Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ambulans gelmiş gitmemiş
oh beeeeeee
valla derin bi nefes aldım
ben kalkıp sofrayı hazırlayım öperim sizi

haftasonu herkes gezmelere gidiyo burası boşşş kalıyo bende bugün uzun bir aradan sonra gezmeye gittim :) hepinizi öpüyorummmm

bittem ne guzel cok sukur gezmelere cıkmıssınız hadı hayırlıs bakalım
havalar gıtgıde guzelesıyo tam gezılecek hava var burda da ..

kıvırım naber nasılsın
oyuna vermıssın kendınıj bakıyorum

haftasonu herkes gezmelere gidiyo burası boşşş kalıyo bende bugün uzun bir aradan sonra gezmeye gittim :) hepinizi öpüyorummmm
oooo maşallah gezin bakalım b urda havalar felaket dışarı burnumuzu uzatamıyoruz

yok kuzu ya kocişin azizliğine uğradım oyuna taktı adam o girmişti

Selaaaammmm....
Bugünün ilk selamını ben vereyim... gece gece uyku tutmadı.Alıştım artık gece uyumamaya... Aslında Beren uyuyor şu anda ama bende uyku diye bişi yok.TV'de de hiç bişi yok.
1 Haftadır yine k.validelerdeydik... Eşimin en küçük kardeşinden dolayı evleri biraz huzursuz ve k.validem sıkıntılı.Kadıncağız ahir vaktinde oğluyla uğraşıyor ve attık ciddi depresyon eşiğinde.Beren oradayken biraz oyalanıyor ve daha mutlu.Bugün eve döndük ama biz hazırlanırken ağladı k.validem.Biz yokken akşama kadar evde yalnız kalıyor ve yalnızlığı hiç sevmiyor.Bende bize davet ettim.Zaten yakınımızda bir göz hastanesi var hazır gelmişken oraya götürürüz dedim... Sanırım sabah görümcem bize bırakacak k.validemi.... Ayrıca bugün görümcemler de kayınvalidemlerin siteden e aldılar.Sanırım eylülde oraya taşınacaklar :) eğer bizde oradan aldığımız eve taşınırsak tam aile sitesi olacağız :))
Bebekli hayata gelince... git gide daha da kolaylaşıyor çünkü gece uykularımız artık çooook uzun :) Gaz sancılarımız çok nadir oluyor.(ayakları üşürse oluyor genelde) Artık öğlenleri ek gıdaya da başladık. 1 haftadır kendi devam sütü ve pirinç unu ile muhallebi yapıp veriyoruz öğlenleri.Bugün de Bebelac'ın elma-havuç püresinden yedi birazcık...Doktorun önerileri doğrultusunda yavaş yavaş ilerliyoruz.
Benim şu sıralar en büyük sıkıntım kilolar.!!! Nasıl kilo vereceğimi düşünüyorum kara kara!!! Acaba herbal life mı kullansam? :44:
Bende durumlar böyle kızlar... Yuvarlanıp gidiyorum... fakat bu yuvarlanma olayı mecazi değil :) resmen yuvarlanıyorum. yağlarım ve ben ! :)

Sizler nasılsınız? 1 haftadır neler oldu? birazdan geçmişe bakacağım ama olsun siz yine de özet geçin bana :)
sizleri çok seviyorum... gündüz görüşmek üzere inşallah.

iyiylik valla şekerim...oğluşumu göreceğim günü sayıyorum....bu hafta sonu hep geç kaldım ben...kocam nöbetçiydi, bende halamı gezmeye götürecektim internetten baktım vapur saati 11:25 gittik 11:15 te ki vapur önmüzden kalktı meğersee saat değişmiş...sonra pazar günü halamı yolcu edecekken ben bileti 9:45 sanıyordum, 9:15 miş...yazık kocam taaa pamukovaya kadar götürdü 1 saat yola yani(

bu arada birtanem bence sen bebelac püre verme...ne kadar doğalda deseler ben hiççç sanmıyorum...sen kendin püre yap kuzum....son kullanma tarihi neredeyse 1 yıl olan bişiye çok güvenemiyorum benden demsei

günaydın kuzucanlar hepicinize hayırlı haftalarrrrrrrrrrrrrrrrr

canım benim prenses hanım gecelri sana rahatlık veriyormuş artık ohhhhh sende yat uyu kuzum kilonuda takma kafana istediğin her zaman verebilirsin hele bi Beren hanım yürümeye başlasın peşinden koştururken verirsin kilolarını arada rejimde yaparsın inşallah bişiciğin kalmaz

arkidişlerrrrrrrrrr bugün bizim 3.yıl dönümümüz tam tamına 3 yılı devirmiş olduk kocişimle Allahım ömür boyu ve bundan sonraki dönemlerimizi çocuklu hep birlikte geçirmemizi nasip eder inşallah

gunaydın edutum halevım nasılsınız...
gece de gaye gelmıs ıyıymıs kızıda uyumuaya baslamıs ne guzel masallah...
edutum hazır pureler konusunda sana katılıyorum aslında herseyı kendımız hazırlasak bebelere en guzelı valla...

halevım 3 yılınız hayırlı uggurlu bereketlı bebelı olsun ınsallah canım ...

kızlar bugun ve yarın cok yogunum arada bakarım sıze
yarın dubaıden mısafırlerım gelıo yemege 6 kısı
bugunden zeytınyaglılarımı ve tatlımı yapayım dıyorum sıkısmıyım yarın

bıde carsıya cıkıp onlara ufak bı kac parca hedıye alıcam mısafırperverlıgımızın gıstergesı olaraktan

menumu yazayım sıze nasıl sızce yada bana verbılecgıınız fıkır varmı
geleneksel bı menu olması lazım

mercımek corba
fırında sebzelı tavuk
garnıtulu pılav
sarma kuru bıber ve patlıcan dolması zeytınyaglı
havuc salatası
coban salata
hosaf
bırde cevızlı kevgır tatlısı

bole dusundum ama
nası sızce
edutum sen bılırsın yemek ıslerını ne dersın

arkidişlerrrrrrrrrr bugün bizim 3.yıl dönümümüz tam tamına 3 yılı devirmiş olduk kocişimle Allahım ömür boyu ve bundan sonraki dönemlerimizi çocuklu hep birlikte geçirmemizi nasip eder inşallah

gözünüz aydın....nice nice yıllara:)))

NİCE YILLARA ŞEKERCİM, inşallah bunda sonrakini bebişlerle kutlarsınız

benimde gelesim var valla yemeğe

benimde gelesim var valla yemeğe

buyur canım kapım ardına kadr acık valla...
ya ne bıleyım ole cok degısık seyler bılen bı ınsan degılım
zaten bıde klasık olması daha ıyı olur dedı abimde

sımdı markete gıdıyorum eksık malzemelerımı alıp geleyım

sen nasılsın ıslerın cok yogun anlasılan
neyse ıs olsun da en guzelı senın ıcın tabıkı
emre masallah ne kdr buyudu ya tam abı ıste topıgın abısı
kardeslerın arkası bı kesıldı ama yaa
duaetsın bıze

sabırla beklıyoruz

sanki salata 1 tane daha yapsan iyi olurmu mesela patlıcan salatası, tatlının yanınada dondurma al....gerisi çok güzel bacım

sanki salata 1 tane daha yapsan iyi olurmu mesela patlıcan salatası, tatlının yanınada dondurma al....gerisi çok güzel bacım

bende dusundum ama ne yapsam dıe
kuru patlıcan dolması olacak ya yınede olurmu patlıcan salatası
olur dersen yaparım kolay nede olsa o

dondurma alayım evet ıyı olur
sıcak memlektetn gelıyolar serbetlı tatlıya alıskın degıller yanında dondurma ıyı gelır

evet biraz yogunum. bu hafta sakinliyo gibi..
emre iyice kuduruk oldu. ısırıyo kafa atıyo kızınca tepiniyo bir de ... :44:
dönemsel diyolar bakıcıdanmı diyorum bazen , yani kötü davranıyo değilde değişikliğe tepki gibi sanki..

kardeşlerimizi bekliyoruz dört gözle inşallah. bi duraklam dönemi oldu ama sonra bi yükselme dönemi yaşarız gen inşallah. etmezmiyiz hep dua ediyoruz tabii

sağol lorkeemmm inşallahhhhhhh,

misafirlerin için hazırladığın menüye bayıldım bende gelicemmmmmmmmm

gözünüz aydın....nice nice yıllara:)))

sağol Edutcanım

sağol Pınarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…