- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.701
selamm kizlar ben cokkkkk hastayimmmcumartesiden beriiiiii bogazlarim sisti halsizdim dunden beride baism agriyo burnum akiyo nefes alamiyomm... sizi cok ozledim siz n yaptinizzz
çok geçmiş olsun kuzum noldu da böle kötü hastalandın sen bakem dikkat et kendine
halev halev halevvvvvvvv :79:
ravzişşşşşşşş
lütfen bi daha gelme topikimize bizide hasta yapcaksın
oy kuzum ya inan bende özledim seni
ama çalışıyuorsun kafan dağılıyor diye seviniyorum da
orda havlar soguk mu ki niye üşüttün sen bakiim
çok geçmiş olsun kuzum noldu da böle kötü hastalandın sen bakem dikkat et kendine
arkidislerrr cok sagolunnnben n yaptim biliyonuzmuuu benim vucudumda cok elektrik vardii herkesle carpisiyom canim cok aciyodu karsi tarafinda cani aciyodu ,bende havalar guzeldi kayin validem pederim emekli olunca bu sene kucuk sera yaptilar bende cumartesi onlarin yanindaydim sabah 10,5 aksam 17 e kadar toptagin ustune yan ayag bastimm.duydumki toprak iyi gelir vuscuttaki enerjiyi elektrigi alir .aldi aldida bende boyle hasta oldumyaaaa
ee halevv sen burda olmazsin aksam aksam .hayirdir haberler varmii??
KVRCKK canim sen nasilsinn
ewet canim biraz degil bayagi abartmisim bennn cekiyom simid cezasini bir yandanda BURNUMUah kuzum benim çıplak ayakla toprakda gezmesi negatif enerjiyi alır ama sanmıyorum ki bu senin toprakda durduğun saat kadar değildir kuzum abartmışsın sen tüh neyse canım iyi bak kendine bari.
canım kociş erken çıkıyor ya geceye geçtiği için o yüzden bende evde sıkılıyorum tek başına kendime internete bırakıyorum
ben halen adet olamadım kuzum bugün 46.günüm ve ama bugün ara ara ve hafif olmak üzere kasıklarıma ağrı girdi çıktı hayırlısı bakalım
ewet canim biraz degil bayagi abartmisim bennn cekiyom simid cezasini bir yandanda BURNUMU
hadii insallah guzell hberlerle geliris yarinaa topigimizee
sagol tatlimm ben bir muhlet yine buralardayimminşallah canım hadi görüşürük iyi bak kendine
gecmıs olsun ravzaselamm kizlar ben cokkkkk hastayimmmcumartesiden beriiiiii bogazlarim sisti halsizdim dunden beride baism agriyo burnum akiyo nefes alamiyomm... sizi cok ozledim siz n yaptinizzz
gecmıs olsun ravza
ama sende haketmıssın valla ne dıyeyımm
neyse artık kendını bı an once toplamaya bak
geldımı senın ovulasyon testın kacıncı gunlerındesın
halev nasılsın
ben bı yandna kanald ye bakıom sanslı masaya cok komık yaa
hoşgeldin canım iyiyim nasıl olayım beklemedeyim işte
şinçik bende açtım kanal d yi hakkaten çok komik
hadı bakalım sen sabahı beklıyon dımıııı
evet canım hem sabahı hemde çıkacak ateşimi merakla bekliyorum canım tabi herşeyden önce hayırlısı
kesınlıkle halevım
bence 36.7 ve ustu cıkarsa keısnoıkle test yap tamammı
iyi enerji atmışsın hiç kalmamışşşşarkidislerrr cok sagolunnnben n yaptim biliyonuzmuuu benim vucudumda cok elektrik vardii herkesle carpisiyom canim cok aciyodu karsi tarafinda cani aciyodu ,bende havalar guzeldi kayin validem pederim emekli olunca bu sene kucuk sera yaptilar bende cumartesi onlarin yanindaydim sabah 10,5 aksam 17 e kadar toptagin ustune yan ayag bastimm.duydumki toprak iyi gelir vuscuttaki enerjiyi elektrigi alir .aldi aldida bende boyle hasta oldumyaaaa
tamam canım bakalım belkide gece yada sabaha doğru adetim gelir eğer gelmezse ateşimi ölçüp o değerlerde çıkarsa idrar da bakarım canım ya yine negatif çıkarsa napacam ben yaaaaaaaa resmen çok gecikti adetim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?