin olmayışı düşürüyor ateşimi

demekki seninkide son gün düşenlerden benimde öyle oluyo ya sinir oluyorum
ateşim yükseliyor yükseliyor son gün düşüveriyor

evet kuzum bianda yüksek devir oluyor sonradan düşüşe geçiyi uyuzzzz

günaydın Lorkem ivet canım ateşim yükseldiği gibim düştü olsun çok şükür kendiliğimden adetimi oluverdim

kuzum en azından bebek madem yoksa hastalanmamk çok daha kötü....o açıdan iyi olmuş ama sancın yazık sana kıyamam...

evet kuzum bebiş yoksa adet hemmen gelmeli neyse zaten yılda 1 kere olsun 1 ay adet olmam ben ne gıcık dimi böle dengelemiş benim adet kendini, çok ağrım var sabah zor uyudum 5,30 dan sonra eğer öle devam etseysi sancım işe gelmicektim neyseki o kadan olmadı uyuyunca birazcık geçiverdi

kızım filinta olucaksın bu gidişle ama bence kahvaltıyı ihmal etmen yanlış bu birrrr....bu akadar çabuk kilo vermen yanlış bu ikiiii......kaslardan verirsin bacım haberin ola bu üçççç..... yılların şişkoluk bilgisi bu dört......

bunun kahvaltıyla ilgisi yokki
ben herbalife ile
normal bir kahvaltıda almadıgım vitaminleri alıyorum bu birrr
zayıflamaya çalışan herkes bunu nasıl gerçekleştirirse gerçekleştirsin
ilk önce vücuttan su kaybeder sonra kaslarını kaybeder bu zaten olmak zorunda
kiloda bi sabitlenme başlar eger bu evreyide atlatırsa yağ yakmaya başlar bu ikiiiiiii
ben doktor kontrolünde kullanıyorum bunu bu üçççççççççç
bu sayede senelerdir içmediğim sütü içiyorum buda dörtttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…